KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mayıs 2025 Cuma
°C

Alimoğlu yeniden TASKK yönetiminde

Bingöl ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu; 'Üçüncü kez konfederasyon yönetim kurulunda görev almak şahsım adına onur, gurur ve mutluluk verici. Spora ve sporcuya hizmet etme gayretimizi sürdüreceğiz' dedi.

Alimoğlu yeniden TASKK yönetiminde
25 EKİM 2023 ÇARŞAMBA 03:31
2
1237
0
AA aa

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nun (TASKK) 19. Olağan Genel Kurulu, 81 ilden 765 delegenin katılımıyla Gençlik Spor Bakanlığı Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 81 ilin ASKF Başkanları, taban birliklerinin başkanları ve temsilcileri, 20'ye yakın branş spor federasyonu başkanı ile misafir katılımcılarla birlikte 900'e yakın kişi katıldığı kongrede divan başkanlığını Gençlik Spor Bakanlığı eski Spor Genel Müdürü Konya Milletvekili Mehmet Baykan'ın yaptı.

Tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Ali Düşmez güven tazeledi. Düşmez'in yeni yönetim kurulunda Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ali Ekber Alimoğlu da yer aldı. Üçüncü kez TASKK yönetimine giren Alimoğlu, 12Bingölspor ve Yeni Genç Muratspor'un da yer aldığı Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. grup sorumluluğunu da yürütüyor.

Genel Kurul sonrası değerlendirmelerini paylaşan Bingöl ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu; “Üçüncü kez konfederasyon yönetim kurulunda görev almak şahsım adına onur, gurur ve mutluluk verici. Bu görevi layık gören Genel Başkanımız Sayın Ali Düşmez ve genel kurula katılarak oyla bizi seçen genel kurul delegelerinin tamamına teşekkür ediyorum. Spora ve sporcuya hizmet etme gayretimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.05.2025
17:39
Bingöl`de yabancı uyruklu hırsız deport edildi
Bingöl'de yabancı uyruklu hırsız deport edildi
Bingöl'de bir bank üzerinde unutulan telefonu çalan yabancı uyruklu şahıs, polis tarafından tespit edilerek yakalandı. Vatandaşın zararı karşılatılırken, şahıs, İl Göç Müdürlüğü tarafından alınan karar ile ülkeden deport edildi.
15.05.2025
16:37
Bingöl Engelliler Platformu Kuruldu
Bingöl Engelliler Platformu Kuruldu
Bingöl'de farklı kategorilerde çalışma sürdüren engelli dernekleri bir araya gelerek platform oluşturdu. Platform başkanlığına Bingöl Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mücahid Korkutata getirildi.
15.05.2025
14:25
Liselere yeni ders geldi: Not verilmeyecek…
Liselere yeni ders geldi: Not verilmeyecek…
Millî Eğitim Bakanlığı 12 yıllık zorunlu eğitim tartışmaları sürerken liselerle ilgili dikkat çeken bir karara daha imza attı. Lise son sınıf öğrencilerinin akademik başarısını artırmak ve üniversiteye hazırlık sürecini desteklemek için müfredata yeni bir ders daha ekliyor. İşte liselerdeki yeni ders ile ilgili detaylar…
15.05.2025
14:17
Memura Haciz Şoku! Ödemeyen yandı!
Memura Haciz Şoku! Ödemeyen yandı!
Memurlara 2012 yılından beri yapılan 'giyim yardımı'nın Sayıştay'a takıldığı öğrenildi. Sayıştay'ın 2021 yılında ödenen giyim paralarını faiziyle geri istediği, ödemeyene haciz gönderileceği aktarıldı. İlk uygulamanın ise DSİ çalışanlarına yönelik olduğu belirtildi.
15.05.2025
13:56
HüDAPAR, kanun teklifi için toplumsal destek turuna çıktı!
HüDAPAR, kanun teklifi için toplumsal destek turuna çıktı!
Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Bingöl İl Başkanı ve beraberindeki heyet, Meclis'e sunulan 'Ailenin Korunması, Sapkınlığın Suç Sayılmasına Dair Kanun Teklifi'ne yönelik toplumsal desteğin sağlanması kapsamında sivil toplum örgütlerini ziyaret edip destek istediler.
15.05.2025
13:33
Bingöl Umut Kervanı`nda Deprem Semineri
Bingöl Umut Kervanı'nda Deprem Semineri
Umut Kervanı Vakfı Genel Başkan Yardımcısı ve Afet Yönetimi Başkanı Cafer Ökmen, Bingöl Umut Kervanı Arama ve Kurtarma Birimine deprem semineri verdi. Afet anı ve sonrasında yapılacaklarla ilgili bilgi veren Ökmen, yürütülecek hazırlıklar için de bilgiler paylaştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın