KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ağustos 2025 Cuma
°C

Ak parti'nin kâbusu belediye midir!

CHP İl Sekreteri Kayaoğlu, 22 Temmuz seçimlerinde AK Parti'nin beklenen tablodan uzak kalacağını ileri sürdü. Kayaoğlu'na göre, kendileri için en büyük avantaj, AK Parti'nin otoritenin bulunmadığı bir Belediyeye sahip olması.

Ak parti`nin kâbusu belediye midir!
23 HAZİRAN 2007 CUMARTESİ 14:47
0
1816
0
AA aa
Siyasi çekişmelerin her geçen gün farklı bir boyut kazandığı Bingöl'de, seçimde hedeflediği oy oranını yakalayarak Meclis'e girme gayretini sürdüren partiler, bir biri haklarındaki eleştiri ve değerlendirmeleri kamuoyuna açıklamaya devam ediyor.
Dün yaptığı açıklamada, ilginç bir analizde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bingöl İl Sekreteri Mesut Kayaoğlu, AK Parti'nin bu seçimde beklediği tablodan uzak kalacağını öne sürdü. Bu uzaklığa sebep olarak AK Partili Bingöl Belediyesi'ni gösteren Kayaoğlu; “AKP İktidarının en büyük kabusu Bingöl Belediyesidir. Otoritenin olmadığı belediye gibi şehirde perişan bir durumdadır” dedi.

Başarısız bulduğu Bingöl Belediyesi'nin bu durumunu kendileri ve diğer partiler için bir avantaj olarak gören Kayaoğlu, belediyenin başarısızlığının seçimde dengeleri değiştireceğini ve CHP'nin bir milletvekili çıkarma olasılığının yüksek olduğunu aktardı.

AK Parti iktidarına yüklenen Kayaoğlu; “Sanayi sitesinde esnafım. Bütün sanayi esnafı toz toprak içinde çalışmakta. Oysaki bu insanlar gelir, çevre, katılım vergilerini veriyorlar. Belediye şehre sahip çıkmadığı gibi sanayiye de sahip çıkmıyor. Halkın, sandık başına giderken AKP'ye ders verileceğine hiç şüphem yoktur” diye konuştu.

BingolOnline / Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.08.2025
21:09
Avrupa Bankasın`dan Euro, Dolar ve Sterlin tahmini
Avrupa Bankasın'dan Euro, Dolar ve Sterlin tahmini
Danimarka'da bankacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından Danske Bank, Türk lirası karşısında başta dolar, Euro ve sterlin olmak üzere bazı döviz kurları için 1,3,6 ve 12 aylık öngörülerini paylaştı. Avrupa Bankası'nın kehanetine göre dolar bir yıl sonra 48 lirayı geçecek, euro ise 59 lira olacak.
20.08.2025
20:48
8. Toplu Sözleşmede son kararı Hakem Kurulu verecek
8. Toplu Sözleşmede son kararı Hakem Kurulu verecek
Milyonlarca memur ve memur emeklisi için gözler Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'na çevrilirken kurulun kimlerden oluşacağı, sürecin nasıl işleyeceği ve zammın ne zaman belli olacağı merak ediliyor.
20.08.2025
14:57
Kalehan Enerji`den 12Bingölspor`a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji'den 12Bingölspor'a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji, 9 yıl aradan sonra amatör ligden 3. lige yükselen 12 Bingölspor'a 2025-26 sezonunda forma kol sponsoru oldu. 12 Bingölspor Kulübü Başkanı Mehmet Engin Özturan, Erzurum'da devam eden hazırlık kampını ziyaret eden Kalehan Enerji yetkililerine forma hediye edip destekleri için teşekkür etti.
20.08.2025
14:56
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl Valiliği; 'İlimizin huzuru, vatandaşlarımızın can ile mal güvenliğinin sağlanması ve zehir tacirlerine karşı amansız mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir' açıklamasında bulundu.
20.08.2025
03:42
Resmî Gazete`de yayımlandı! Bingöl`ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
Resmî Gazete'de yayımlandı! Bingöl'ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
'Bingöl Üniversitesi Bingöl Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği' Resmî Gazete yayımlandı. 'Merkezin Görevleri' kısmında, Bingöl'ün tarihi, kültürü, ekonomisi konularında geniş çalışma olanakları yer alıyor.
20.08.2025
03:41
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Sağlık Bakanlığı, tuvalet ve asansör gibi ortak alanların temizliğini hızlandırmak için QR kodlu 'anında bildirim' uygulamasını tüm hastanelerde yaygınlaştırıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın