KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Mart 2026 Perşembe
°C

AK Parti'de seçim hazırlığı! Hedef gri alan

Eylül sonuna kadar milletvekilleri, bakanlar ve teşkilatlar, haftanın en az dört günü sahaya inerek, ilçeleri ve köyleri dolaşacak. Programlarda elde edilen veriler Erdoğan'a sunulacak.

AK Parti`de seçim hazırlığı! Hedef gri alan
22 TEMMUZ 2022 CUMA 13:59
14
4961
1
AA aa

AK Parti, 2023 seçimlerinin ön hazırlıkları kapsamında Anadolu turuna hazırlanıyor. Parti yönetimi, milletvekilleri ve teşkilatlardan ilçe ve köy bazlı çalışmalara ağırlık verecek şekilde Eylül ayı sonuna kadar sahada olmalarını istedi. AK Parti Teşkilat Başkanlığı tarafından planlanan saha çalışmaları önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak. Teşkilat Başkanlığı, il başkanlarından milletvekillerinin ve ihtiyaç olması hâlinde zaman zaman bakanların da katılacağı yaz programlarını hazırlamalarını istedi. İl başkanlıklarının yapacakları programlar dâhilinde, AK Parti ekipleri eylül sonuna kadar haftanın en az dört günü sahaya inerek ilçeleri ve köyleri dolaşacak. Özellikle AK Parti'den uzaklaşma eğiliminde olan seçmenler veya AK Parti'den kopmuş olmasına rağmen, henüz bir başka partiye yönelmemiş olan ‘Gri alandaki' seçmenler yakın markaja alınacak.

RAPORLAR HAZIRLANACAK

Eylül sonunda tamamlanacak bu programlarda elde edilen veriler rapor hâline getirilerek, parti yönetimine ve Cumhurbaşkanı'na sunulacak. Eylül ayı sonunda tamamlanacak programın ardından bu kez güz dönemi çalışmaları başlatılacak. Bu çalışmalar ekim-kasım-aralık olmak üzere üç aylık bir süreyi kapsayacak. Milletvekilleri her ayın iki haftasında seçim bölgelerinde olmaya devam edecekler. Güz dönemindeki bu programlar Meclis çalışmalarını aksatmayacak şekilde hafta sonlarına denk gelecek şekilde planlanacak.

VATANDAŞLA POLEMİK YOK

Sahada yapılacak ziyaretler sırasında ‘Vatandaşla hiçbir şekilde polemiğe girilmemesi', anlık çözüm gerektiren taleplerin bekletilmeden yerine getirilmesi ve AK Parti'nin 20 yıllık icraatının hatırlatılarak, bundan sonraki süreçte de aynı kararlılıkla problemlerin yine AK Parti tarafından çözüleceğine vurgu yapılması istendi. AK Parti kurmayları yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verirken “Yıl sonuna kadar AK Parti görünür bir şekilde sahada olacak. Bütün ilçelere ziyaretler tamamlanacak. 2023 seçimlerinin yol haritası bu toplantılarla belirlenecek. Vatandaştan gelen talepler, sıkıntılar anlık çözüm gerektiriyorsa telefon trafiği ile bu meseleler çözülecek. Diğer talepler raporlanarak hükûmete ve partiye bildirilecek. Her şehrin kendine özgü sıkıntıları, talepleri belirlenecek. Bu ziyaretler ve programlar 2023 seçimlerine yönelik hazırlıkların da başlatılması anlamına geliyor. AK Parti'den uzaklaşma eğiliminde olan seçmeni yeniden AK Parti'ye çekmenin yanı sıra, yaşanan sıkıntıların yine AK Parti tarafından çözüleceğine yönelik gerçekliği de vurgulayacağız. Her türlü eleştiriye açık olarak vatandaşı sonuna kadar dinleyeceğiz” değerlendirmesini yaptı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94247)
22 Temmuz 2022 Cuma 22:38
Seçimde kıpkırmızı olacaksınız. Şok şok şok
25.03.2026
17:07
Rakip takılmasa halimiz duman!
Rakip takılmasa halimiz duman!
Lider 12 Bingölspor, sahasında konuk ettiği Kahramanmaraşspor'la 1-1 berabere kaldı. Yeşil beyazlı temsilcimiz, en yakın takipçisi Silifke Belediyespor'un yenilgisiyle puan farkını bir arttırarak korudu.
25.03.2026
16:56
Bingöl İHH`den Ramazan`da 10 Milyon TL`lik Yardım
Bingöl İHH'den Ramazan'da 10 Milyon TL'lik Yardım
Bingöl İHH, 2026 Ramazan ayında yurt içi ve yurt dışında toplam 9 milyon 810 bin TL'yi aşkın ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yardımların önemli bölümü Gazze başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine gönderildi.
25.03.2026
14:09
Sınıfta gaz paniği! Bingöl`de 30 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
Sınıfta gaz paniği! Bingöl'de 30 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
Bingöl merkezde bir ilkokulda öğrencinin sınıfta kar spreyi sıkması sonucu gazdan etkilenen ve nefes darlığı, baş dönmesi, mide bulantısı ve halsizlik şikayetleri görülen 30 öğrenci hastaneye kaldırıldı.
25.03.2026
13:22
Bingöl`de 2026`ın ilk Yelıng satışı başladı
Bingöl'de 2026'ın ilk Yelıng satışı başladı
C Vitamini açısından da oldukça zengin olan ve kokusuyla bilinen Yelıng, düşük gelirli vatandaşların ve seyyar satıcıların geçim kaynağı olurken, ilk mahsuller de tezgâhlardaki yerini aldı.
25.03.2026
12:46
Park Halindeki Otomobil Kundaklandı
Park Halindeki Otomobil Kundaklandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde gece saatlerinde park halindeki bir otomobil kundaklandı. Mahalle sakinlerinin erken müdahalesi, yangının büyümesini önledi. Otomobil, kullanılamaz hale geldi.
25.03.2026
12:35
Türkiye`nin bir ucundan diğerine 40 yıllık vefa
Türkiye'nin bir ucundan diğerine 40 yıllık vefa
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 1980-1985 yılları arasında görev yapan emekli okul müdürü Kazım Germiyanoğlu, bayram ziyareti için bulunduğu Manisa'nın Gördes ilçesindeki baba ocağında, kırk yıl öncesine dayanan kadim dostunu ağırladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın