KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Ekim 2026 Pazartesi

Ak parti'den ak mühendisliğe

Yeni bir mühendislik bürosu açan Hacı Ketenalp, mensup olduğu partinin ismini bürosuna verdi. Burada yaptığı açıklamasında ise “İsteseydim Bingöl'ün en zengini olurdum” dedi ve ekledi…

Ak parti`den ak mühendisliğe
11 HAZİRAN 2009 PERŞEMBE 08:22
0
2462
0
AA aa
Bingöl Belediyesi Eski Başkanı Hacı Ketenalp, yerel seçimlerin ardından eski görevine döndü ve mühendislik bürosu açtı. Üstelik mensup olduğu partisinin ismini bürosuna verdi.
29 Mart 2009 mahalli daireler seçiminin ardından başkanlık koltuğunu AK Parti'den aday olup seçimi kazanan Serdar Atalay'a devreden Hacı Ketenalp, eski mesleğine döndü ve Genç Caddesi Aynalı İşhanı Kat: 3 adresinde kendisine ait ‘AK Mühendislik' ismiyle mühendislik bürosu açtı.
1977 yılından 2004 yılına kadar Bingöl'de harita mühendisi olarak çalıştığını ifade eden Ketenalp: “5 yıllık belediye başkanlığı görevim nedeniyle ara verdiğim mesleğime tekrar döndüm. Makamlar gelip geçicidir. Bizimde görev süremiz dolduğu için bu görevi başka arkadaşa devrettik. Bu büroyu açmamdaki sebep; hem asıl mesleğimi yapmak, hem de bizleri sevip sayan arkadaş ve dostlarımızla buluşabileceğimiz bir mekân olmasıdır” dedi.
“Parayı pulu tercih etseydim Bingöl'ün en zenginlerindendim”
Sokakta yürürken birçok insanın kendisine “Başkanım sen niye Ankara'da değilsin?” şeklinde soru yönelttiğini anlatan Ketenalp, hiçbir zaman makam, mevki, para pul peşinde olmadığını söyledi.
27 yıllık mühendislik mesleğinde çok para kazandığını ve istemesi durumunda daha fazla para kazanabileceğini ifade Ketenalp: “Uzun yıllar yaptığım meslekte rakipsizdim. Yani benden başka bu işi yapan kimse yoktu. Bu süre zarfında yalnızca emeğimin karşılığını almış olsaydım şu anda Bingöl'ün en zenginleri arasında olurdum. Ama dediğim gibi, para-pul önemli değil. Önemli olan insanların hayır duasını almak ve ihtiyaç sahibi bir insana yardımcı olabilmektir” ifadelerini kullandı.
‘Başkanlık görevim sırasında olduğu gibi her zaman kapım vatandaşlarıma açıktır' diyen Ketenalp, asıl mesleğini icra ederken heyecan duyduğunu da sözlerine ekledi.

BİNGÖL MEDYA.COM / BİNGÖL KENT HABER

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.10.2026
00:25
Karlıova`da atlar yarıştı, Vali Çelik de piste çıktı
Karlıova'da atlar yarıştı, Vali Çelik de piste çıktı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde düzenlenen 4. Geleneksel Toklular At Yarışları, farklı illerden gelen 40 yarışmacının mücadelesine sahne oldu. Yarışların ardından Bingöl Valisi Cahit Çelik ata binerek yarış alanında tur atarken, etkinlik renkli görüntüler oluşturdu.
05.10.2026
00:23
Bingöllü öğrenciler TEKNOFEST`te Türkiye birincisi oldu
Bingöllü öğrenciler TEKNOFEST'te Türkiye birincisi oldu
TEKNOFEST Güneydoğu için Şanlıurfa'da bulunan Bingöllü öğrenciler, Yer Bilimleri alanında hazırladıkları projeyle Türkiye birinciliği elde etti. Hasan Fırat Kaçmaz ve Muhammed Server Bekil'in birincilik ödülü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takdim edildi.
05.10.2026
00:22
Hızar kazasında iki parmağını kaybetti! Aileden `13 saatlik bekleme` iddiası
Hızar kazasında iki parmağını kaybetti! Aileden '13 saatlik bekleme' iddiası
Bingöl'ün Genç ilçesinde odun keserken ayağını hızar testeresine kaptıran 39 yaşındaki Mustafa Pirinci'nin iki parmağı koptu. Ailesi, yaralının farklı sağlık kuruluşları arasındaki sevk sürecinde yaklaşık 13 saat ameliyat beklediğini ve bu nedenle parmaklarının kurtarılamadığını ileri sürdü.
05.10.2026
00:20
12 Bingölspor Adana`da son bölümde yıkıldı: 1-0
12 Bingölspor Adana'da son bölümde yıkıldı: 1-0
2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 12 Bingölspor, Adana 01 FK deplasmanında uzun süre golsüz eşitliği korudu ancak maçın son bölümünde kalesinde gördüğü golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Yeşil beyazlı temsilcimiz, sezonun 5. haftasını puansız tamamladı.
05.10.2026
00:18
Ölen gencin ailesi:
Ölen gencin ailesi: 'İhmali olanlar hesap vermeli!'
Solhan'da okul pansiyonundaki yük asansöründe başının sıkışması sonucu yaşamını yitiren 15 yaşındaki Abdülkerim Demir'in ölümüyle ilgili gözler yürütülen adli ve idari soruşturmaya çevrildi. Aile, kazada ihmali bulunanların ortaya çıkarılmasını ve sorumluların hesap vermesini istiyor.
05.10.2026
00:17
Gözyaşları arasında hüzünlü veda!
Gözyaşları arasında hüzünlü veda!
Bingöl'ün Solhan ilçesinde okulun mutfağındaki yük asansöründe başının sıkışması sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 15 yaşındaki Abdulkerim Demir, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın