KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Ağustos 2025 Cumartesi
°C

Ak parti taşındı

AK Parti Bingöl İl Teşkilatı yeni binasına taşındı. Çalbay: “Bu binanın hakkını vermemiz gerekiyor. Sürekli toplantılar yaparak faaliyet göstermemiz gerekir” dedi.

Ak parti taşındı
29 EKİM 2009 PERŞEMBE 06:29
0
1894
0
AA aa
İnönü Caddesi Bingöl Belediyesi Eski Hizmet Binası olarak bilinen binada hizmet veren ancak binanın 2010 İlkbaharında yıkılacağı kararının ardından yeni yer arayışına başlayan AK Parti Bingöl İl Başkanlığı, Genç Caddesi üzerinde bulunan Gündoğdu İşhanı Kat: 2 adresine taşındı.

Bugünden itibaren yeni binada hizmet vereceklerini bildiren AK Parti Bingöl İl Başkanı Cevdet Çalbay, taşınma nedenlerinin ‘kira bedeli ve binanın yıkılıp yıkılmayacağı konusunda belirsizlik' sözleriyle açıkladı.

Yeni mekânın hem daha ekonomik, hem daha hijyenik olduğunu kaydeden Çalbay: “Bunun dışında eski yapı olduğu için ne kadar bakım ve temizlik yapılmasına bir türlü istediğimiz randımanı alamadık. Araştırmalarımızda en uygun yerin burası olduğuna karar verdik ve taşındık. İnşallah hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

Bingöl'e yakışan bir binada İl Başkanlığı hizmetlerinin devam edeceğini belirten Çalbay, "Bu binanın hakkını vermemiz gerekiyor. Sürekli toplantılar yaparak faaliyet göstermemiz gerekir. 3 ayrı oda birleştirip toplantı salonun dönüştürdük. Salonumuzdaki 120 sandalyemiz var. Çok büyük toplantılar hariç tüm toplantılarımızı burada yapacağız" dedi.

Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.08.2025
03:48
Bingöl`de 7 yaşındaki çocuk termal havuzda boğuldu
Bingöl'de 7 yaşındaki çocuk termal havuzda boğuldu
Bingöl'de 7 yaşındaki çocuk, Bingöl Üniversitesi Termal Tesislerindeki havuzda boğuldu. Otopsinin ardından cenazesi defnedilen çocuğun taziyesi, merkez Kültür Camii'nde kurulacak. Kamuoyu ihmaller zincirine dikkat çekerken, Bingöl Üniversitesi'nin nasıl bir savunma yapacağı merak konusu!
16.08.2025
03:47
Vatandaş 153`e bildiriyor, sorunlar çözülüyor
Vatandaş 153'e bildiriyor, sorunlar çözülüyor
153 Çağrı Hattı'na ulaşan bildirimler üzerine Bingöl Belediyesi ekipleri, kent genelindeki parklarda kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi.
16.08.2025
03:46
Cinayetten ceza almıştı! Yakalandı
Cinayetten ceza almıştı! Yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
16.08.2025
03:45
Bingöl`de cezaevi firarisi yakalandı
Bingöl'de cezaevi firarisi yakalandı
Bingöl'de 4 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve cezaevinden firar ettiği tespit edilen şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.
16.08.2025
03:44
Bingöl`de 8 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de 8 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 8 farklı noktada toplam 8 bin 332 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
16.08.2025
03:43
Uyuşturucu Operasyonu: Bin 695 şüpheli yakalandı
Uyuşturucu Operasyonu: Bin 695 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 2 haftada Bingöl dahil 73 ilde uyuşturucuya yönelik düzenlenen operasyonlarda Bin 695 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın