KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2026 Pazar
°C

Ak partililer yemekte buluştu

AK Parti Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun, AK Parti İl Yöneticileri ile belediye toplantı salonunda düzenlenen yemekli toplantıyla bir araya geldi.

Ak partililer yemekte buluştu
08 TEMMUZ 2008 SALI 11:22
0
1535
0
AA aa
Halkın sorunlarını dinlemek ve yerinde görmek amacıyla Bingöl'e gelen Milletvekili Yusuf Coşkun, partililerle bir araya geldi. Belediye toplantı salonunda partililerle bir yemek yiyen Coşkun, partililerle ilin sorunlarını konuştu.

Yapılan yemekli toplantıya Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, İl Başkanı Mehmet Yaşa, İlçe Belediye Başkanları, belde başkanları ve çok sayıda partili katıldı. İlin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunan partililer mevcut sorunlar hakkında durum değerlendirmesi yaptı.



Toplantıyı değerlendiren Milletvekili Coşkun, Bingöl'e zaten halkın sorunlarını ve mevcut sorunları yerinde dinlemek ve görmek için geldiğini belirtti. Var olan sorunlar için çözüm üreteceklerini belirten Coşkun, “İlimizin genel sorunları var ayrıca yerel yönetimlerimizin de sorunları var. Artık bu yaz mevsimi boyunca haftanın üç günü Bingöl'de olacağım. Bugün burada ilimizin sorunları hakkında genel bir fikir alışverişi yapacağız. Arkadaşlarımızla burada bu yüzden bir araya geldik.  Sorunları tartışıp bu sorunlar için çözüm üretmeye bakacağız” diye konuştu.

Kaleköyü Barajı için yorum yapan Coşkun, bu projenin hayata geçmesiyle birlikte ilin ekonomisinde ciddi kıpırdanmalar olacağını ve bitimiyle beraber Bingöl'ün farklı bir şehir olacağını söyledi.

Yapılacak Kale Köyü Barajının Bingöl tarihinde dönüm noktası olacağını ifade eden Milletvekili Coşkun, “Düşünsenize Bingöl'de üretilen enerji dünyaya pazarlanacak. Bu bizim için bir dönüm noktası olur. Baraja bağlı olarak Bingöl'deki her şey gelişecek. Tesisleşmeye gidilecek. Büyük tesisler kurulacak. 3 katrilyona mal olacak bu proje Bingöl ekonomisine hareket getirecek. Buna bağlı olarak sanayi gelişecek. Sanayinin yan kolları gelişecek. Bingöl'ün her alanında bir yenilenme olacak. 2013 yılına kadar Bingöl yepyeni bir şehir olacak. Burada çalışan insanlarımız olacak. Baraj inşaatında çalışacak 5 bin kişinin çoğunun Bingöl'den olması için özellikle uğraşacağız” diye ifade etti.



YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.04.2026
01:08
Uçuruma düşen güvenlik korucusu hayatını kaybetti
Uçuruma düşen güvenlik korucusu hayatını kaybetti
Bingöl'de oturduğu buz kütlesinin kırılması sonucu uçuruma düşen güvenlik korucusu hayatını kaybetti.
18.04.2026
02:59
Rektör Çelik:
Rektör Çelik: 'Diş Hekimliği Fakültemiz aynı zamanda üretim merkezi olacak'
IDEX Ağız ve Diş Sağlığı Fuarı'nı ziyaret ederek sektördeki son gelişmeleri yerinde inceleyen Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Bingöl Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi'nin yalnızca ileri teknolojik donanıma sahip bir sağlık merkezi olmayacağını, aynı zamanda dental malzeme üretim süreçlerinin yürütüldüğü bir merkez haline geleceğini belirtti.
18.04.2026
01:57
Bingöl`de Kavşakta Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl'de Kavşakta Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl'de Şehit Mustafa Gündoğdu Kavşağı'nda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'si ambulansla hastaneye kaldırıldı.
18.04.2026
01:43
Fırıncılardan zam savunması:
Fırıncılardan zam savunması: 'Sadece Fiyat Değil, Gramaj da Arttı'
Bingöl'de ekmek fiyatlarına ilişkin tartışmalar sürerken fırıncılar, 25 TL'ye satılan ekmeğin 310 gram değil 350 gram olduğunu belirterek, kamuoyuna yansıyan bazı bilgilerin eksik olduğunu savundu.
17.04.2026
20:16
Bingöl`de Çiftçiye 102 Milyon TL`lik Yem Desteği
Bingöl'de Çiftçiye 102 Milyon TL'lik Yem Desteği
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2025 yılı tarımsal destek ödemeleri kapsamında 6 bin 41 çiftçiye toplam 102 milyon 615 bin TL'nin üzerinde destekleme ödemesinin hesaplara aktarıldığını duyurdu.
17.04.2026
19:51
Bayırlı Grup Yolunda Tehlike! Dev Kaya Bir Aydır Kaldırılmayı Bekliyor
Bayırlı Grup Yolunda Tehlike! Dev Kaya Bir Aydır Kaldırılmayı Bekliyor
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Bayırlı Köyü grup yoluna düşen dev kaya bir ayı aşkın süredir kaldırılmadı. Yağışlarla birlikte yola biriken taşlar ulaşımı zorlaştırırken, vatandaşlar yetkililere 'Acil müdahale' çağrısı yaptı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın