KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Şubat 2026 Salı
°C

Akyürekli, ak parti'den aday adayı

İstanbul'da ikamet eden İşadamı Mahmut Akyürekli, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Bingöl Milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı.

Akyürekli, ak parti`den aday adayı
14 ŞUBAT 2011 PAZARTESİ 09:12
0
8494
4
AA aa

İstanbul'da düzenlenen bir organizasyonda konuşan İşadamı Mahmut Akyürekli; 12 Haziran'da yapılacak seçimlerde, Bingöl'de Ak Parti'den aday adayı olacağını söyledi.


Siyasete Bingöllü gençlerin hayallerini geri vermek için girdiğini belirten Akyürekli, Türkiye'de temsilde adaletin olması gerektiğini belirterek, “Bingöl merkezli siyasette Kuzey ilçeleri dışlandı. Bingöl'de de Türkiye'de de bölge merkezli siyaset yapılmasın diyoruz. Bingöl'de özellikle de Kuzey ilçelerinde gençlerin siyasetten hayalleri nerdeyse kalmadı. Bunu onlara yapmaya ne hakkımız var? Onlara hayallerini geri vermek için yola çıkıyoruz. Bir gün onlardan biri ‘Ben de milletvekili olabilirim' diyebilmeli. Kürt meselesini Alevi meselesini anlatmak, yeni çözümler sunmak adına bu yoldayım.

Onların sıkıntılarını, dertlerini; yüksek sesle, çekinmeden, korkmadan, hak ve adalet noktasında taleplerle fikir üretmek için Anadolu'da yüz yılık problemleri, Türkiye'ye duyurmak için adayım. Ben siyasette koltuğa yapışmaya değil, halka hizmet için giriyorum ve sadece bir dönem vekilliğinize talip olacağım, ikinci dönem Bingöl'de siyasetin içinde olmayacağım. Aklımdakileri yapmak için bana 4 yıl yeterlidir” dedi. 


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Adınız Soyadınız (@Misafir_1868)
14 Şubat 2011 Pazartesi 23:20
Kaç gündür takip ediyorum varsa yoksa siyaset ne acıdırki siyasete bukadar kafa yoran başka bir il yok ve siyasetten hiç bir kazanım elde etmemiş
ccc (@Misafir_1866)
14 Şubat 2011 Pazartesi 21:48
yıllardır şehre uğramayan adamlar burdan aday adaylıklarını koyuyorlar.. bi gidin işinize ya inşallah hiçbirinizi seçmezler !!
berna (@Misafir_1865)
14 Şubat 2011 Pazartesi 20:13
bencede bingölde millet vekilliğini hak eden tek bir insan vardır oda prof.dr. Eşref TAŞTIR...( şuan ki ak parti aday adayları içinde )
murat batur (@Misafir_1856)
14 Şubat 2011 Pazartesi 12:12
bingölde cevdet ten sonra en iyi ve hakeden mahmutur konuşması herşeyi le o yükü kaldırabilir
17.02.2026
01:55
Otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı
Otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
16.02.2026
19:46
Bingöl`de Çaya Yüzde 30 Zam
Bingöl'de Çaya Yüzde 30 Zam
Artan maliyetler nedeniyle Bingöl'de çay fiyatına yüzde 30 zam yapıldı. 13 TL'lik yeni rayiç sonrası esnaf temsilcileri, düzenlemenin zorunlu olduğunu vurguladı.
16.02.2026
19:25
Bingöl`de yakalanan iki şahsın vücudundan çıkanlar şok etti!
Bingöl'de yakalanan iki şahsın vücudundan çıkanlar şok etti!
Kapsül halinde 88 parça uyuşturucu yutan şüpheliler, Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
16.02.2026
19:24
Hesarek`te Bağımlılığa Karşı Farkındalık Etkinliği
Hesarek'te Bağımlılığa Karşı Farkındalık Etkinliği
Yeşilay ve Narkotik'ten Bingöl Hesarek Kayak Merkezinde farkındalık etkinliği düzenlendi. Karaca; 'Bağımlılıkla mücadelede en güçlü yöntem, sorun ortaya çıkmadan önce önlemektir. Bu nedenle özellikle gençlerimize ve ailelerimize ulaşarak koruyucu ve önleyici çalışmalarımızı anlatıyoruz' dedi.
16.02.2026
19:23
Hesarek`e ziyaretçi akını
Hesarek'e ziyaretçi akını
Bingöl'de kış turizminin önemli merkezlerinden biri olan Hesarek Kayak Merkezi, ziyaretçi akınına uğradı.
16.02.2026
19:22
Trafik Kazası Hasar Sürecinde Yeni Dönem
Trafik Kazası Hasar Sürecinde Yeni Dönem
Trafik kazaları sonrası hasar ve değer kaybı süreçlerini kolaylaştıracak yeni düzenleme yürürlüğe giriyor. 1 Nisan 2026'da pilot illerde başlayacak uygulama ile eksper atamaları otomatik yapılacak, komisyoncu ve aracıların devre dışı bırakılması hedefleniyor. İşte detaylar...
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın