KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mart 2026 Salı
°C

Akut'tan balkanlıoğlu'na teşekkür ziyareti

AKUT Bingöl Birimi, Vali İrfan Balkanlıoğlu'na nezaket ziyaretinde bulunarak teşekkür şilti takdim etti.

Akut`tan balkanlıoğlu`na teşekkür ziyareti
24 ARALIK 2010 CUMA 08:40
0
3383
0
AA aa

AKUT Bingöl Birimi Başkanı Ahmet Ateş ve AKUT üyeleri, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret ederek, AKUT Genel Başkanı Nasuh Mahruki tarafından gönderilen teşekkür şilti takdim ettiler.

“AKUT, Bingöl için büyük önem arz ediyor”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İrfan Balkanlıoğlu, Nasuh Mahruki ve AKUT üyelerinin göstermiş olduğu ince davranıştan ötürü teşekkür etti. Bingöl'ün bir deprem bölgesi olduğunu hatırlatan Vali Balkanlıoğlu, bölgenin depremselliğinden dolayı AKUT'un büyük bir önem teşkil ettiğini söyledi. AKUT Bingöl ekibinin büyük bir özveri ile çalışmalarına devam ettiğini belirten Vali Balkanlıoğlu, AKUT'un boğulma vakalarında da hayat kurtaran bir ekip haline geldiğini kaydetti. Balkanlıoğlu, “ Geçmişte ilimizde yaşanan boğulma vakaları ile ilgili çevre illerden dalgıçların gelmesini sağlıyorduk. Fakat şimdi profesyonel bir dalgıç ekibine sahibiz. Değerli arkadaşlarımız zaman zaman kendi hayatlarını tehlikeye atarak çalışmalarda bulunmaktadırlar. Bu sebeple bir kez daha kendilerine teşekkür ediyor çalışmalarının devamını diliyorum”dedi.

“Sayın Valimizin sayesinde dalgıç eğitimi aldık”
Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun AKUT'un gelişmesine ciddi katkılar sağladığını belirten AKUT Bingöl Birimi Başkanı Ahmet Ateş, boğulma vakalarında hayat kurtarmak için il dışında eğitim için gönderilen dalgıçların Vali Balkanlıoğlu sayesinde donanımlı bir ekip haline geldiğini kaydetti. Ateş, Bingöl'deki boğulma vakalarının önüne geçilmesi için Vali Balkanlıoğlu'nun AKUT'a destek sunarak dalgıç eğitimi almalarına yardımcı olduğunu ifade etti. Ateş, “ Sayın Valimiz birçok konuda ihtiyaç duyulan ekipmanların karşılanmasını sağlayarak bizlere büyük bir hizmette bulunmuştur. Katkılarından dolayı kendisine şükranlarımızı iletmek istiyor ve AKUT Genel Başkanımız Sayın Nasuh Mahruki'nin bu teşekkür şiltini takdim ederek teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.03.2026
02:17
Bingöl`de Kur`an Tilâvet Yarışması
Bingöl'de Kur'an Tilâvet Yarışması
Bingöl Üniversitesi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen 'Geleneksel Kur'an Tilâvet Yarışması ve II. Kur'an Ziyafeti' programında öğrenciler Kur'an-ı Kerim'i usulüne uygun şekilde okuyarak hünerlerini sergiledi. Program sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
17.03.2026
02:16
Bingöl`de Halepçe Katliamı İçin Anma
Bingöl'de Halepçe Katliamı İçin Anma
Bingöl Demokratik Kurumlar Platformu, Halepçe Katliamı'nın yıl dönümünde Kent Meydanı'nda basın açıklaması yaparak yaşamını yitirenleri andı ve yaşananların insanlığa karşı işlenmiş bir suç olduğu vurgulayıp adalet çağrısında bulundu.
17.03.2026
02:15
Kava:
Kava: 'Halepçe, İnsanlık Vicdanında Silinmeyen Bir Yaradır'
Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, Halepçe Katliamı'nın yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, yaşananların insanlık tarihinin en büyük trajedilerinden biri olduğunu belirterek, 'Halepçe'yi unutmadık, unutmayacağız' dedi.
17.03.2026
02:14
Otomobil Duvara Çarptı: 2 Kişi Yaralandı
Otomobil Duvara Çarptı: 2 Kişi Yaralandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde sürücünün yayaya çarpmamak için yaptığı manevra sonucu kontrolden çıkan otomobil duvara çarptı. Kazada araçta bulunan 2 kişi yaralandı.
17.03.2026
02:13
Ahırı sel bastı! Mahsur kalan 12 keçi kurtarıldı
Ahırı sel bastı! Mahsur kalan 12 keçi kurtarıldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde etkili olan aşırı yağışların ardından bir ahırı sel bastı. Ahırda mahsur kalan 12 keçi, itfaiye ve AFAD ekiplerinin çalışmasıyla kurtarılarak güvenli alana alındı.
17.03.2026
02:12
Burak Burulday`a Teşekkür Plaketi
Burak Burulday'a Teşekkür Plaketi
Bingöllü iş insanı Serdar Turhan'ın anne ve babası adına yaptırdığı okul ile Serdar Turhan Kampüsü Çocuk Evleri Sitesi projelerinde görev alan İnşaat Mühendisi Burak Burulday, projeye sunduğu katkılar nedeniyle teşekkür plaketiyle onurlandırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın