KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Eylül 2025 Cumartesi
°C

Ak partili başkan kaza yaptı

AK Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu idaresindeki otomobil takla atıp şarampole yuvarlandı. Başkan taburcu edildi, araçta bulunan diğer 3 kişiden ikisinin durumu ağır.

Ak partili başkan kaza yaptı
08 OCAK 2015 PERŞEMBE 03:10
0
4107
0
AA aa

 Bingöl-Solhan yolunda trafik kazası meydana geldi. Kazada 2'si ağır 3 kişi yaralandı, bir kişi ise kontrol sonrası taburcu edildi.

Edinilen bilgiye göre; Solhan İlçesi'nden Bingöl'e seyir halindeki AK Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu idaresindeki 16 JRV 51 plakalı otomobil, Şeref Meydanı yakınlarında kar ve yoldaki kayganlık nedeniyle kontrolden çıktı. Ardı ardına takla atan araç, şarampole yuvarlandı. Kazada, Nihat Doğu, Tayyip Doğu, Halis Erce ve Mehmet Yakişik yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine intikal eden 112 Acil Servis ekiplerince Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan AK Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu yapılan kontrollerin ardından taburcu edilirken, omuriliği zarar gören Tayyip Doğu Malatya'ya sevk edildi, kaburgalarında kırık meydana gelen Halis Erce ise gerekli müdahalenin ardından servise alındı. Gözlerinde hasar oluştuğu belirtilen Mehmet Yakişik ise yoğun bakım servisinde tedavi altında tutuluyor.

Kaza sonrası yaralıların yakınları ile AK Parti teşkilat başkan ve üyeleri Bingöl Devlet Hastanesine akın ettiler. Olay yerinde inceleme yapan trafik ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.09.2025
20:05
12Bingölspor Efrayim Bebek için tek yürek!
12Bingölspor Efrayim Bebek için tek yürek!
Karaköprü Belediyespor maçı bilet gelirlerinin tamamını SMA Tip-1 hastası 6 aylık Efrayim Gökalp'in tedavisi için bağışladığını duyuran ve toplam bağış miktarını 455 Bin 256 TL olarak açıklayan TFF 3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor; '12 Bingölspor olarak söz veriyoruz: Bu mücadele, Efrayim bebeğimiz sağlığına kavuşana kadar devam edecek!' açıklamasında bulundu.
12.09.2025
19:46
Bingöl Kent Konseyi`nden Aile ve Sağlık Eğitimleri
Bingöl Kent Konseyi'nden Aile ve Sağlık Eğitimleri
Kent Konseyi Başkanlığı; 'Daha güçlü aileler, daha sağlıklı bireyler ve daha bilinçli bir toplum için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şehrimize hep birlikte dokunmaya devam edeceğiz' açıklamasında bulundu.
12.09.2025
15:42
Bingöl Konteyner Kent`te sona doğru
Bingöl Konteyner Kent'te sona doğru
Konteyner Kentin altyapı yatırımını üstlenen Bingöl Belediyesi, sahadaki çalışmalarını yüzde 90 oranında tamamladı. Konteyner kentin donanımları Bingöl Valiliği ve AFAD tarafından karşılanacak.
12.09.2025
15:17
Bingöl`de
Bingöl'de 'Gazze için Dua' programı
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Alpaya, katılımcılara teşekkür ederek, 'Sadece burada değil, gece ve seher vakitlerinde de ellerimizi Rabbimize açmaya devam edelim' çağrısında bulundu.
12.09.2025
15:02
Zıktê Sürkap`ta Atalay dönemi
Zıktê Sürkap'ta Atalay dönemi
Yeni Başkan Mehmet Atalay'ın, Zıktê aşiretinin birlik ve beraberliğini güçlendirmek, bölgesel kalkınmaya yönelik çalışmalar yürütmek ve gençlere yönelik projelere ağırlık vereceği belirtildi.
12.09.2025
14:55
‘Acaba` diye düşünürken denemeyi tercih etti, meyveyi su altında yedi
'Acaba' diye düşünürken denemeyi tercih etti, meyveyi su altında yedi
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nde farklı bir etkinliğe imza atan doğa tutkunu Vedat Avar, nehirde su altına dalarak meyve yedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın