KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2026 Cumartesi
°C

AK Parti Bingöl İçin Bomba Kulis!

Seçim için çalışmalarını hızlandıran AK Parti, Bingöl özelindeki hazırlıklarını da şekillendirmeye başlıyor. Son dakika gelişmesi ise siyaset arenasında yeni bir hareketlilik kazandıracak.

AK Parti Bingöl İçin Bomba Kulis!
12 MART 2023 PAZAR 23:00
162
11837
0
AA aa

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa'nın 116. maddesine dayanarak 14 Mayıs'ta seçim yapılması kararını imzaladı ve karar, Resmî Gazete'de yayımlandı. Kararın imzalanmasının ardından kamudan istifalar pazartesi itibariyle başlayacak ve Türkiye, tümüyle seçim atmosferine girecek.

BİNGÖL'DE MÜRACAATLAR BU HAFTA BAŞLIYOR

Milletvekili aday adaylığı için müracaat etmeye hazırlanan çok sayıda kişinin hafta başından itibaren AK Parti Bingöl İl Başkanlığı'na müracaat dosyasını sunması beklenirken, bazı isimlerin de başvurularını Ankara'da AK Parti Genel merkezine yapacağı belirtiliyor. Başvuru ücretleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine depremzedeler için AFAD'a bağış olarak yatırılacak.

MÜRACAATLARDA GENÇ İSİMLER AĞIRLIK KAZANIYOR

Bingöl'de uzun yıllardır siyasetin içinde yer alanların yanı sıra bu dönem genç isimlerin müracaat edeceği yönündeki eğilimler dikkat çekiyor. Ülke siyasetinde yer alma ve Bingöl'de yeni bir dönemin inşası hedefiyle yola çıkan birçok genç isim, bu dönem için şansını zorlayacak.

YUSUF COŞKUN DEĞİL, FURKAN UFUK COŞKUN MÜRACAAT EDECEK

Bingöl siyasetinin önemli isimlerinden olan ve bu dönem için önemli bir konumlandırma yapılan Av. Yusuf Coşkun'un ismi siyaset arenasında yüksek sesle dillendirilirken, son dakika gelişmesinden Bingöl için müracaat edecek ismin Yusuf Coşkun değil, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı olan oğlu Furkan Ufuk Coşkun olacağı öğrenildi.

Furkan Coşkun'un müracaatında, Doğu ve Güneydoğu'da yeni genç yüzler için çalışma yürüten Genel Merkezin etkisi olduğu belirtiliyor.

FURKAN UFUK COŞKUN KİMDİR?

1992 yılında Bingöl'de doğdu. Solhan İlçesi nüfusuna kayıtlıdır. Bingöl Fen Lisesi'nde okudu. 2016 yılında Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi Ekonomi ve Enerji Hukuku alanında yüksek lisans çalışmalarına devam eden Coşkun, serbest avukatlık yapmaktadır.

Siyasi hayatına 2010 yılında Ankara Gençlik Kollarında başladı. 2010- 2015 yılları arasında Üniversiteler biriminde görev yaptı. 2015-2018 yılları arasında çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. 2018-2021 yılları arasında MKYK üyesi olarak Ekonomi ve Mali işler ve Teşkilat başkan yardımcılığı, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölge koordinatörlüğü görevlerinde bulundu.

15 Mart 2021 tarihinde düzenlenen 6. Olağan Genel Merkez Gençlik Kolları Kongresi'nde yeniden MKYK üyesi olarak seçildi.  AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanlığı görevlerini de yürütmektedir.

İleri derecede İngilizce bilen Coşkun, evli ve iki çocuk babasıdır.

 

24.04.2026
18:06
Bingöl Valisi Çelik`ten Gazze`ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Çelik'ten Gazze'ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın