KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ekim 2026 Pazartesi

Allah türkiye'yi bingölleştirsin

Erzurum’daki temaslarını tamamladıktan sonra Elazığ’a gitmek üzere Bingöl’e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, önceki gün düzenlenen AK Parti Mitingine ilişkin: “Allah Türkiye’yi Bingölleştirsin” dedi.

Allah türkiye`yi bingölleştirsin
12 MART 2014 ÇARŞAMBA 21:05
0
3698
0
AA aa

Erzurum'daki temaslarının arından Elazığ'a geçmek için yola koyulan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bingöl'e de ziyarette bulundu.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Yücel Barakazi, İl Başkanı Yusuf Coşkun, Bingöl Eski Milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Hüsamettin Korkutata tarafından karşılanan Bakan Güllüce, AK Parti seçim irtibat bürosunda partililerle bir araya geldi.

Burada partililere hitaben bir konuşma yapan Bakan Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi uzun yıllardan beri tanıdığını ve Türkiye'nin bugünlere gelmesine önemli katkılar sunduğunu söyledi.

Konuşmasına Yücel Barakazi'ye ‘Başkanım' diye hitap ederek başlayan Güllüce, önceki gün düzenlenen AK Parti Mitingine ilişkin: “Allah Türkiye'yi Bingölleştirsin” dedi.

“GELECEK 5 YILIMIZI PLANLAYALIM”

Bölgenin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını iyi bildiğini kaydeden Güllüce: “Biraz eski bir siyasetçiyim biz 90'larda kendi seçim bölgemizden önce Bingöl'e bakardık. Burası bizim içimizi ferahlatırdı. Benim doğum yerim Erzurum bu toprakları bu bölgeyi biliyorum. Problemlerini ihtiyaçlarını biliyorum. Dünkü mitingde herkes Bingöl'ü konuşuyordu. Başbakanımıza verdiğiniz destekten dolayı hepinizi kutluyorum. Başkanıma söyleyeceğim şey; seçimden hemen son 15 gün tebrik sürer. O arada arka odada hazırlık yap 16'ncı, 17'nci gün gel, seninle 5 senemizi planlayalım. Miting de güzel geçmiş. Erzurum'da herkes Bingöl mitingini konuşuyor. Allah Türkiye'yi Bingölleştirsin” şeklinde konuştu.

Bakan Güllüce, Bingöl'deki ziyaretini tamamladıktan sonra Elazığ'a gitmek üzere Kentten ayrıldı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.10.2026
18:02
Bingöl Bal Üreticileri Birliği`nde Salcı ile devam
Bingöl Bal Üreticileri Birliği'nde Salcı ile devam
Bingöl Bal Üreticileri Birliğinin ilk seçimli genel kurulunda Bilal Salcı yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Salcı, birliğin ilk icraatlarından birinin Bingöl Balı'nın fiyatını açıklamak olacağını belirterek üreticilerin emeğinin karşılığını alması için çalışacaklarını söyledi.
19.10.2026
16:51
‘Deyirê Zazakî Avni Polat` TRT Kurdi ekranlarında
'Deyirê Zazakî Avni Polat' TRT Kurdi ekranlarında
Bingöllü ses sanatçısı Avni Polat'ın hazırlayıp sunduğu 'Deyirê Zazakî Avni Polat', yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. Programın ilk bölümü 21 Ekim Çarşamba günü saat 22.00'de TRT Kurdi'de yayımlanacak.
19.10.2026
01:00
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon Koordinasyon Kurulu'nun altıncı toplantısında tasfiye sürecindeki yatırım fonlarının son durumu ele alındı. Üç portföy yönetim şirketinin kurucusu olduğu 66 fonda 45 bini aşkın yatırımcıya yönelik 40,8 milyar liralık ayni ve nakdi tasfiye işlemi tamamlanırken, tasfiye sürecindeki fon sayısı 131'den 65'e geriledi.
18.10.2026
23:40
Bingöl`de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl'de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl-Muş ve Bingöl-Erzurum karayollarında meydana gelen iki ayrı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Ilıcalar beldesi yakınlarında beton menfeze çarpan otomobildeki 2 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
18.10.2026
23:16
Baraç`tan eğitim eleştirisi;
Baraç'tan eğitim eleştirisi; 'Belirsizlikler giderilmeli'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç; 20'nin üzerinde okulda sürdüğünü belirttiği tadilat çalışmaları, servis sorunları ve yönetici atamalarındaki gecikmelere dikkat çekerek İl Millî Eğitim Müdürlüğünden açık takvim ve şeffaf bilgilendirme istedi.
18.10.2026
23:12
Protesto ile başlayan maçta 4 gol!
Protesto ile başlayan maçta 4 gol!
Kendi sahası olmadığı için her hafta başka bir şehirde sahaya çıkan 12 Bingölspor, Kütahyaspor karşılaşmasına futbolcularının bir dakika boyunca çömelerek yaptığı protestoyla başladı. Sahadaki mücadelede Koray Yağcı'nın iki golüyle öne geçen Bingöl temsilcisi, 2-2'lik beraberlikle bir puan aldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın