KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Eylül 2026 Çarşamba

AK Gençlik Turnuvasında Şampiyon Belli Oldu

AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Liseler Arası Geleneksel Halı Saha Turnuvası'nda kupanın sahibi Mehmet Akif Ersoy Anadolu lisesi oldu. Kupayı TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar takdim etti.

AK Gençlik Turnuvasında Şampiyon Belli Oldu
17 MAYIS 2025 CUMARTESİ 00:12
4
2353
0
AA aa

AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından “Yeni Seçmen Birimi” çalışmaları kapsamında düzenlenen ve geleneksel hale gelen AK Gençlik 3. Geleneksel Liseler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası, 16 Mayıs Cuma günü Karşıyaka Mahallesi Murat Halı Saha'da Mehmet Akif Ersoy Anadolu lisesi ile Yeşilyurt Anadolu Lisesi arasında oynanan final maçıyla sona erdi.

Final karşılaşmasına; Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, Bingöl Milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, AK Parti Bingöl İl Başkanı Av. Yılmaz Seven, birçok STK temsilcisi, öğretmen ve öğrenci katılım gösterdi.

Yoğun ilgi gösterilen ve kıran kırana geçen final maçında kalesinde gördüğü 3 gole karşılık rakip fileleri 6 kez havalandıran Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Kıyasıya geçen final maçında centilmence mücadele eden öğrenciler, tribünleri dolduran seyircilere unutulmaz anlar yaşattı. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupaları ve ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Aslan: “Paylaşım ve sosyal dayanışmanın da sahası oldu”

AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, turnuvaya gösterilen yoğun teveccühten dolayı tüm öğrencilere, okullara ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Gençliğe yatırım geleceğe yatırımdır. Bu turnuva sadece bir spor organizasyonu değil, aynı zamanda kardeşlik, paylaşım ve sosyal dayanışmanın da sahası oldu. İl merkeziyle birlikte Solhan ve Genç ilçelerimizde de aynı heyecanı yaşadık. Gençlerin enerjisi ve katılımıyla dopdolu geçen bu organizasyon, AK Gençlik'in spora, gençliğe ve sosyal birlikteliğe verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu.” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.09.2026
17:45
Bingöl`e kırsal kalkınma için 275 milyon TL`lik dev destek
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl`de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; `Kontrollü muhalefete rıza göstermedik`
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın