KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Mayıs 2025 Salı
°C

Ak parti'ye 39 başvuru

Her seçimde olduğu gibi 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri için de en fazla aday adaylığı başvurusu AK Parti’ye oldu. 39 kişinin müracaat ettiği Bingöl milletvekili aday adaylığında gözler, 28 Şubat’ta yapılacak temayül yoklamasına çevrildi.

Ak parti`ye 39 başvuru
23 ŞUBAT 2015 PAZARTESİ 05:03
0
4519
0
AA aa

 14 Ağustos 2001'de kurulan, 03 Kasım 2002 genel seçimlerinde ise tek başına iktidar olan ve bugüne kadar girdiği her seçimde başarısını ve y oranını arttıran AK Parti, 7 Haziran 2015 genel seçimleri için de ilgi odağı oldu. Çok sayıda bürokrat ve siyasi aday adayı oldu ve Bingöl Milletvekili aday adaylığı için müracaat edenlerin sayısı 39'a ulaştı. Müracaatların Bingöl ve Ankara merkezli olması nedeniyle kamuoyu kimlerin aday adayı olduğunu net olarak bilmezken, yapılan araştırma ve alınan bilgilere göre AK Parti'den Bingöl Milletvekili Aday Adayı olanların isimler şöyle;

Abdulkadir Erkmen, Abdurrahim Ariç, Ahmet Çinigöz, Ali Rıza Bozkurt, Burhan Arıkız, Celal Ayrancı, Cemal Eğin, Cevdet Yılmaz, Dilek Çağlayan, Emrullah Buyankara, Enver Fehmioğlu, Eşref Taş, Ferhat Uslu, Feyzi Berdibek, Filiz Ayhan Tekin, Gani Dalan, Gülay Ünlüsoy, Hikmet Dengeşik, İbrahim Cansızoğlu, İbrahim Sönmez, Kemal Tartar, Mahfuz Güler, Mahmut Saitoğlu, Mehmet Avlı, Muhittin Ağırbaş, Muhittin Özdemir, Nafiz Çapın, Nihat Karaarslan, Niyazi Çavuşoğlu, Orhan Barakazi, Suphi Burakgazi, Şahin Arat, Şahin Bingöl, Vahdet Aydar, Veysel Göker, Yakup Süngü, Yunus Kava, Yusuf Coşkun, Zeynep Kavran.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.05.2025
16:19
Şehir içinde şehir; yepyeni bir yaşam modeli! Ataşehir Ankara!
Şehir içinde şehir; yepyeni bir yaşam modeli! Ataşehir Ankara!
Başkentte modern yaşam, estetik mimari ve yüksek yatırım değerini bir araya getiren Ataşehir Ankara Projesi, Ankara'nın parlayan yıldızı olmaya hazırlanıyor.
20.05.2025
14:56
Bingöl Orman Spor Türkiye Şampiyonu oldu
Bingöl Orman Spor Türkiye Şampiyonu oldu
Yakın zamanda kurulan ve kısa sürede elde ettiği başarılar ile dikkatleri üzerine çeken Bingöl Orman Spor Hentbol Takımı, Antalya'da katıldığı Türkiye Finallerinde rakiplerini eleyerek Türkiye Şampiyonu oldu.
20.05.2025
14:43
Bingöl`de Toplu Taşımaya Zam!
Bingöl'de Toplu Taşımaya Zam!
Bingöl'de kent merkezinde toplu taşımacılık yapan özel halk otobüslerinde yolcu bilet ücretlerine zam geldi. Vatandaş tepkili! Kooperatif ise çevre il emsali ile Bingöl'ün en uygun taşımacılık yapılan il olduğu savunmasında!
20.05.2025
14:21
Bingöl`de yeşil dönüşüm!
Bingöl'de yeşil dönüşüm!
Budancamak: 'SoGreen Projesi ile bölgemizde çevreye duyarlı, dirençli ve kapsayıcı bir ekonomik yapının temellerini atıyoruz. Kadınların ve gençlerin bu sürece liderlik etmelerini sağlayacak mekanizmalar oluşturuyoruz. Yeşil dönüşüm sadece çevre politikası değil, aynı zamanda sosyal adaletin ve sürdürülebilir kalkınmanın temelidir' dedi.
20.05.2025
14:02
Sebze ve meyve fiyatlarını hizaya getirecek düzenleme!
Sebze ve meyve fiyatlarını hizaya getirecek düzenleme!
İktidar, meyve-sebze fiyatlarını düşürmek için hal yasasını yeniliyor. Yeni taslağa göre üreticiye vergi muafiyeti sağlanacak. Kooperatiflere hallerde yüzde 75 indirim yapılacak. Marketlere ise doğrudan üreticiden mal alma şartı getiriliyor. Bu şart ile aracı devreden çıkacak ve meyve sebze daha ucuza gelecek.
19.05.2025
22:22
Ormangören: `Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!`
Ormangören: 'Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!'
Engelliler Haftası sebebiyle beraberindeki heyetle Bingöl Altı Nokta Körler Derneği ve Engelliler Platformunu ziyaret eden DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, engellilerin sorunlarına dikkat çekip kamuya seslendi; 'Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın