KÄ°M KÄ°MDÄ°R FÄ°RMA REHBERÄ° Hemen Ãœye Ol Ãœye GirÅŸi
Uye GiriÅŸi
GiriÅŸ
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Ãœye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Mayıs 2024 Pazartesi
°C

AK Parti devrimlere imza attı

Milletvekili adayı Berdibek, AK Parti'nin uyguladığı sosyal politikalarla kadın, aile ve toplumun güçlenmesi için büyük devrimlere imza attığını söyledi.

AK Parti devrimlere imza attı
03 HAZÄ°RAN 2018 PAZAR 21:40
38
3524
15
AA aa

AK Parti Bingöl Kadın Kolları BaÅŸkanlığının YeniÅŸehir Mahallesi'nde düzenlediÄŸi mahalle buluÅŸmaları kapsamında kadınlar ile bir araya gelen belirten AK Parti Bingöl Milletvekili adayı Feyzi Berdibek, 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

Türkiye'nin önemli bir seçime gittiÄŸini Berdibek, " 24 Haziran'da kısmet olursa hem CumhurbaÅŸkanlığı hem de milletvekilliÄŸi seçimi yapılacak. Adalet ve Kalkınma Partimiz CumhurbaÅŸkanlığı seçiminde CumhurbaÅŸkanımızı tekrar aday gösterdi. Ä°nÅŸallah 24 Haziran'da Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan yeni sistemde de CumhurbaÅŸkanı olarak görevine devam edecek. Erkene alınan bu seçimin önemi daha da artıyor. Türkiye'nin içinde bulunduÄŸu ÅŸartlar, dışarıdaki ÅŸartlar Türkiye'de güçlü bir cumhurbaÅŸkanına, güçlü bir parlamentoya ihtiyaç duyduÄŸunu gösteriyor. AK Parti, Türkiye için bir ÅŸanstır. Bu cumhurbaÅŸkanlığı seçimi Türkiye için bir dönüm noktasıdır. Cumhur ittifakıyla parlamentoda çoÄŸunluÄŸu kazanmış olmak büyük bir önem taşımaktadır. Bingöllü kadınlar daha çok çalışmalı. UlaÅŸmadık hiçbir yer, görüÅŸmedik hiçbir komÅŸu ve dostumuz, el sıkmadık hiçbir hemÅŸerimiz kalmamalı" dedi.

AÄ°LE VE TOPLUMUN GÜÇLENMESÄ° Ä°ÇÄ°N BÜYÜK DEVRÄ°MLER YAPILDI

AK Parti'nin uyguladığı sosyal politikalarla kadın, aile ve toplumun güçlenmesi için büyük devrimlere imza attığını belirten Berdibek, 2002 yılından bu zamanda kadar, toplumun yarısını oluÅŸturan kadınların kültürel, sosyal, siyasi varlığını ve etkinliÄŸini ve karar alma mekanizmalarına katılımını arttırmak için gerek mevzuat, gerekse uygulamalara yönelik pek çok adım atıldığına da dikkat çekti.

KADINLARA POZÄ°TÄ°F AYRIMCILIK
2010 yılında yapılan referandumla kadınlar, çocuklar, engelliler, yaÅŸlılar, ÅŸehitler, dul, yetim ve gazilere pozitif ayrımcılık uygulamasının önü açıldığını belirten Berdibek, “Ak Parti döneminde kadına yönelik birçok adım atıldı. Ä°ÅŸ hayatına katılım oranı yüzde kırklara yükseldi. OkullaÅŸma oranı yükseltildi. AK Parti iktidarının kadınların sosyal hayata katılmaları için daha fazla yenilikler getireceÄŸinden kimsenin ÅŸüphesi olmasın” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28250)
05 Haziran 2018 Salı 18:41
Allah aşkina sütaşin faaliyete geçeceğine inanan zaza ve kürt kardeşlerim varmi temeli atilir yapimi 50 yil sonra nihayete erer . Hayvanciliğin desteklenmesiği yerde olmadi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28207)
04 Haziran 2018 Pazartesi 22:16
Doğrudur su anki issizligimiz ve ekonomik sikintimizdan daha büyük bir devrim olamaz herhalde
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28195)
04 Haziran 2018 Pazartesi 17:53
abartma yav ne devrimi haaa ulkeyi fetoya teslim edip sonra anlasmazliga dusup magdurum magdurum demeleri devrimse evet bu bir devrimdir:)))
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28194)
04 Haziran 2018 Pazartesi 17:47
Fevzi bey siz 7 Haziran 2015 seçimlerinden sonra henüz seçimler resmi sonuçlanmazken bdp nin bürosuna gidip onları tebrik ederken AK Partiyi yerden yere vurdunuz Bunu sayın Recep Tayyip Erdoğan unuttu ama bunu bilesin bu halk o günü unutmadı ve sana gereken dersi 24 Haziran günü vereceklerini ümit ediyorum şimdi gelmişsin AKPARTİ Türkiye için bir şanstır diyorsun hadi ordan ne kadar samimi olduğunu halk iyi biliyor eğer sen yarın çıkmazsan yine uğrayacağın ilk yer yine bdp dir çünkü bütün çevren bdp lidir. Sen kimi kandırıyorsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28178)
04 Haziran 2018 Pazartesi 12:58
Feyzi bu halk ne seni ne de Cevdet'i istiyor yeter artık gidin artık düşün bu halkın yakasından sen değil miydin 7 Haziran'da Vekil mekil değilim istifa ediyorum diyen dürüst ol dürüst bir Ak Partili olarak söylüyorum vallahi billahi de ne sana ne de Cevdet'e oy veririm sana oy verenin Elleri kırılsın Cumhurbaşkanlığında Erdoğana verilir ama sizin gibi ....... oy vermem!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28176)
04 Haziran 2018 Pazartesi 11:54
çok beceriksizsiniz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28151)
04 Haziran 2018 Pazartesi 09:20
Seçilemeyince istifa ediyorum diyen galiba bendim şimdide devrim diyor ayıp be
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28145)
04 Haziran 2018 Pazartesi 06:08
sen bir belediyede devrim yap yeter bize..
kaç yıldır iktidardasınız?
hizmetleriniz TOKİ yi şehrin göbegine yapıp şehri mahfetmek..
gezen belediye başkanı, sorunlar burdan ankaraya yol olmuş bıktık sizden bıktık
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28139)
04 Haziran 2018 Pazartesi 02:25
doğrudur ama devrimlerin tümünü bingölde cevdet bey engelliyor çünkü halk istemiyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28135)
04 Haziran 2018 Pazartesi 01:46
Torpil devrimi mi yoksa
13.05.2024
17:46
Bingöl`de JASAT dedektifleri aranan 2 şahsı yakaladı
Bingöl'de JASAT dedektifleri aranan 2 şahsı yakaladı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT dedektifleri, kasten öldürme suçundan dolayı 2 yıldır firari olan şahsı ve cinsel istismar suçundan aranan şahısları yakaladı.
13.05.2024
17:27
Bingöl`de kamu ve özel işletmelere kamera zorunluluğu
Bingöl'de kamu ve özel işletmelere kamera zorunluluğu
Valilik: 'Güvenlik eksikliği tespit edilen kamu işyerlerine ve özel işletmelere, otuz günden az olmamak üzere eksikliklerini giderebilecek kadar makul bir süre tanınacak ve tanınan süre sonunda işyeri alması uygun değerlendirilen tedbirler yönünden tekrar kontrol edilecek ve yükümlülüklerini yerine getirmeyen işletme sahipleri hakkında ilgili mevzuatlar gereğince işlem yapılacaktır.'
13.05.2024
16:45
Bingöl`de özel program! Gönüllerince eğlendiler
Bingöl'de özel program! Gönüllerince eğlendiler
Bingöl Belediyesince düzenlenen farkındalık etkinliğinde bir araya gelen özel gereksinimli bireyler, hem gönüllerince eğlendi hem de hünerleriyle katılımcılara keyif dolu anlar yaşattı.
13.05.2024
14:16
Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı! Neler kısıtlandı?
Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı! Neler kısıtlandı?
'Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi' çerçevesinde konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Ambulans, savunma ve güvenlik gibi alanlarda zorunlu ihtiyaçlar hariç yeni araç satın almayı ve kiralamayı 3 yıl süreyle durduruyoruz. Mevcut kiralık taşıt sözleşmeleri de izin alınmadan yenilenmeyecek' dedi. İşte tedbirler ve öne çıkan başlıklar…
12.05.2024
17:39
Bingöl`de bir silahlı olay daha! 1 ölü, 2 ağır yaralı
Bingöl'de bir silahlı olay daha! 1 ölü, 2 ağır yaralı
Bingöl merkez Çapakçur Vadisi'nde iki akraba arasındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan gerilimde ateş açan kişi, bir kişinin ölümüne, iki kişinin yaralanmasına sebep oldu. Polis, cinayet zanlısını yakalama çalışmalarını sürdürüyor.
12.05.2024
16:22
Bingöl`de yol levhasına çarpan araç hurdaya döndü! 1 ölü 3 yaralı
Bingöl'de yol levhasına çarpan araç hurdaya döndü! 1 ölü 3 yaralı
Bingöl'de kontrolden çıkan hafif ticari araç, yol levhasına çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişinin de ağır yaralandığı öğrenildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın