KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Aralık 2025 Perşembe
°C

AK Parti Genç İlçe Başkanlığına Atama

AK Parti Ankara Genel Merkezine çağırılan Halil Kaya, gerçekleştirilen mülakatın ardından yeni Genç İlçe Başkanı olarak atandı.

AK Parti Genç İlçe Başkanlığına Atama
01 HAZİRAN 2022 ÇARŞAMBA 14:43
11
3639
3
AA aa

Uzun zamandır vekâleten yürütülen AK Parti Genç ilçe başkanı kim olacak sorusu cevabını buldu ve AK Parti'nin yeni Genç ilçe başkanı belli oldu.

Genç ilçe kamuoyunda yapılan değerlendirmeler sonucu isminde karar kılınan ve tek aday olarak genel merkeze çağrılan Halil Kaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir öncülüğünde kurulan heyet gözetiminde mülakata girdi.

Yapılan değerlendirmeler sonucu genel merkezinde kararıyla Halil Kaya AK Parti Genç İlçe Başkanlığına getirilirken, mazbatasını ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'den aldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_92846)
02 Haziran 2022 Perşembe 00:07
sizde ne biçim yüz var la sizin insan içine çıkmanız bile bu ülkenin ayıbıdır
Misafir Kullanıcı (@Misafir_92834)
01 Haziran 2022 Çarşamba 21:06
O fiyakalı takım elbiseli resimleriniz anı olarak kalacak size az kaldı bu gariban halk sizden kurtulacak Allah'ın izniyle
Misafir Kullanıcı (@Misafir_92830)
01 Haziran 2022 Çarşamba 20:41
Ben anlamadım bu gencteki siyasette neden hep çevirmeliler hep önde. Başka idare edici kimse yok mu
25.12.2025
18:43
Bingöl Basın Konseyi`nden Yedisu ve Karlıova ziyaretleri
Bingöl Basın Konseyi'nden Yedisu ve Karlıova ziyaretleri
Bingöl Basın Konseyi, Yedisu ve Karlıova ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle hem yerel basının sorunlarını masaya yatırdı hem de kurumsal iş birliğini güçlendirmeye yönelik kararlı mesajlar verdi.
25.12.2025
18:40
Bingöl`de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada bir adet tabanca ele geçirildi.
25.12.2025
18:02
Cezaevlerinden tahliyeler başladı
Cezaevlerinden tahliyeler başladı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 11. Yargı Paketi kapsamında bazı hükümlülerin tahliye edilmeye başlandığını duyurdu. Tunç, 'Ceza İnfaz Kurumlarında hazırlıklar tamamlanmış olup bugün itibariyle düzenlemeden faydalanacak hükümlülerin işlemleri başlatılmıştır' dedi.
24.12.2025
22:38
LÖSEV`den Bingöl Üniversitesi`nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'den Bingöl Üniversitesi'nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'in 27. kuruluş yılı ve Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, lösemiyle mücadelede farkındalık çağrısı yapıldı; kanser bilinci ve sağlıklı yaşam vurgusu öne çıktı.
24.12.2025
20:24
Meteoroloji`den Bingöl`e Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji'den Bingöl'e Yoğun Kar Uyarısı
Sürücüler ve besiciler için kritik günler başlıyor! Bir diğer önemli uyarı ise sürücülere! Kış lastiği olmadan yola çıkılmaması istenirken, olası tipi ve buzlanma nedeniyle yollarda mahsur kalma riskine de dikkat çekildi.
24.12.2025
20:20
50 bin mahkûma tahliye yolu
50 bin mahkûma tahliye yolu
Kamuoyunda 'Covid-19 düzenlemesi' olarak anılan ve infaz indirimini içeren 27. madde kabul edildi. Deprem suçları ise pakete dahil edilmeyerek, deprem suçlularının infaz indiriminden faydalanılmasının önüne geçildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın