KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Ocak 2026 Perşembe
°C

Ailelere 10 altın öğüt

Emniyet Genel Müdürlüğü, internet sitesinde aileleri 'ileride suçlu bir birey olarak görmek istemiyorlarsa' ne yapmaları gerektiği konusunda, esprili bir yazıyla uyardı..

Ailelere 10 altın öğüt
14 MAYIS 2007 PAZARTESİ 18:46
0
866
0
AA aa
Emniyet Genel Müdürlüğü, internet sitesinde aileleri 'ileride suçlu bir birey olarak görmek istemiyorlarsa' ne yapmaları gerektiği konusunda, esprili bir yazıyla uyardı.. Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı, çocukların ileride suçlu bireyler haline gelmesine neden olan, ailelerin farkında olmadan yaptıkları yanlışları internet sitesi aracılığıyla duyurdu. Yazıda ayrıca ailelerden, çocuklarını yakınlık gösteren ve hediye veren yabancılardan uzak durmaları, evden dışarı çıktıklarında nereye ve kiminle gittiklerini söylemeleri konusunda uyarmaları istendi. İŞTE 10 SEBEP DAHA küçükken çocuğa istediği her şeyi vermeye başla. Bu şekilde o bütün dünyanın onun geçimini sağlamak zorunda olduğuna inanacaktır. KÖTÜ sözler söylediği zaman gül. Böylece o kendisinin akıllı olduğuna inanacaktır. ONA ahlakla ilgili hiçbir eğitim verme, 21 yaşına gelince kendisi karar versin diye bekle. YERDE bıraktığı her şeyi, kitapları, ayakkabılarını, elbiselerini kaldır. Onun için her şeyi sen yap ki, o bütün sorumlulukları başkalarına yüklemeye alışsın. ONUN önünde sık sık kavga edin. Bu sayede bir gün ailesi parçalanırsa o da çok şaşırmayacaktır. ÇOCUĞA istediği kadar harçlık verin. Hiçbir zaman kendi parasını kendisi kazanmasın. Hayatta karşılaştığın güçlüklerle onun da karşılaşmasına ne lüzum var? YİYECEK, içecek ve konforla ilgili bütün arzularını yerine getir. İstediklerini yapmamak tehlikeli soğukluklara sebep olabilir. KOMŞULARA, öğretmenlere, polislere karşı daima onun tarafını tut. Onların hepsinin, çocuğa karşı peşin hükümleri vardır. GÜNÜN birinde başına gerçekten bir bela gelirse, ona bir şey yapmadın diye kendinden özür dile. ONU felaketlerle dolu bir hayat için hazırla. Muhakkak onu bulursun.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
31.12.2025
15:53
Uzunyayla`ya Üç Dalda Ödül
Uzunyayla'ya Üç Dalda Ödül
Bingöl merkezli üretim gücüyle Türkiye ve Avrupa pazarında adından söz ettiren Uzunyayla Tuğla, 'Bingöl'ün Değerleri Ödül Töreni'nde ihracat, yeşil dönüşüm ve vefa kategorilerinde üç ayrı ödüle layık görüldü.
31.12.2025
15:25
Bingöl Şehir Stadyumu Yenileniyor
Bingöl Şehir Stadyumu Yenileniyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Şehir Stadyumu'nun yenilenmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından çalışma başlatıldığını, proje tamamlandığında kamuoyuna açıklanacağını duyurdu.
31.12.2025
14:55
Bingöl–Diyarbakır Karayolu Tır Trafiğine Kapatıldı
Bingöl–Diyarbakır Karayolu Tır Trafiğine Kapatıldı
Bingöl'de etkisini artıran yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Bingöl–Diyarbakır karayolunun belirli kesimleri ile Genç–Yenisu il yolu araç trafiğine kapatıldı.
31.12.2025
14:17
Firince-İskender Demircioğlu MTAL Açıldı
Firince-İskender Demircioğlu MTAL Açıldı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in katılımıyla açılan Firince-İskender Demircioğlu Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bingöl'de mesleki eğitime yeni bir güç kazandırdı.
31.12.2025
13:55
Bingöl`ün Değerleri Ödüllerle Buluştu
Bingöl'ün Değerleri Ödüllerle Buluştu
Bingöl'ün ekonomik ve sosyal hafızasına yön veren isimler, Bingöl TSO tarafından düzenlenen 'Bingöl'ün Değerleri' ödül töreninde onurlandırıldı.
31.12.2025
13:13
Karlıova buz tuttu: Yetişkinler cefasını, çocuklar ise  sefasını sürdü
Karlıova buz tuttu: Yetişkinler cefasını, çocuklar ise sefasını sürdü
Adını karlı ovadan alan ve kışın büyük bir kısmını kar altında geçiren Bingöl'ün Karlıova İlçesi, eksi 22 dereceleri gördü. İlçe buz tutarken yetişkinler cefasını çekti, çocuklar ise ara sokaklarda kayarak sefasını sürdü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın