KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Nisan 2026 Cumartesi
°C

AKUT kışa hazır

AKUT Genel Merkezi tarafından AKUT Bingöl birimine tam donanımlı 4x4 arazi aracı gönderildi.

AKUT kışa hazır
04 ARALIK 2018 SALI 18:25
2
2271
1
AA aa

AKUT Bingöl Birim Başkanı Ahmet Ateş, 2002 yılından beridir Bingöl'de gönüllü faaliyet yürüten AKUT ekibinin güçlenerek vatandaşa hizmet etmeyi sürdürdüğünü belirtti.

AKUT genel merkezi tarafından Bingöl'e 2018 model kış şartlarında kullanılabilecek tam donanımlı 4x4 arazi aracı gönderildiğini belirten Ateş, yeni araç, 2 kar motoru ve bakımını yaptıkları diğer araç gereçlerle kışa hazır olduklarını söyledi. Ateş, Bingöl'e yeni araç gönderen AKUT Başkanı Recep Şalcı'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

AKUT Bingöl biriminin 25 aktif gönüllüyle olası deprem, sel, toprak kayması, doğa olayları gibi her türlü olaya müdahale edebilecek kapasiteye sahip olduğunu belirten Ateş, “2002 yılından beridir Bingöl'de gönüllü olarak faaliyet yürütüyoruz. 16 yıllık süre zarfında ekibimiz, 218 operasyona katıldı, 225 kişiyi kurtardı. Ayrıca 232 canlı hayvan kurtarıldı. Dün olduğu gibi bugün de yeni araç desteğiyle kış şartlarında her türlü olayda kurtarma faaliyetlerinde bulunmaya hazırız” dedi.

Ateş, Türkiye genelinde AKUT ekipleri tarafından 3 bin 26 operasyon gerçekleştirildiğini, 2 bin 700 kişinin ve 1301 canlı hayvanın kurtarıldığını söyledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34195)
05 Aralık 2018 Çarşamba 09:09
AKUT yönetimine sadece şunu soruyorum, son 3 yıllık arama kurtarma faaliyet raporunuzu Bingöl basınıyla paylaşabilir misiniz? Sadece depremlerde ortaya çıkmanız sizin hem misyonunuza hem de vizyonunuza aykırı değil midir? Sıradan vatandaşlarımız da zaten depremlerde bu tür işlerle ilgileniyorlar. Peki sizin farkınız nedir sıradan vatandaştan? Son 3 yılda kaç Bingöllü vatandaşımızın yarıdmına koştunuz?
04.04.2026
04:35
12Bingölspor`a çirkin saldırı!
12Bingölspor'a çirkin saldırı!
U14 Gelişim Ligi Play-Off'ta Diyar İnter'i 2-1 mağlup ederek tur atlayan 12Bingölspor'un altyapı oyuncuları maç sonrası saldırıya uğradı. Yeşil Beyazlı Kulüp, 10 sporcunun hastanelik olduğunu açıklarken, olayın farklı yansıtılmasına tepki gösterdi.
04.04.2026
02:49
Bingöl`de Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Sebze Fidesi Desteği
Bingöl'de Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Sebze Fidesi Desteği
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, TAKE Projesi kapsamında sebze üreticilerine yönelik yüzde 50 hibeli fide desteği başvurularının 6 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu.
04.04.2026
02:36
SP Lideri Arıkan Bingöl`den seslendi;
SP Lideri Arıkan Bingöl'den seslendi; 'Erken Seçim Şart'
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Bingöl'de yaptığı açıklamada ekonomik şartlar ve toplumsal kutuplaşmanın yönetilemez noktaya geldiğini savunarak erken seçim çağrısında bulundu.
04.04.2026
02:00
Gençliğin
Gençliğin 'Abisi' Arif Kaya İlçe Müdürü Oldu
Genç ilçesinde uzun yıllar Spor Eğitim Uzmanı olarak görev yapan Arif Kaya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine getirildi. Kaya'nın görevlendirmesi spor camiasında memnuniyetle karşılandı.
04.04.2026
01:26
HÜDA PAR`dan İmar Talebine Ret:
HÜDA PAR'dan İmar Talebine Ret: 'Emsal Oluşturur'
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, Genç Belediye Meclisi'nde gündeme gelen parsele özel imar talebine iki ayrı toplantıda da ret oyu verdiklerini açıkladı. Talebin ise diğer partilerin oylarıyla kabul edildiği belirtildi.
04.04.2026
01:02
Zikte Sürkap Gelecek Yol Haritasını Belirledi
Zikte Sürkap Gelecek Yol Haritasını Belirledi
Zikte Sürkap Platformu'nun 2025–2026 değerlendirme toplantısında hem geride kalan yılın çalışmaları masaya yatırıldı hem de yeni döneme ilişkin hedefler netleştirildi. Toplantıda özellikle eğitim ve sosyal yardımlaşma faaliyetleri öne çıktı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın