KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Mart 2026 Pazar
°C

Akyol: beklediğimden daha güzel ve hareketli bir şehir

Basın temsilcilerinin ziyaret ettiği Vali Yardımcısı Mutlu Akyol, Bingöl hakkındaki ön izlenimlerini de paylaştı.

Akyol: beklediğimden daha güzel ve hareketli bir şehir
13 EYLÜL 2012 PERŞEMBE 08:42
0
2958
0
AA aa

Ağustos ayı başından yayımlanan kararnameyle Bingöl Vali Yardımcılığı görevine atanan Erzurum Şenkaya Kaymakamı Mutlu Akyol ile Kulp Kaymakamı iken Numan Tahir Şimşek, Bingöl'deki yeni görevlerine başladılar.

Bingöl'ün yeni Vali Yardımcıları Numan Tahir Şimşek'in önceki gün, Mutlu Akyol'un da bu hafta başında görev başı yaptığı belirtildi.

Bir yandan Bingöl'ü tanımaya çalışan, diğer yandan hem kamu kurumlarıyla irtibatı sağlayan hem de gelen tebrikleri kabul eden vali yardımcılarının yoğun olmaları dikkat çekti.

AKYOL: “GÜZEL BİR İL”

Basın temsilcilerinin ziyaret ettiği Vali Yardımcısı Mutlu Akyol, Bingöl hakkındaki ön izlenimlerini de paylaştı.

Numan Tahir Şimşek'in önceki gün göreve başladığını ifade eden Akyol, kendisinin hafta başından beri görevde olduğunu, bu süre zarfından Bingöl'ü daha iyi analiz etme fırsatı bulduğunu söyledi.

Bingöl'e ilk kez geldiğini söyleyen Akyol: “Bölgede bazı illere gitmişliğim var ancak Bingöl'e ilk kez geliyorum. Bingöl'ün küçük bir il olduğu söylenirdi ancak gördüğüm kadarıyla oldukça güzel ve hareketli bir şehir. Esnafların samimi yaklaşımları ve insanların sevecenliği güzel bir tablo oluşturdu. Birkaç günlük izlenimlerim beni memnun etti. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu güzellikler devam eder ve bizler de elimizden gelenin en iyisini yaparak halkımıza hizmet ederiz” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.03.2026
03:01
Gazeteci Abdullah Çelik`ten İlk Roman:
Gazeteci Abdullah Çelik'ten İlk Roman: 'Buğday Zamanı' Okurla Buluştu
Bingöl'de uzun yıllardır gazetecilik yapan Abdullah Çelik, ilk romanı 'Buğday Zamanı' ile edebiyat dünyasına adım attı. Örger Yayınları'ndan çıkan eser, okuru eski Çabakçur'un izlerini taşıyan bir Anadolu hikâyesine davet ediyor.
07.03.2026
03:00
Karlıova`da Trafik Cezası Tartışması!
Karlıova'da Trafik Cezası Tartışması!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kesildiği iddia edilen 180 Bin TL'lik rekor trafik cezası tartışma konusu oldu. Siyasi kimliğiyle tanınan İlyas Bingöl, aracına kesilen cezanın ardından yaşanan süreci sosyal medya hesabından paylaşarak konuyu yargıya taşıyacağını açıkladı.
07.03.2026
02:58
Bingöl`de sahte pasaportlu 2 şüpheli yakalandı
Bingöl'de sahte pasaportlu 2 şüpheli yakalandı
Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli cezaevine teslim edilirken, diğer şüpheli şahıs ise sınır dışı işlemleri için İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.
07.03.2026
02:58
Bingöl`de Ramazan Geceleri Kültür ve Sanatla Şenleniyor
Bingöl'de Ramazan Geceleri Kültür ve Sanatla Şenleniyor
Bingöl Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri vatandaşları kültür ve sanatla buluşturuyor. Tiyatro ve çocuk gösterileriyle renklenen programlar, ilahi konserleriyle de Ramazan'ın manevi atmosferini salona taşıyor.
07.03.2026
02:57
FKA`ya personel alımı başvuruları başladı
FKA'ya personel alımı başvuruları başladı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini sürdüren Fırat Kalkınma Ajansı, TRB1 Bölgesi'nde görevlendirilmek üzere 4 uzman personel ile 1 destek personeli (programcı) alımı yapacağını duyurdu.
07.03.2026
02:56
Adaklı sakinleri iftarda buluştu
Adaklı sakinleri iftarda buluştu
Bingöl'ün Adaklı ilçesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen iftar programında çocuklar ve aileleri bir araya geldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın