KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Kasım 2026 Pazar

Akarsu'nun cenazesi istanbul'da

Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonrasında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu'nun cenazesi İstanbul'a getirildi.

Akarsu`nun cenazesi istanbul`da
05 TEMMUZ 2007 PERŞEMBE 11:41
0
1681
0
AA aa
Katıldığı müzik yarışmasından sonra iyi bir başarı grafiği yakalayan Barış Akarsu, Bodrum'da geçirdiği trafik kazasından sonra Özel Bodrum Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 29. doğum gününü kutlamak üzere, arkadaşlarının beklediği otele doğru 2 bayan arkadaşı ile birlikte yola çıkan Akarsu'nun içinde bulunduğu özel otomobil, meşrubat yüklü kamyonla çarpıştı. Olayda araçta bulunan Zeynep Koçak ve Nalan Kahraman isimli bayanlar hayatını kaybederken, Barış Akarsu ağır yaralı olarak tedavi altına alındı.

29 Haziran tarihinden buyana hastanede ölüm-kalım mücadelesi veren Akarsu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, dün gece 23.10 sıralarında hayatını kaybetti. Ünlü sanatçı Barış Akarsu'nun cenazesi Özel Bodrum Hastanesi'nden alınarak, havayolu ile İstanbul'a getirildi. Saat 05.00 sıralarında THY'nin tarifeli uçağı ile Bodrum'dan ayrılan cenaze, 06.00'da Atatürk Havalimanı'nda bulunan THY Kargo bölümüne getirildi.

Ölümü ile sevenlerini yasa boğan Barış Akarsu'nun cenazesini Yüksel
Aytuğ, Mehmet Sayhan ve arkadaşları karşıladı. Kargodan alınan cenaze, nakil aracına bindirilerek, memleketi Amasra'ya gönderildi. Cenazeyi teslim alan Yüksel Aytuğ; "Şu an sözün bittiği yer. Çok önemli bir sanatçı adayımızı kaybettik. Genç bir arkadaşımızdı. Çok üzgünüz" dedi. Barış Akarsu'nun ailesi de minibüsle havalimanından ayrıldı.



İHA
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.11.2026
16:41
İlk 15 dakikada yıkıldık! Haftayı Puansız Kapattık!
İlk 15 dakikada yıkıldık! Haftayı Puansız Kapattık!
Karşılaşmanın henüz ilk 14 dakikasında kalesinde iki gol gören 12 Bingölspor, erken gelen şokun ardından toparlanmaya çalıştı. İkinci yarıda Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile farkı kapatmak için yüklense de aradığı golü bulamayan yeşil-beyazlılar, sahadan puansız ayrılardı.
08.11.2026
16:39
Bakan Memişoğlu`ndan 110 Yaşındaki Bingöllü Fatma Teyzeye Davet:
Bakan Memişoğlu'ndan 110 Yaşındaki Bingöllü Fatma Teyzeye Davet: 'Seni Bingöl'e Götüreyim
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İstanbul'da yaşayan 110 yaşındaki Bingöllü Fatma Elmalı'yı evinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında Fatma teyzeye 'Seni Bingöl'e götüreyim' diyen Memişoğlu'nun, önümüzdeki haftalarda açılması planlanan Bingöl Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açılışına Fatma teyzeyi de getirmesi bekleniyor.
08.11.2026
16:38
Bingöl`de DAEŞ Operasyonu: 1 Şüpheli Tutuklandı!
Bingöl'de DAEŞ Operasyonu: 1 Şüpheli Tutuklandı!
Bingöl'de Terörle Mücadele ekiplerince düzenlenen çalışmada, DAEŞ silahlı terör örgütüne üye olma suçundan yakalanan 1 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
06.11.2026
23:58
Çapakçur`dan Bingöl`e… Atalay, Tarihe Işık Tutan Eseriyle Okur Karşısında
Çapakçur'dan Bingöl'e… Atalay, Tarihe Işık Tutan Eseriyle Okur Karşısında
Bingöllü yazar M. Fatih Atalay'ın 5 yıllık çalışmayla hazırladığı iki ciltlik 'Bingöl ve Siyaset Tarihi' kitabı, düzenlenen tanıtım ve imza programıyla okuyucuyla buluştu. Bingöl'ün 500 yıllık geçmişini ele alan eserde, kentin ilk belediye başkanlarından Osmanlı dönemindeki mebuslarına, milletvekillerinden yerel yöneticilerine kadar pek çok isim ve tarihi bilgi yer alıyor.
06.11.2026
23:57
Bingöl`de 10 Ayda 287 İş Yeri Kapandı! Esnaf İçin Faizsiz Yapılandırma Çağrısı
Bingöl'de 10 Ayda 287 İş Yeri Kapandı! Esnaf İçin Faizsiz Yapılandırma Çağrısı
Artan kiralar, düşen satışlar ve yükselen işletme giderlerinin esnafın yükünü ağırlaştırdığına dikkat çeken Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mesut Kurtaran, 10 ayda 287 iş yerinin kapandığını belirterek, 'Esnafın ayakta kalabilmesi için faizsiz yapılandırma şart' mesajı verdi.
06.11.2026
23:56
Hülakü Bingöl`ün doğalgaz limitlerini Meclis`e Taşıdı
Hülakü Bingöl'ün doğalgaz limitlerini Meclis'e Taşıdı
Bingöl'de kış şartlarının ağır geçmesi nedeniyle doğalgaz tüketim limitlerinin yetersiz kaldığını belirten DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, konuyu TBMM gündemine taşıdı. Bakan Bayraktar'a 6 soru yönelten Hülakü, özellikle kış aylarında tüketim limitlerinin artırılmasını ve kademeli fiyatlandırmanın bölgesel koşullara göre yeniden düzenlenmesini istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın