KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Akyürekli, ak parti'den aday adayı

İstanbul'da ikamet eden İşadamı Mahmut Akyürekli, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Bingöl Milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı.

Akyürekli, ak parti`den aday adayı
14 ŞUBAT 2011 PAZARTESİ 09:12
0
8645
4
AA aa

İstanbul'da düzenlenen bir organizasyonda konuşan İşadamı Mahmut Akyürekli; 12 Haziran'da yapılacak seçimlerde, Bingöl'de Ak Parti'den aday adayı olacağını söyledi.


Siyasete Bingöllü gençlerin hayallerini geri vermek için girdiğini belirten Akyürekli, Türkiye'de temsilde adaletin olması gerektiğini belirterek, “Bingöl merkezli siyasette Kuzey ilçeleri dışlandı. Bingöl'de de Türkiye'de de bölge merkezli siyaset yapılmasın diyoruz. Bingöl'de özellikle de Kuzey ilçelerinde gençlerin siyasetten hayalleri nerdeyse kalmadı. Bunu onlara yapmaya ne hakkımız var? Onlara hayallerini geri vermek için yola çıkıyoruz. Bir gün onlardan biri ‘Ben de milletvekili olabilirim' diyebilmeli. Kürt meselesini Alevi meselesini anlatmak, yeni çözümler sunmak adına bu yoldayım.

Onların sıkıntılarını, dertlerini; yüksek sesle, çekinmeden, korkmadan, hak ve adalet noktasında taleplerle fikir üretmek için Anadolu'da yüz yılık problemleri, Türkiye'ye duyurmak için adayım. Ben siyasette koltuğa yapışmaya değil, halka hizmet için giriyorum ve sadece bir dönem vekilliğinize talip olacağım, ikinci dönem Bingöl'de siyasetin içinde olmayacağım. Aklımdakileri yapmak için bana 4 yıl yeterlidir” dedi. 


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Adınız Soyadınız (@Misafir_1868)
14 Şubat 2011 Pazartesi 23:20
Kaç gündür takip ediyorum varsa yoksa siyaset ne acıdırki siyasete bukadar kafa yoran başka bir il yok ve siyasetten hiç bir kazanım elde etmemiş
ccc (@Misafir_1866)
14 Şubat 2011 Pazartesi 21:48
yıllardır şehre uğramayan adamlar burdan aday adaylıklarını koyuyorlar.. bi gidin işinize ya inşallah hiçbirinizi seçmezler !!
berna (@Misafir_1865)
14 Şubat 2011 Pazartesi 20:13
bencede bingölde millet vekilliğini hak eden tek bir insan vardır oda prof.dr. Eşref TAŞTIR...( şuan ki ak parti aday adayları içinde )
murat batur (@Misafir_1856)
14 Şubat 2011 Pazartesi 12:12
bingölde cevdet ten sonra en iyi ve hakeden mahmutur konuşması herşeyi le o yükü kaldırabilir
29.04.2026
19:40
10 Milyar TL`lik Hibe İçin Başvurular Başladı
10 Milyar TL'lik Hibe İçin Başvurular Başladı
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2026 yılı Kırsal Kalkınma Yatırım Programı kapsamında üreticilere 10 milyar TL bütçeli destek sunulacak. Başvurular 12 Haziran 2026'ya kadar yapılabilecek. Proje tutarının KDV dahil olmak üzere yüzde 50 ile yüzde 70'i arasında hibe desteği verilecek.
29.04.2026
18:52
Belediye`den Hülakü`ye Sert Yanıt:
Belediye'den Hülakü'ye Sert Yanıt: 'Olayı ortaya çıkaran da gereğini yapan da biziz'
Plaka ihalesi sonrası münferit yapılan usulsüzlükle ilgili soruşturma ve yargı sürecini başlatan Bingöl Belediyesi, DEM Parti Milletvekili Ömer Faruk Hülakü'nün 'Ticari Plaka Usulsüzlüğü İçin Meclis Araştırması' açıklamalarına tepki gösterdi; 'Olayın gerçekliğini bilmelerine rağmen tek amaçları siyaset devşirmek ve bu konu üzerinden yıpratma politikası geliştirmek. Usulsüzlüğü tespit eden de, idari süreci başlatan da, ilgili personeli görevden alan da Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan da bizzat Bingöl Belediyesi'dir. Soruşturmanın neticesi de şeffaflıkla kamuoyuyla paylaşılacaktır.'
29.04.2026
18:30
Hülakü`den Ticari Plakalar İçin Meclis Araştırması Talebi
Hülakü'den Ticari Plakalar İçin Meclis Araştırması Talebi
Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl Belediyesi'nde ticari plaka tahsislerine ilişkin iddiaların araştırılması için TBMM'ye araştırma komisyonu kurulması talebinde bulundu.
29.04.2026
12:18
Bu çiçeği koparmanın cezası 700 Bin TL
Bu çiçeği koparmanın cezası 700 Bin TL
Doğal yaşamın korunması açısından büyük önem taşıyan ters lalelerin koparılması veya zarar verilmesi ise ciddi yaptırımlara tabi tutuluyor.
29.04.2026
11:35
Gayrimenkul Satışında Yeni Dönem!
Gayrimenkul Satışında Yeni Dönem!
Resmî Gazete'de yayımlanan yönetmelikle birlikte ödemelerin bir kısmı ya da tamamı, bankalar ile Bankacılık Kanunu kapsamında faaliyet gösteren finansal kuruluşlar tarafından oluşturulan 'güvenli ödeme sistemi' üzerinden gerçekleştirilecek. Uygulama 1 Temmuz 2026'dan itibaren zorunlu olacak.
29.04.2026
11:19
Kaymakam Çamkerten Din Görevlileriyle Buluştu
Kaymakam Çamkerten Din Görevlileriyle Buluştu
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde Kaymakam Hüseyin Çamkerten, din görevlileriyle bir araya gelerek yürütülen çalışmaları değerlendirdi, başarılı personele belge takdim etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın