KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Kasım 2025 Cuma
°C

Aktaş'tan Kiğı sakinlerine çağrı

CHP Bingöl İl Başkanı Hasan Aktaş: 'Başta Kiğı ve Adaklı belediye başkanlarını İl Genel Meclis üyelerini iktidar muhalefet ayırımı yapmaksızın tüm siyasi parti ilçe örgütlerini ve burada yaşayan bölge halkını göreve davet ediyorum.'

Aktaş`tan Kiğı sakinlerine çağrı
11 EKİM 2021 PAZARTESİ 15:34
7
2308
0
AA aa

CHP Bingöl İl Başkanı Hasan Aktaş, Kiğı Adaklı karayolu ulaşımını sağlayacak karayolunun Sancak Beldesi'ne yetişmek üzere olduğunu ancak çalışmanın devam etmeyeceğini ileri sürdü.

Bir açıklama yapan Aktaş; “Kuzey ilçeleri Kiğı Adaklı karayolu ulaşımını sağlayacak karayolu sancak beldesine kavuşmak üzere ancak ileriye devam etmeyeceğini söylüyorlar. Başta Kiğı ve Adaklı belediye başkanlarını İl Genel Meclis üyelerini iktidar muhalefet ayırımı yapmaksızın tüm siyasi parti ilçe örgütlerini ve burada yaşayan bölge halkını göreve davet ediyorum. Yolun yarıda bırakılmasına müsaade etmesinler Kiğı Adaklı ilçelerine kadar yolun devamını istesinler ısrarcı olsunlar. Yıllardır AKP ye oy veriyorlar hizmet istemekten utanmasınlar bu işin takipçisiyiz siyaset simsarları artık bu insanları kandırmasın yeter artık yeter desinler hizmet yoksa oyda yok desinler. Kiğı'ya Adaklı'ya yolların standardı düşük diye otobüs gitmiyor dışardan gelen cenazeler karakocanda ve Bingöl de minibüslere aktarılıyor bu sefaletin son bulması gerekiyor” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.11.2025
14:11
Bingöl`de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl'de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezleri, bir yılda 22 bin etkinlik düzenleyerek 292 bin gence ulaştı. Atölye, kurs ve kamplarla gençlere hem sosyal hem de kişisel gelişim imkânı sunuldu.
07.11.2025
14:10
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl dahil 45 ilde son iki haftada FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 178 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
06.11.2025
23:29
Üniversiteler arası iş birliği
Üniversiteler arası iş birliği
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, BÖGEP kapsamında Atatürk Üniversitesi gibi köklü bir kurumla yürütülecek iş birliğinin, üniversitenin araştırma kapasitesine ve bölgesel kalkınma hedeflerine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.
06.11.2025
17:16
500 bin konut projesinin Bingöl`deki dağılımı belli oldu
500 bin konut projesinin Bingöl'deki dağılımı belli oldu
'Yüzyılın Konut Projesi' kapsamında, 81 ilde inşa edilecek 500 bin sosyal konutun yapılacağı ilçeler açıklandı. Bingöl'de nerede kaç konut yapılacak? İşte detaylar…
06.11.2025
17:09
'Kültür'deki Mağduriyet Giderilmeli'
Bingöl Basın Konseyi ziyaretinde Kültür Mahallesi'ndeki mağduriyetlere dikkat çeken HÜDAPAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya; 'Toplumsal bir yarar gözetmekten uzaklaşıp, ticari yaklaşımla insanlar mağdur ediliyorsa, buna karşı tabi ki sesimizi yükselteceğiz. Bu konudaki tavrımız nettir. Kamunun zararını istemeyiz ama halkın da mağduriyetine rıza gösteremeyiz' dedi.
06.11.2025
17:02
ÜNİPERSEN`dan zam talebi!
ÜNİPERSEN'dan zam talebi! 'Sefalet Zammı İstemiyoruz'
Üniper-Sen Genel Başkanı İbrahim Güzel; 'TBMM, memur maaşlarına 2026 ve 2027 yıllarında uygulanacak artışa ilave olarak günün şartlarına uygun bir artış için gerekli çağrıları yapmalı, Hazine ve Maliye Bakanlığı da artık memurun sırtından elini çekmelidir' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın