KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Temmuz 2026 Pazar
°C

Akut'tan hasta kurtarma operasyonu

Kurban Bayramı'nın 1. gününde başkanlarını kaybeden Arama Kurtarma Timi (AKUT) Bingöl Birimi üyeleri, hasta kurtarma operasyonlarına devam ediyor.

Akut`tan hasta kurtarma operasyonu
15 OCAK 2007 PAZARTESİ 10:18
0
1318
0
AA aa
Kalp ve tansiyon hastası ihbarını alan AKUT Bingöl Birimi, Mide kanserine yenik düşerek Kurban Bayramı'nın 1. Gününde hayatını kaybeden AKUT Bingöl Birim Başkanı Veysel Aksoy'un ismini koydukları operasyonu başarıyla tamamladı.
Bingöl Merkez Ortaçanak Köyü Akgil Mezrası'ndaki kalp ve tansiyon hastası Hüseyin Koşlu (70)'in yardımına koşan AKUT ekibi operasyon düzenledi. Kar motoruyla yola koyulan 3 kişilik AKUT ekibi uzun bir yolculuğun ardından köye ulaşmayı başardı. Hastayı bir  kızağın üstüne koyarak kar motorunun arkasına bağladı. Yaklaşık 3,5 saatlik bir yolculuğun ardından Bingöl Devlet Hastanesine getirilerek tedavi altına alınan Akgil'in hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Ekip temsilcisi Ahmet Ateş, ilk kurtarma operasyonunu hayatını kaybeden Başkanları Veysel Aksoy için düzenlediklerini söyledi.
İkinci Operasyon
İkinci hasta kurtarma operasyonu Bingöl Merkez Çukurca Köyü'nde gerçekleşti.
Spastik özürlü ve kemik erimesi hastası Şadiye Bağbars (48) AKUT Bingöl ekibi tarafından araçla Bingöl Devlet hastanesine getirildi. Bağbars'ın, hayati tehlikesi olmadığı, tedavisinin ise devam ettiği öğrenildi.


BİNGÖL KENT HABER
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.07.2026
17:18
TOKİ`den konut değil dert sahibi oldular!
TOKİ'den konut değil dert sahibi oldular!
Bingöl Esentepe Mahallesi Şeyh Ahmet Mevkii'nde inşa edilen 800 TOKİ konutunda anahtar teslim süreci yeni tartışmaları da beraberinde getirdi. Yaklaşık 14 aydır hem kira hem taksit ödeyen hak sahipleri; teslim öncesi talep edilen KDV, Halkbank üzerinden sigorta yaptırma zorunluluğu iddiası, ek maliyetler ve dairelerdeki kalite sorunlarına tepki göstererek, 'Sosyal konutun sosyal yönü kalmadı' dedi.
26.07.2026
17:13
Kiğı`da Siyanürlü Madenciliğe Karşı Buluşma Çağrısı
Kiğı'da Siyanürlü Madenciliğe Karşı Buluşma Çağrısı
Çevre örgütleri ve doğa savunucuları, 6 Ağustos'ta Bingöl'ün Kiğı İlçesi'nde düzenlenecek yürüyüş ve basın açıklamasıyla siyanürlü madenciliğe karşı ses yükseltecek.
26.07.2026
17:01
Filenin Bingöllü Sultanları Türkiye Finallerinde!
Filenin Bingöllü Sultanları Türkiye Finallerinde!
Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) yarı finallerini namağlup lider tamamlayan Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kulübü Kız Voleybol Takımı, kızlar voleybolunda Türkiye Finalleri'ne yükselen ilk takım olarak spor tarihine geçti.
26.07.2026
16:50
İnternetten Alışverişte Yeni Dönem 1 Ağustos`ta Başlıyor
İnternetten Alışverişte Yeni Dönem 1 Ağustos'ta Başlıyor
E-ticarette tüketiciyi korumaya yönelik yeni düzenlemeler 1 Ağustos itibarıyla yürürlüğe girecek. Yapay zekâ ile hazırlanan reklamlardan influencer paylaşımlarına, indirim kampanyalarından ürün yorumlarına kadar birçok alanda yeni kurallar uygulanacak.
26.07.2026
01:29
12Bingölspor`un yeni başkanı Menaf Yiğit oldu
12Bingölspor'un yeni başkanı Menaf Yiğit oldu
12 Bingölspor'da beklenen karar Ankara'da yapılan istişare toplantısıyla netleşti. Kulübün yeni başkanı Menaf Yiğit olurken, Yiğit ilk açıklamasını Bingöl Online'a yaptı. 'Takım bizim değil, Bingöl'ündür' diyen Yiğit, tüm şehri kulübe sahip çıkmaya davet etti.
26.07.2026
01:28
DEM Partili Kaya`dan İl Özel İdaresi`nin Arsa Satışına Tepki!
DEM Partili Kaya'dan İl Özel İdaresi'nin Arsa Satışına Tepki!
DEM Parti Bingöl İl Genel Meclis Üyesi Aydın Kaya, İl Özel İdaresi'nin Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'nde bulunan 3 bin 164 metrekarelik arsayı ihaleyle satışa çıkarmasına tepki gösterdi. Kaya, satış bedeli ve ihale sürecine ilişkin çeşitli iddiaları gündeme getirerek kamuoyuna açıklama yapılmasını istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın