KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Temmuz 2026 Salı
°C

AK Parti Bingöl İl Başkanı Seven'den şehit ailesine ziyaret

AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, 1992 yılında Ağrı'da şehit edilen Piyade Er İhsan Kılınç'ın baba evini ziyaret etti.

AK Parti Bingöl İl Başkanı Seven`den şehit ailesine ziyaret
13 MART 2025 PERŞEMBE 03:09
8
2415
3
AA aa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2025 Yılı'nın Aile Yılı olarak ilan edildiğini anımsatan AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, AK Parti il ve ilçe teşkilatları olarak Ramazan Ayı'nda aile ziyaretlerine yoğunluk verdiklerini söyledi.

Bu kapsamda iftar sonrası Kadın Kolları Başkanı Maşife Gündoğdu ve teşkilat üyeleriyle birlikte 1992 yılında Ağrı'da şehit edilen Piyade Er İhsan Kılınç'ın Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'ndeki baba evine ziyareti gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanı Seven, şehit babası Mehmet Kılınç'ı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata ile görüştürdü. Şehit ailesi, ziyaretten memnuniyet ve heyecan duyduklarını ifade etti. Ziyarete Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Başkanı Vahap Baysal da eşlik etti.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113770)
13 Mart 2025 Perşembe 11:52
Allah rahmet eylesin. Yalnız bunlar şehit babası ve ailesi ise bu kadar şen şakrak bir fotoğraf doğru bir seçim olmamış.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113768)
13 Mart 2025 Perşembe 11:11
Senin kadar kurnaz varmı şehit ailemizin istismardan çekinmiyorsun .
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113763)
13 Mart 2025 Perşembe 05:39
Eyvah aile yılı diyerek aileyi de bitirecekler. Şimdiden sonuçları ortaya çıktı çocuk yapan yok boşanan çok Bunların şerrinden Allah'a sığınırım
13.07.2026
14:09
Şerafettin Yaylası`nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Şerafettin Yaylası'nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Bingöl'de yıllar sonra yeniden huzurun sesiyle yankılanan Şerafettin Yaylası, bu kez sıra dışı bir misafiri ağırladı. Vali Cahit Çelik, protokolü geride bırakıp göçerlerin çadırına konuk oldu; ateş başında sohbet etti, dengbejleri dinledi, koyun kırptı, buz gibi dere suyunda yürüdü ve geceyi yaylada geçirdi.
13.07.2026
13:33
Muhtar Dinler;
Muhtar Dinler; 'Mağduriyetler giderilmeden yeni projeye onay verilmemeli'
Bingöl'ün Solhan ilçesi Kale Köyü Muhtarı Selim Dinler, ÇED sürecinde sunulmak üzere hazırladığı dilekçede, Yukarı Kaleköy Barajı ve HES Yardımcı Kaynak GES Projesi'ne köy halkı adına itiraz ettiklerini açıkladı. Dinler, önceki projelerden kaynaklanan mağduriyetler giderilmeden yeni projeye onay verilmemesini istedi.
13.07.2026
13:19
Başsavcı Akın görevine başladı
Başsavcı Akın görevine başladı
HSK'nın 2026 Yaz Kararnamesi ile Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Uğur Akın, bugün itibarıyla görevine başladı. Akın'ın göreve başlamasıyla Bingöl Adliyesi'nde yeni dönem resmen başladı.
13.07.2026
13:08
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda, çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlarda uyuşturucu madde ve silah da ele geçirildi.
13.07.2026
01:50
Bingöl`e Yeni Sosyal Hizmet Merkezi İçin İhaleye Çıkılıyor
Bingöl'e Yeni Sosyal Hizmet Merkezi İçin İhaleye Çıkılıyor
Bingöl'de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde yapılacak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü binası ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) binası için yapım ihalesi gerçekleştirilecek.
13.07.2026
01:49
Bingöl`deki Spor Tesislerinde Yangın Güvenliği Güçlendirilecek
Bingöl'deki Spor Tesislerinde Yangın Güvenliği Güçlendirilecek
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bağlı tesislerde yangın güvenliğinin güçlendirilmesi amacıyla yangın alarm sistemlerinin bakım, onarım ve kurulum işi için ihaleye çıkıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın