AK Parti İl Danışma Meclisi toplandı. AK Parti İl Başkanlığı'nca organize edilen İl Danışma Meclisi toplantısı, dün sabah saatlerinde Bingöl Belediyesi Belediye Konferans Salonu'nda yapıldı. Toplantıya Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, AK Parti İl Başkanı Yusuf Coşkun, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Disiplin kurulu başkan ve üyeleri, parti içi hakem kurulu başkanı ve üyeleri, İlçe Teşkilat başkanları, kadın ve gençlik kolları, partili İl, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı.
Açılışın ardından basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağ ile Bingöl İl Başkanı Coşkun'un birer konuşma yaptığı bildirildi. Toplantının ardından bir açıklamada bulunan Coşkun, toplantıda kademeler arasındaki koordinasyon ve iş birliğinin gözden geçirilerek il, ilçe ve belde düzeyindeki çalışmalar ile, teşkilat mensuplarının çalışmaları, yerel ve genel hizmetlerin değerlendirilmesinin yapıldığını söyledi.
Coşkun, toplantıda katılımcıların görüş ve önerilerini dinlediklerini, yapılması gerekenlerin kı sürede hayata geçirilmesi adına çalışmaların başlatılması yönünde kararlar aldıklarını sözlerine ekledi.
bingöl kent haber