KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Mayıs 2025 Perşembe
°C

Akut ekibine seminer

Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi Uzmanı Dr. Rıdvan Açıkalın tarafından AKUT ekibinin kurtarma operasyonu esnasında karşılaşabilecekleri hastalara yönelik yapacakları ilk müdahale konusunda seminer verdi.

Akut ekibine seminer
24 OCAK 2009 CUMARTESİ 10:51
0
1061
0
AA aa
Önceki akşam AKUT Birim Başkanlığı'nda gönüllü üyelere verilen semirende Dr. Açıkalın tarafından travmalar, baş, boyun ve omurilik travmalarının oluşumu, travmalarda ilk yardım ve travmalarda doğru taşıma konuları hakkında katılımcılara bilgi verildi. Seminerde öncelikle omurilik baş ve boynun yapısıyla ilgili teorik bilgiler veren Dr. Açıkalın, ilk yardım ve ilk yardımda doğru müdahalenin nasıl yapılacağını uygulamalı olarak anlattı. Dr. Rıdvan Açıkalın, ilimize yeni atandığını ancak AKUT'un çalışmalarını yakından takip ederek taktir ettiğini ve bundan sonra bu birimin gönüllü üyesi olmak istediğini söyledi.
  AKUT Bingöl Birim Ekip Şefi Ahmet Ateş ise Dr. Rıdvan Açıkalın'ın şahsında birimlerine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı sağlık çalışanlarına teşekkür ettiklerini ifade etti.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.05.2025
00:53
Bingöl`de oto hırsızları yakalandı
Bingöl'de oto hırsızları yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada otomobil çalan 2 şüpheli yakalandı.
14.05.2025
15:26
Bingöl`de izinsiz özel öğretim kurumlarına ceza yağdı!
Bingöl'de izinsiz özel öğretim kurumlarına ceza yağdı!
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yürütülen denetimlerde izinsiz faaliyet yaptıkları tespit edilenler ile mevzuat gerekliliklerini yerine getirmeyen özel öğretim kurumlarına yaklaşık 6 milyon TL ceza yazıldı. Ailelere 'izinsiz yerlere çocuklarınızı kayıt ettirmeyin' uyarısında bulunan Müdürlük yetkilileri, denetimlerin devam edeceğinin de altını çizdiler.
14.05.2025
14:53
Beşyol`daki cinayetin faili yakalandı
Beşyol'daki cinayetin faili yakalandı
Bingöl'de Ramazan Bayramı arifesinde Beşyol mevkiinde biri polis iki kişiyi yaralayan Y.B. polis tarafından yakalandı. Olayda, yaralanan sivil vatandaş hayatını kaybetmişti.
14.05.2025
12:56
Bingöl`de sürücü kursları ‘kazaların önlenmesi` gündemiyle toplandı
Bingöl'de sürücü kursları 'kazaların önlenmesi' gündemiyle toplandı
Trafik kazalarındaki sürücü hataları göz önünde bulundurularak eğitimlerin daha sıkı ve yoğun yapılması kararını alan Bingöl Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği, önleyici tedbirler çerçevesinde belirli güzergahlarda Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kurulması önerisinde bulundu.
14.05.2025
11:27
Bingöl`de okul servisleri denetlenip öğrenciler bilgilendirildi
Bingöl'de okul servisleri denetlenip öğrenciler bilgilendirildi
Bingöl'de Trafik Jandarması tarafından okul servisleri denetlenip öğrenciler uymaları gereken kurallar ve alınması gereken tedbirler noktasında bilgilendirildi.
14.05.2025
10:53
Bingöl`de Mayıs ayında kar ulaşımı olumsuz etkiledi
Bingöl'de Mayıs ayında kar ulaşımı olumsuz etkiledi
Soğuk hava dalgası ve yağışlar Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde yerini kar yağışına bıraktı, ulaşım olumsuz etkilendi. Karayolları ekipleri çalışmalarını başlattı, trafik akışında aksama olmadığı bildirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın