KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Haziran 2026 Perşembe
°C

Alkış ve yağcılıkla bir yere varamayız!

Bayram: “Elazığ ve Malatya milletvekilleri Kalkınma Ajansı'nın kendi illerine kurulması çabasını gösteriyor, bizler çöpten çukurdan bahsediyoruz. Bizde alkış, yağcılık olduğu sürece bir yere varamayız.” ..

Alkış ve yağcılıkla bir yere varamayız!
15 TEMMUZ 2009 ÇARŞAMBA 15:11
0
1611
0
AA aa
Malatya ve Elazığ milletvekilleri ile Oda Başkanları, Bingöl, Malatya, Elazığ ve Tunceli illerini kapsayan Kalkınma Ajansı'nın kendi illerinde kurulması için ilgili bakanlarla görüşüp açıklamalarda bulunurken, Bingöl'de konuyla ilgili ilk açıklama Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği (ESOB) Başkanı Ali Bayram'dan geldi.

“Kalkınma Ajansı Bingöl'e kurulmalı”

Kalkınma Ajansı'nın Bingöl'de kurulmasının yarar getireceğini belirten Bayram: “Dört ili kapsayan Kalkınma Ajansı Bingöl'de kurulmalıdır” dedi.

Bingöl'ün Trabzon, Elazığ, Malatya, Erzurum gibi gelişmiş illerle aynı teşvik bölgesi kapsamına alındığını hatırlatan Bayram, bu iller dururken Bingöl'e kimsenin yatırım yapmayacağını da vurguladı.

“Alkış ve yağcılık olduğu sürece bir yere varamayız”

Bingöl'de konuşulan sorunların çöplerden, başıboş hayvanlardan ve çukurlardan ibaret olduğunu savunan Bayram: “İlimizde başka sorun yokmuş gibi sürekli başıboş hayvan, çöp, çukur sorunu konuşuluyor. Bunlarda Bingöl'ün önemli sorunlarıdır. Ancak daha büyük sorunlarımız var. Bingöl'de işsizlik had safhada, ekonomi çökmüş durumda. Kimse çıkıp ta ekonomik sorunlara, işsizlik sorununa çözüm için bir kelime dahi etmiyor. Bu duyarsızlık devam ettiği sürece Bingöl'ün gelişmesi, kalkınması mümkün değildir. Bizde alkış, yağcılık olduğu sürece bir yere varamayız. Herkesin bir görevi var. Herkes görevini layıkıyla yerine getirirse sorun kalmaz. Esnaflarımız ekonomik olarak zor durumdadır. Esnafımız, düzenli olarak vergisini, elektrik, su faturalarını ödüyor. Ancak içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıdan kurtulmak için hiçbir karşılık bulamıyor” dedi.


bingolmedya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.06.2026
20:18
Beymar Gross Simani Mahallesi`nde Hizmete Açıldı
Beymar Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel market zincirlerinden Beymar, Simani Mahallesi'nde hizmete açtığı yeni gross marketle toptan ve perakende sektöründeki yatırımlarına bir yenisini ekledi.
24.06.2026
19:32
Bingöl`de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de polis ekiplerince yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.06.2026
18:50
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL`ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL'ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
BESO Başkanı Zülküf Alpay, sosyal medya üzerinden yapılan taşınmaz ve taşıt ilanlarında Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) kurallarına uyulması gerektiğini belirterek esnafı uyardı.
24.06.2026
18:38
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Bingöl'de devlet koruması altındaki çocuklar, SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisine destek olmak için harçlıklarını bağışladı.
24.06.2026
18:37
Vedat Karabulut`u Arama Çalışmaları 11`inci Gününde
Vedat Karabulut'u Arama Çalışmaları 11'inci Gününde
Sarım Çayı'nda akıntıya kapılarak kaybolan 33 yaşındaki genç için bekleyiş sürüyor. Ekipler hem su üstünde hem de su altında arama faaliyetlerini sürdürürken, bölgede dron destekli taramalar da gerçekleştiriliyor.
24.06.2026
18:36
Hafızlık finalinde Bingöl`ü o temsil edecek
Hafızlık finalinde Bingöl'ü o temsil edecek
Bingöl Müftülüğü Selahattin Eyyubi Hafızlık Proje Okulu Kur'an Kursu Öğreticisi Ali Yalçın, 'Hafızlık Yarışması' bölge finalinde birinci olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın