KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

AKUT kışa hazır

AKUT Genel Merkezi tarafından AKUT Bingöl birimine tam donanımlı 4x4 arazi aracı gönderildi.

AKUT kışa hazır
04 ARALIK 2018 SALI 18:25
2
2528
1
AA aa

AKUT Bingöl Birim Başkanı Ahmet Ateş, 2002 yılından beridir Bingöl'de gönüllü faaliyet yürüten AKUT ekibinin güçlenerek vatandaşa hizmet etmeyi sürdürdüğünü belirtti.

AKUT genel merkezi tarafından Bingöl'e 2018 model kış şartlarında kullanılabilecek tam donanımlı 4x4 arazi aracı gönderildiğini belirten Ateş, yeni araç, 2 kar motoru ve bakımını yaptıkları diğer araç gereçlerle kışa hazır olduklarını söyledi. Ateş, Bingöl'e yeni araç gönderen AKUT Başkanı Recep Şalcı'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

AKUT Bingöl biriminin 25 aktif gönüllüyle olası deprem, sel, toprak kayması, doğa olayları gibi her türlü olaya müdahale edebilecek kapasiteye sahip olduğunu belirten Ateş, “2002 yılından beridir Bingöl'de gönüllü olarak faaliyet yürütüyoruz. 16 yıllık süre zarfında ekibimiz, 218 operasyona katıldı, 225 kişiyi kurtardı. Ayrıca 232 canlı hayvan kurtarıldı. Dün olduğu gibi bugün de yeni araç desteğiyle kış şartlarında her türlü olayda kurtarma faaliyetlerinde bulunmaya hazırız” dedi.

Ateş, Türkiye genelinde AKUT ekipleri tarafından 3 bin 26 operasyon gerçekleştirildiğini, 2 bin 700 kişinin ve 1301 canlı hayvanın kurtarıldığını söyledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34195)
05 Aralık 2018 Çarşamba 09:09
AKUT yönetimine sadece şunu soruyorum, son 3 yıllık arama kurtarma faaliyet raporunuzu Bingöl basınıyla paylaşabilir misiniz? Sadece depremlerde ortaya çıkmanız sizin hem misyonunuza hem de vizyonunuza aykırı değil midir? Sıradan vatandaşlarımız da zaten depremlerde bu tür işlerle ilgileniyorlar. Peki sizin farkınız nedir sıradan vatandaştan? Son 3 yılda kaç Bingöllü vatandaşımızın yarıdmına koştunuz?
17.08.2026
13:54
Bingöl`de 5 firari yakalandı
Bingöl'de 5 firari yakalandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 7-14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdiği çalışmalarda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 5 kişi yakalanarak tutuklandı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler, kaçak sigara ve kenevir/skunk bitkileri de ele geçirildi.
17.08.2026
13:49
Bingöl Otogarı`nda yenileme çalışması
Bingöl Otogarı'nda yenileme çalışması
Bingöl Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde kapsamlı bakım, onarım ve yenileme çalışması gerçekleştirecek. WC'lerden güvenlik kameralarına, çatıdan sulama sistemlerine kadar birçok alanda yenileme yapılacak.
17.08.2026
01:23
Bingöl`de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl merkez Berti Kavşağı-Sancak yolu istikametinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
17.08.2026
01:22
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
MHP Bingöl Merkez İlçe Önceki Dönem Başkanlarından Niyazi Çağlar, MHP Bingöl İl Başkanlığı kongresinde aday olduğunu açıkladı. Çağlar, adaylığının herhangi bir kişiye karşı olmadığını belirterek, teşkilatın birlik ve beraberliğini güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.
17.08.2026
01:20
Bingöl Üniversitesi`nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Bingöl Üniversitesi'nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Borsa İstanbul'un destekleriyle Bingöl Üniversitesi bünyesinde kurulan Sanal Borsa Laboratuvarı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Laboratuvar, öğrenci ve sektör profesyonellerine gerçek piyasa koşullarına uygun uygulamalı eğitim ve simülasyon imkânı sunacak.
17.08.2026
01:19
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Hazarşah köyü yolunda yol kenarlarına ve uçurumlara bırakılan evsel atıklar, inşaat artıkları ve eski eşyalar tepki çekiyor. Vatandaşlar, çevre kirliliğine karşı temizlik ve etkin denetim istiyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın