KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Eylül 2025 Perşembe
°C

Albayrak'tan inciler

Galatasaray'da kongre rüzgarlarının erken esmeye başladığı şu günlerde başkanlığa adaylığını koymayı planlayan tüm isimlerin listelerinde görmek istediği bir kişi var; Abdürrahim Albayrak...

Albayrak`tan inciler
03 ARALIK 2005 CUMARTESİ 16:48
0
1675
0
AA aa
Mehmet Cansun'un başkanlığı döneminde futbol şubesi sorumluluğu görevini başarıyla yürüten, sarı - kırmızılı taraftarların sevgilisi, futbolcuların yakın dostu, rakip takım taraftarlarınca bile sevilen Albayrak, Milliyet'in sorularına samimi yanıtlar verdi. İşte Abdürrahim Albayrak'ın gelecek planları, gönlündeki başkan adayları, Özhan Canaydın ve Eric Gerets hakkındaki çarpıcı yorumları...
"Birçok adaydan teklif aldığım doğru. Ama henüz kararımı vermedim. Galatasaray için tüm gücüyle çalışacak, inandığım, güvendiğim bir ekiple yola çıkacağım. Kulübüme hizmet etmek istiyorum. İçeriden olur, dışarıdan olur fark etmez. Ben Galatasaray için çaycı da olurum, yine hizmet ederim. Burada önemli olan ben değilim. Abdürrahim Albayrak'ı, Abdürrahim Albayrak yapan, Galatasaray Kulübü'dür. O yüzden kişiler üzerinde durmak yersiz."

"Tek liste oluşmalı"

"Gönlümden geçen tek bir listenin oluşması. Herkesin içinde bulunduğu bir yönetim. Mevcut tablo birden fazla adayın ortaya çıkacağını gösteriyor. Ama bunun Galatasaray'a fayda getirmeyeceği de ortada. Tek bir liste oluşmalı ve taşın altına elini değil, kafasını koyacak insanlardan oluşmalı. İşini gücünü düşünmeden, tüm vaktini Galatasaray için ayıracak, Galatasaray'ı eski günlerine döndürecek, taraftarı yeniden tribüne getirecek, kırılan kalpleri onaracak, küskünleri barıştıracak bir yönetim kurulmalı."

"Taraftarın ve hepimizin yapması gereken şey, Mart ayına kadar mevcut yönetime destek vermek. Her ne olursa olsun bu yönetimi desteklememiz lazım. Biliyorum, taraftarlarımız beni seviyor. Ben de onları çok seviyorum ama maçtan sonra benim için bağırmaları bile beni üzüyor. Bana değil takıma ve futbolculara bağırsınlar. Onları, her maçta bir final havasında motive etsinler. Ben bunu dışarıdan elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Futbolcuların ihtiyaç duydukları şey onların vereceği bu destek."

Kıraç ve Beyazıt

"Canaydın, Galatasaray'ın geleceği için uğraşan bir insan. İşini gücünü bırakıp, tüm mesaisini bu kulüp için harcıyor. Onun da içinde bulunduğu bir oluşumla hazırlanacak tek liste, başında da söylediğim gibi Galatasaray için en hayırlısı olacaktır. Benim gönlümdeki başkan adayı ise İnan Kıraç ya da Selahattin Beyazıt. Ancak böylesine iki büyük duayenimiz, böyle bir oluşuma liderlik yapabilir."
"Gerets iyi bir hoca ama Tromso maçında beni hayal kırıklığına uğrattı. Maçtan sonra kalp spazmı geçirdim. Az kalsın o turdan elenmek hayatıma malolacaktı. Takım o maçtan sonra Fenerbahçe derbisine gelene kadar futbol olarak düşüş yaşadı. Tabi ki sakatlıklar da bizi olumsuz yönde etkiledi. Örneğin Hasan Şaş... Fenerbahçe karşısında sakat sakat oynatılmamalıydı. Benim bir de dikkatimi çeken şey atılan gollerden sonra artık yedek kulübesine koşulmaması. En son kupa maçında gol atan genç oyuncular koştu, o kadar."

Albayrak'tan inciler

Fenerbahçe maçından önce futbolcuları motive etmek için bir yemek vermeyi düşündüm, ama sonra yanlış anlaşılırım diye vazgeçtim.

Heinz'ı ben alalım demedim sadece alınmasında yardımcı oldum. Başkanımız rica etti, Ergun Gürsoy Ağabeyle gittik ve aldık.

Seyircinin Ergun Ağabeye tepkisi beni çok üzüyor. Kulüp için parasını, zamanını veren Ergun Ağabey bunları hak etmiyor.
Geçenlerde Mesut Bey (Yılmaz) ile yemekten dönüyoruz. Yolda maça giden Beşiktaşlı taraftarlar, beni gördü. Başladılar tezahürat yapmaya. Mesut Bey şaşırdı, güldü. Bana, "Yoksa Beşiktaşlı mı oldun!" diye takıldı.
Fenerbahçe'yi kıskanacak bir durumumuz yok, çünkü hâlâ biz kıskanılıyoruz. UEFA, Süper Kupa bizde. Dört yıl üst üste şampiyon olduk. Onların sadece statlarını kıskanabiliriz, o kadar. Gerçekten güzel bir stat yaptılar.

Riva Projesi ciddi bir para getirir. Galatasaray bu projenin gerçekleşmesiyle tekrar toparlanmaya başlayacaktır. Buradan gelecek parayla bankalara biriken borçların büyük bir bölümü kapanır.




Kaynak: Milliyet
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.09.2025
18:09
AK Parti`ye katılmıştılar! Rozetleri takıldı
AK Parti'ye katılmıştılar! Rozetleri takıldı
Yeniden Refah Partisi'nden istifa edip AK Parti'ye katılan Bingöl Belediyesi Meclis üyelerinin parti rozetleri, Bingöl'e gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir tarafından takıldı.
03.09.2025
17:50
'Hizmet bizim işimiz, hezimet CHP'nin işi'
AK Parti'nin 'Türkiye Buluşmaları' kapsamında Bingöl'e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir, CHP'ye yüklendi: 'Hizmet bizim işimiz. Eser üretmek bizim işimiz. Hezimet CHP'nin işi, hasar CHP'nin işi, siyasete gölge düşürmek CHP'nin işi' dedi.
03.09.2025
15:25
Türkiye`de Yatırımın Yeni Adresi: Trinkfon, İlk Kampanyasında Forbody ile Yatırımcıları Buluşturuyor
Türkiye'de Yatırımın Yeni Adresi: Trinkfon, İlk Kampanyasında Forbody ile Yatırımcıları Buluşturuyor
Trinkfon, SPK lisanslı paya dayalı kitle fonlama platformu olarak faaliyetlerine başladı. İlk yatırım kampanyası, spor ve sağlıklı yaşam uygulaması Forbody ile Ekim 2025'te hayata geçecek. Yatırımcılar, küçük tutarlarla girişimlere ortak olma fırsatı yakalayacak.
03.09.2025
15:14
12 Bingölspor`dan Efrayim bebek için anlamlı destek
12 Bingölspor'dan Efrayim bebek için anlamlı destek
TFF 3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor, ligde oynanacak ilk maçın gelirini hayatta kalma mücadelesi veren Bingöllü SMA hastası Efrayim Gökalp için bağışlayacak.
03.09.2025
14:49
Havaya ateş eden, trafikte yol kesenlere ceza yolda
Havaya ateş eden, trafikte yol kesenlere ceza yolda
Adalet Bakanı Tunç, trafikte yol kesen ve düğünlerde havaya ateş açan magandalara ilişkin yeni pakette yer alacak olan cezalardan bahsetti.
03.09.2025
13:33
Motorine bir zam daha! Bingöl`de ne kadar olacak?
Motorine bir zam daha! Bingöl'de ne kadar olacak?
Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını etkilerken, motorine bir zam daha geleceği bildirildi. Yeni zamla birlikte Bingöl'de motorin fiyatı 57 TL'ye yaklaşacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın