KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ağustos 2026 Salı
°C

Ak partililer yemekte buluştu

AK Parti Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun, AK Parti İl Yöneticileri ile belediye toplantı salonunda düzenlenen yemekli toplantıyla bir araya geldi.

Ak partililer yemekte buluştu
08 TEMMUZ 2008 SALI 11:22
0
1589
0
AA aa
Halkın sorunlarını dinlemek ve yerinde görmek amacıyla Bingöl'e gelen Milletvekili Yusuf Coşkun, partililerle bir araya geldi. Belediye toplantı salonunda partililerle bir yemek yiyen Coşkun, partililerle ilin sorunlarını konuştu.

Yapılan yemekli toplantıya Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, İl Başkanı Mehmet Yaşa, İlçe Belediye Başkanları, belde başkanları ve çok sayıda partili katıldı. İlin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunan partililer mevcut sorunlar hakkında durum değerlendirmesi yaptı.



Toplantıyı değerlendiren Milletvekili Coşkun, Bingöl'e zaten halkın sorunlarını ve mevcut sorunları yerinde dinlemek ve görmek için geldiğini belirtti. Var olan sorunlar için çözüm üreteceklerini belirten Coşkun, “İlimizin genel sorunları var ayrıca yerel yönetimlerimizin de sorunları var. Artık bu yaz mevsimi boyunca haftanın üç günü Bingöl'de olacağım. Bugün burada ilimizin sorunları hakkında genel bir fikir alışverişi yapacağız. Arkadaşlarımızla burada bu yüzden bir araya geldik.  Sorunları tartışıp bu sorunlar için çözüm üretmeye bakacağız” diye konuştu.

Kaleköyü Barajı için yorum yapan Coşkun, bu projenin hayata geçmesiyle birlikte ilin ekonomisinde ciddi kıpırdanmalar olacağını ve bitimiyle beraber Bingöl'ün farklı bir şehir olacağını söyledi.

Yapılacak Kale Köyü Barajının Bingöl tarihinde dönüm noktası olacağını ifade eden Milletvekili Coşkun, “Düşünsenize Bingöl'de üretilen enerji dünyaya pazarlanacak. Bu bizim için bir dönüm noktası olur. Baraja bağlı olarak Bingöl'deki her şey gelişecek. Tesisleşmeye gidilecek. Büyük tesisler kurulacak. 3 katrilyona mal olacak bu proje Bingöl ekonomisine hareket getirecek. Buna bağlı olarak sanayi gelişecek. Sanayinin yan kolları gelişecek. Bingöl'ün her alanında bir yenilenme olacak. 2013 yılına kadar Bingöl yepyeni bir şehir olacak. Burada çalışan insanlarımız olacak. Baraj inşaatında çalışacak 5 bin kişinin çoğunun Bingöl'den olması için özellikle uğraşacağız” diye ifade etti.



YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.08.2026
16:08
Afşin, TOKİ Başkan Yardımcısı Oldu
Afşin, TOKİ Başkan Yardımcısı Oldu
TOKİ İhale Dairesi Başkanlığı görevini uzun yıllar sürdüren Bingöllü hemşehrimiz Abdulvahap Afşin, yayımlanan yeni atama kararıyla Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
18.08.2026
16:07
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü değişti!
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü değişti!
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde görev değişikliğine gidildi. Geçtiğimiz yıl göreve getirilen Mehmet Fatih Aktay'ın yerine, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ödeme Daire Başkanı Hikmet Güneş atandı. Güneş, Bingöl'deki görevine başladı.
18.08.2026
16:06
Araç Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı
Araç Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki bahçeye uçtu. Kazada araçta bulunan Abdülhakim Tuğal hafif yaralandı.
18.08.2026
16:05
Bayram`a TMOK`ta Önemli Görev
Bayram'a TMOK'ta Önemli Görev
Bingöl Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Alican Bayram, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi bünyesindeki Olimpik Bilim, Teknoloji ve İnovasyon Komisyonu üyeliğine atandı. Bayram, TMOK bünyesindeki kurul ve komisyonlarda Bingöl Üniversitesi ve Bingöl'ü temsilen görev alan ilk akademisyen oldu.
18.08.2026
16:04
Bingöl`de kaza! Otomobil ters döndü: 3 yaralı
Bingöl'de kaza! Otomobil ters döndü: 3 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
18.08.2026
16:03
Bingöl Üniversitesi YKS`de Yüzde 99,20 Doluluk Oranına Ulaştı
Bingöl Üniversitesi YKS'de Yüzde 99,20 Doluluk Oranına Ulaştı
2026 YKS yerleştirme sonuçları açıklandı. Bingöl Üniversitesi'nin 3 bin 783 kişilik lisans ve ön lisans kontenjanının 3 bin 760'ı doldu. Üniversitenin genel doluluk oranı yüzde 99,20 olurken, ön lisans programlarında yüzde 100 doluluk sağlandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın