KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Ak partili tanrıverdi 'tehdit fayda etmedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Diyarbakırlıların tehditlere rağmen AK Parti'yi kucakladığını kaydetti...

Ak partili tanrıverdi `tehdit fayda etmedi
22 ŞUBAT 2009 PAZAR 09:31
0
1492
0
AA aa
AK Parti'nin Adıyaman İl Teşkilatı'ndaki katılım törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi, Diyarbakır mitingiyle ilgili yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Diyarbakır'ın kucaklamasının Türkiye adına kazanım olduğunu söyledi.

Diyarbakır'da kardeşliğin, beraberliğin, AK Parti'nin Diyarbakır'a bakışı, Diyarbakırlıların AK Parti'ye bakışı ve sevgisinin ortaya çıktığını kaydeden Tanrıverdi, "Diyarbakır'da şiddetle, demokrasi dışı argümanlarla yol almaya çalışan ve siyasi parti olduğunu iddia eden parti ve onun yetkilileri, artık yaptıklarının ve hedeflerinin çok açık bir şekilde gördü. AK Parti'nin olduğunu yerde demokrasinin olacağı, hizmetlerin gerçekleşeceği, güven ve istikrar ortamının sağlanacağı bir defa daha ortaya konuldu.

Bugün çoluğuyla çocuğuyla, yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle Diyarbakır'da AK Parti buluştu, sarmaştı, kucaklaştı. İnanıyorum ki 29 Mart günü bunu sandıkta göreceğiz. 30 Mart'ta Diyarbakır büyük şehir belediye başkanlığında diğer belediye başkanlarımızla birlikte Diyarbakır yıllardır alamadığı hizmetlere kavuşmuş olacak ve bu hizmetlere başlamış olacağız" dedi.

Diyarbakırlıların tehditlere rağmen meydanları dolduğunun altını çizen Tanrıverdi, "Tüm tehditlere rağmen, meydana gelen dolmuşların camlarının kırılması pahasına, oradaki insanımızın meydanları doldurmuş olması, insanımızın ürkmeden ve kaçmadan meydanı doldurması, Başbakanı ve genel başkanı kucaklaması, Türkiye adına kazanımdır. Bu kazanımı ortaya koyduğumuz için AK Partililer olarak mutluyuz" şeklinde konuştu.

AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen törene, Meclis İdare Amiri Hüsrev Kutlu, milletvekilleri Ahmet Aydın, Şevket Gürsoy, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kaygusuz ve Demir ailelerinden bin 760 kişi çeşitli partilerden AK Parti saflarına katıldı. Aileleri temsilen 5'er kişiye Tanrıverdi tarafından parti rozeti takıldı.




kanal 7

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.08.2026
13:54
Bingöl`de 5 firari yakalandı
Bingöl'de 5 firari yakalandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 7-14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdiği çalışmalarda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 5 kişi yakalanarak tutuklandı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler, kaçak sigara ve kenevir/skunk bitkileri de ele geçirildi.
17.08.2026
13:49
Bingöl Otogarı`nda yenileme çalışması
Bingöl Otogarı'nda yenileme çalışması
Bingöl Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde kapsamlı bakım, onarım ve yenileme çalışması gerçekleştirecek. WC'lerden güvenlik kameralarına, çatıdan sulama sistemlerine kadar birçok alanda yenileme yapılacak.
17.08.2026
01:23
Bingöl`de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl merkez Berti Kavşağı-Sancak yolu istikametinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
17.08.2026
01:22
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
MHP Bingöl Merkez İlçe Önceki Dönem Başkanlarından Niyazi Çağlar, MHP Bingöl İl Başkanlığı kongresinde aday olduğunu açıkladı. Çağlar, adaylığının herhangi bir kişiye karşı olmadığını belirterek, teşkilatın birlik ve beraberliğini güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.
17.08.2026
01:20
Bingöl Üniversitesi`nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Bingöl Üniversitesi'nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Borsa İstanbul'un destekleriyle Bingöl Üniversitesi bünyesinde kurulan Sanal Borsa Laboratuvarı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Laboratuvar, öğrenci ve sektör profesyonellerine gerçek piyasa koşullarına uygun uygulamalı eğitim ve simülasyon imkânı sunacak.
17.08.2026
01:19
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Hazarşah köyü yolunda yol kenarlarına ve uçurumlara bırakılan evsel atıklar, inşaat artıkları ve eski eşyalar tepki çekiyor. Vatandaşlar, çevre kirliliğine karşı temizlik ve etkin denetim istiyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın