KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Haziran 2025 Cuma
°C

'AKP'ye oy vermeyen şerefsiz' dedi mi?

Siirt'te yaptığı bir konuşmasında 'Şerefiniz varsa AK Parti'ye oy verirsiniz' dediği iddia edilen Nihat Doğan kendini savundu...

`AKP`ye oy vermeyen şerefsiz` dedi mi?
13 MART 2009 CUMA 08:37
0
1519
0
AA aa
AK Parti Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcısı Nihat Doğan, Siirt'te yaptığı ve çarpıtıldığı iddia edilen sözleri için bir basın açıklaması yaptı.

Doğan, açıklamasında CHP Siirt İl başkanının kendisi hakkındaki iddialara da sert cevap verdi.


İşte Doğan'nın açıklaması ve tartışmalara neden olan konuşması:

SİİRT ‘İN VE SİİRTLİNİN ŞEREFİ ŞEREFİMDİR

9 Mart' ta partimin Beşiktaş ilçe başkan yardımcısı sıfatı ile Siirt ‘teki çalışmalarına katkı sağlamak amacı ile Siirt ‘e gittim.Aynı gün yerel bir televizyonda Siirt belediye başkan adayı ile programa konuk olarak davet edildik.Öncelikle şunu belirtmek isterim ki : ‘' Ben Siirt ‘e  sanatçı kimliğimle değil ,aktif bir siyasetçi kimliğimle gittim.Hakkımda bu mesnetsiz açıklamayı yapan CHP Siirt İl Başkanı ‘nın bunu bilmemesini ayıplamadım.Çünkü bu kendisinin halktan ve siyaset gündeminden ne kadar uzak olduğunun bir göstergesidir.Sn. İl başkanı ,benim yapmış olduğum konuşmayı dinlemeden , kulaktan dolma bilgilerle şahsıma ağır ithamlar ve hakaretlerde bulunmuştur.

Şöyle ki : ‘' Şerefiniz varsa Ak Parti ye oy vereceksiniz ‘' ifadesini kullanmış olduğumu iddia edip, bununla da yetinmeyip , ‘' gitsin İstanbul daki şerefini temizlesin'' diyerek  şahsıma hakaret etmiştir. Yayın bandı izlendiğinde böyle bir konuşma yapmadığım görülecektir.
Siirt halkına böyle bir ifade kullanmam akıl kavramlarıyla dahi ifade edilemez.Çünkü Siirt halkı, Tayyip Erdoğan ‘ ın bir şiir okudu diye ceza evine atılması ile demokrasi tarihine düşülen kara lekeyi yine Siirt ‘ten  Başbakan yaparak , yiğidi düştüğü yerden kaldırmış ve demokrasi tarihine  adını altın harflerle  ‘'namuslu ,onurlu,şerefli ve kahraman  Siirt halkı olarak ‘' yazdırmıştır.

Sn. İl başkanı ‘' Nihat Doğan çok şerefliyse ,gitsin şerefini temizlesin ‘' beyanına açıklık getirmesini ,temizlenmeyen şerefimin ne olduğunu hem şahsım hem de kamuoyu merak etmektedir.Tüm kamuoyu da bilmektedir ki ; Nihat Doğan bu güne kadar ilkeleri ve şerefi için yaşamıştır.Şerefine laf edecek insanın öncelikle kendisine bakmasını ve sorgulamasını isterim.

Seçimde hiçbir varlık gösteremeyeceğini anlayanlar ,kendi liderini dahi Siirt ‘e getiremeyenler ,liderleri tarafından kaale dahi alınmayanlar , Ak Parti ‘nin Siirt ‘te seçimi kazanacağını anlayınca bazı şer odaklarıyla harekete geçerek bunun önünü kesmek istemektedirler.Siirt halkı bunlara pirim vermeyecektir.

Siirt ‘in ve Siirt halkının şerefi ,şerefimdir.Bu yanlış beyanlarla kamuoyuna açıklama yapan , hem şahsıma hem mensubu olduğum partime hem de Siirt halkına ağır ithamlarda bulunan,  hakaret eden İl başkanı hakkında gerekli yasal işlemlerde bulunacağımı kamuoyu ile paylaşmak isterim .



haber 7

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.06.2025
21:35
HSK kararnamesi yayımlandı! Bingöl`e gelen ve giden hâkim ile savcılar belli oldu
HSK kararnamesi yayımlandı! Bingöl'e gelen ve giden hâkim ile savcılar belli oldu
HSK Birinci Dairesi'nin hâkim ve cumhuriyet savcılarının talepleri doğrultusunda yaptığı değerlendirme sonucu hazırlanan kararname, Kurulun internet sitesinde yayımlandı. Kararname kapsamında Bingöl geneli 24 isim değişti. İşte Bingöl'e gelenler ile Bingöl'den gidecekler…
20.06.2025
18:17
Bingöl`de satışa çıkarılan o konutlar neden pahalı?
Bingöl'de satışa çıkarılan o konutlar neden pahalı?
Konuyu uzmanına sorduk ve fiyat yüksekliğinin sebepleri, diğer illerle fiyat farklığının sebepleri, kurumsal çerçevenin kamuoyunda yanlış yorumlanışı ve dahil edilmeyen konutların akıbetini tek tek açıkladı. Fiyatı yüksek bulan uzman isim, yapılacakları ise şöyle sıraladı;
20.06.2025
17:02
Bingöl`de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 5 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı ve işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.
20.06.2025
16:54
Bingöl`de 19 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de 19 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 4 farklı noktada toplam 19 bin 513 kök skunk bitkisi ele geçildi.
20.06.2025
16:37
Bingöl`de ihbar üzerine denetim yapan ekipler zincir markete cezayı kesti
Bingöl'de ihbar üzerine denetim yapan ekipler zincir markete cezayı kesti
Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir zincir markette tarihi geçmiş süt, tavuk ve açıkta bırakılmış kıyma ürünleri tespit etti. Denetim sonrası markete 21 bin TL ceza kesildi.
20.06.2025
16:25
Bingöl`de 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'de 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'ün Adaklı ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, hakkında 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın