KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Mayıs 2025 Çarşamba
°C

Alimoğlu'na yeni görev

2010-2016 yılları arasında TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanlığı görevini yürüten İbrahim Alimoğlu, TÜMSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Alimoğlu`na yeni görev
09 NİSAN 2017 PAZAR 23:16
0
2441
1
AA aa

Daha önce 2010-2016 yılları arasında üç dönem Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bingöl Şube Başkanlığı görevini yürüten İbrahim Alimoğlu, TÜMSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Alimoğlu, yaptığı açıklamada, “TÜMSİAD, yurtiçinde 12 bin üyesi, Avrupa'da birçok şube ve temsilcileriyle birlikte Türkiye ekonomisinin güçlenmesi adına faaliyetler yürüterek her geçen gün daha da büyüyen bir sivil toplum kuruluşudur. Bugüne kadar ülkemiz ve ilimiz ekonomisinin daha iyi seviyelere gelmesi için tüm gayretleriyle çalışan TÜMSİAD gibi bir kuruluşta yer almak ve şu anda da Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmek ilimiz adına beni çok onurlandırdı. Yeni Türkiye sisteminde TÜMSİAD gibi STK'lar artık kurumlarla işbirliği içerisinde koordineli olarak çalışmaktadır. Özellikle 17 Nisan'dan sonra daha büyük hedeflere doğru yürürken TÜMSİAD, birçok alanda aktif rol alacaktır. Bu hususta en büyük hayalim olan, ilimize büyük yatırımcı ve markaların getirilmesi konusunda çalışmalarımız olacaktır. Özellikle tekstil sektöründe büyük bir markayı ilimize getirmek için şu anda birtakım çalışmalarımız var. Bu çalışmalarımız şu anda olgunlaşma döneminde ve inşallah bunu yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

Alimoğlu,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle 21 Nisan 2017 Cuma günü saat 09.00'da Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak olan TÜMSİAD 2017 Olağan Genel Kuruluna katılacağını kaydetti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Ebubekir (@Misafir_20260)
12 Nisan 2017 Çarşamba 10:01
Sayın İbrahim Alimoğlu yeni görevinizin ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim. Pozisyonunuzu ilimizin lehine kullanmanızı ümit ederim.
14.05.2025
12:56
Bingöl`de sürücü kursları ‘kazaların önlenmesi` gündemiyle toplandı
Bingöl'de sürücü kursları 'kazaların önlenmesi' gündemiyle toplandı
Trafik kazalarındaki sürücü hataları göz önünde bulundurularak eğitimlerin daha sıkı ve yoğun yapılması kararını alan Bingöl Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği, önleyici tedbirler çerçevesinde belirli güzergahlarda Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kurulması önerisinde bulundu.
14.05.2025
11:27
Bingöl`de okul servisleri denetlenip öğrenciler bilgilendirildi
Bingöl'de okul servisleri denetlenip öğrenciler bilgilendirildi
Bingöl'de Trafik Jandarması tarafından okul servisleri denetlenip öğrenciler uymaları gereken kurallar ve alınması gereken tedbirler noktasında bilgilendirildi.
14.05.2025
10:53
Bingöl`de Mayıs ayında kar ulaşımı olumsuz etkiledi
Bingöl'de Mayıs ayında kar ulaşımı olumsuz etkiledi
Soğuk hava dalgası ve yağışlar Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde yerini kar yağışına bıraktı, ulaşım olumsuz etkilendi. Karayolları ekipleri çalışmalarını başlattı, trafik akışında aksama olmadığı bildirildi.
14.05.2025
10:32
Engelliler Haftası`nda anlamlı farkındalık çalışması
Engelliler Haftası'nda anlamlı farkındalık çalışması
Duygu paylaşımının yapıldığı çalışmada empati deneyimleri de yaşatıldı. Bu tarz farkındalık etkinliklerin tüm eğitim kurumlarında sürekli hale getirilmesi çağrısında bulunan Korkutata'nın bir diğer çağrısı da Vali Usta ve Başkan Arıkan'a oldu.
14.05.2025
09:47
Genç`te ilk kez yapıldı!
Genç'te ilk kez yapıldı!
Genç Devlet Hastanesi'nde ilk kez gerçekleştirilen İnguinal Herni ameliyatını sağlık hizmetlerindeki kalite artışı olarak yorumlayan Bingöl İl Sağlık Müdürü Tatlı: 'Bu tür operasyonlar, vatandaşlarımızın daha önce sevk edildiği merkezlerde yapılabilen işlemlerin artık yerinde gerçekleştirilebildiğini göstermektedir' dedi.
14.05.2025
09:16
Bingöl`de ticari taksi düzensizliği! Denetlemeye güç mü yetmiyor?
Bingöl'de ticari taksi düzensizliği! Denetlemeye güç mü yetmiyor?
Daha fazla yolcu taşımak için aşırı hızlı kullanılan ticari taksilerin yol açtığı kazalar bir yana, hurdaya dönmüş araçlar bir türlü yenilenmiyor, birden fazla farklı yolcu alınarak taksi-dolmuş hizmeti veriliyor! Onlarca şikâyete rağmen ne denetleyen var ne de duruma el atan!
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın