KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Haziran 2025 Salı
°C

Akim'e gösterilen ilgiden memnunuz

AK Parti İl Başkanı Cevdet Çalbay, AK Parti'nin kurumsal halkla ilişkiler faaliyetlerini sürdüren AKİM'e yoğun ilgi gösterildiğini söyledi. Bingöl'den yapılan müracaatların yoğunluğuna dikkat çeken Çalbay, bu ilginin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Akim`e gösterilen ilgiden memnunuz
04 TEMMUZ 2009 CUMARTESİ 08:08
0
1078
0
AA aa
AK Parti Bingöl İl Başkanı Cevdet Çalbay, 2003 yılından bu yana AK Parti'nin kurumsal halkla ilişkiler faaliyetlerini sürdüren AKİM'in vatandaşlarla yönetim arasındaki köprü görevini sürdürmeye devam ettiğini söyledi.
Şahsen, internet, faks, telefon, posta, yoluyla başvuruların kabul edildiği AKİM'in vatandaşların eğitim, sağlık, adalet, ticaret, finans, çalışma hayatı gibi A'dan Z'ye akla gelebilecek her konuda vatandaşların problemlerini çözmeyi sürdürdüğünü vurgulayan Çalbay, Bingöl'de AKİM'e olan yoğun ilgiden dolayı memnun olduklarını dile getirdi.

Vatandaşın her konudaki şikâyet, eleştiri, talep, destek, öneri veya değerlendirmesini rahatlıkla iletebilecekleri AKİM'in, aldığı sonucu vatandaşa geri bildirdiğini vurgulayan Çalbay : “AKİM kurulduğundan bu yana vatandaşlarımız bize taleplerini iletmede aktif davrandılar. Onlar bize sıkıntılarını aktardıkça çözüm yolu bulmak bizim açımızdan daha da kolaylaşıyor. Bu nedenle herkesin bize sıkıntılarını, dileklerini ve şikâyetlerini aktarmalarını bekliyoruz. AKİM onlar için var.  Bingöllü vatandaşlarımız özellikle bu konuda çok hassas. İlimizde AKİM'e yapılan müracaatlar daha çok şahsen ve internet yoluyla gerçekleşiyor. Onların taleplerini dinleyip en etkin çözüm yolunu üretmeye çalışıyoruz. Ancak, il bazında çözülemeyecek boyutta olan konular söz konusu olduğunda partimizin Genel Merkez AKİM servisine yönlendirme yapıyoruz. AKİM, vatandaşımızın istek ve şikâyetlerini yönetime taşıyarak ihtiyaçların giderilmesine ve sorunların çözülmesine yardımcı oldu. Hak arama bilincini yaygınlaştırmaya, milletle AK Parti arasındaki gönül bağını güçlendirmeye ve vatandaşlarımızı yönetime katmaya amaçlayan AKİM'e müracaat etmek isteyen vatandaşlarımız 444 25 44 nolu telefon hattından da yararlanabilirler" dedi.

AKİM Bingöl Operatörü Sabri Gündü ile birlikte parti binasında konu ile basın mensuplarına açıklamada bulunan Çalbay, AKİM'in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile 6 yıl önce vatandaşın sesini yönetime bildirmek ile bireysel ve toplumsal sorunların çözümüne katkıda bulunmak amacıyla kurulduğunu hatırlattı.

Türkiye genelinde başvuru 1 milyona yaklaştı

 Türk siyasi tarihinde ilk ve kendi alanında tek olan AKİM'in koşulsuz vatandaş memnuniyeti ile çalıştığını vurgulayan İl Başkanı Çalbay : “Hizmet doğrultusundaki bu çalışmaya yapılan başvuru sayısı her geçen gün artıyor. Türkiye genelinde her ay ortalama 15 bin kişinin başvurduğu AKİM, bugüne kadar 820 bini aşkın vatandaşın sesini yönetime bildirdi. AKİM'de değerlendirilen başvuruların yüzde 97'si sonuçlandırılırken, geriye kalan başvurularla ilgili sonuçlandırma çalışmaları da devam ediyor” ifadelerini kullandı. 

Bingöl Kent Haber

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.06.2025
16:59
Bingöl`de hafif ticari aracın içinden 14 düzensiz göçmen çıktı
Bingöl'de hafif ticari aracın içinden 14 düzensiz göçmen çıktı
Bingöl'de jandarma ekiplerince yol kontrol uygulamasında durdurulan hafif ticari aracın içerisinden, 14 düzensiz göçmen çıktı. Şahıslar geri gönderme merkezine sevk edildi.
16.06.2025
16:51
Bingöl`de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de Jandarma tarafından yürütülen çalışmalarda 10 farklı noktada toplam 14 Bin 933 kök kenevir bitkisi ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı.
16.06.2025
16:42
Bingöl`de tarihi sikke ele geçirildi!
Bingöl'de tarihi sikke ele geçirildi!
Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada; 'Kaçakçılığın önlenmesi ve tarihi/kültürel mirasımızı korumak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza aralıksız devam edilecektir' vurgusu yapıldı.
16.06.2025
16:24
Bingöl`de DEM Parti`den CHP ziyareti
Bingöl'de DEM Parti'den CHP ziyareti
Taziye dileklerinin iletildiği ziyarette gündeme dair değerlendirmeler de paylaşıldı. DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, kayyım meselesinden Öcalan'ın çağrısına kadar birçok konuda görüşlerini aktararak barış vurgusu yaptı.
16.06.2025
14:17
Bingöl`de 3 bin 483 kök kenevir ele geçirildi
Bingöl'de 3 bin 483 kök kenevir ele geçirildi
Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen operasyonda, 3 bin 483 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
16.06.2025
14:09
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı
Bingöl'de haklarında uyuşturucu evrakta sahtecilikten kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın