KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Mart 2026 Cuma
°C

Alpay, proje ve hedeflerini açıkladı

'Yönetim ile esnaf arasındaki iletişimi güçlendireceğiz' diyen Zülküf Alpay, 'Esnaf Oda'ya değil, Oda esnafa hizmet edecek' anlayışıyla göreve talip olduklarını ifade etti.

Alpay, proje ve hedeflerini açıkladı
17 ARALIK 2025 ÇARŞAMBA 20:55
8
1168
1
AA aa

Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Zülküf Alpay, esnafa yönelik hazırladığı proje ve hedeflerini kamuoyuyla paylaştı.

 “Haydi Bingöl” sloganıyla yola çıkan Alpay, “Her esnaf bizim için değerli” vurgusuyla esnaf odalarının asli görevinin esnafa hizmet etmek olduğunu ifade etti.

Adaylık sürecinde esnafın yaşadığı temel sorunlara çözüm üretmeyi hedeflediklerini belirten Alpay, gelir-gider muhasebesi başta olmak üzere esnafa yönelik eğitim destekleri sunacaklarını açıkladı. Kadın ve genç esnaflara dijital pazarlama eğitimi verilmesinin planlandığını dile getiren Alpay, meslek dallarına göre dernekleşme veya kooperatifleşmenin de teşvik edileceğini kaydetti.

Üretici esnaf ve sanatkârların istihdamının destekleneceğini belirten Alpay, uluslararası ilişkiler ve ihracatta kullanılan dolaşım belgeleri konusunda da esnafa rehberlik edeceklerini söyledi. Esnafın karşılaştığı sorunları doğrudan dinleyeceklerini ifade eden Alpay, bu sorunlara yönelik etkin çözümler üretmeyi amaçladıklarını vurguladı.

Projeler arasında mesleki eğitim kursları, e-sınav eğitimleri, e-ticaret eğitimi ve e-ticaret desteği ile “Esnaf Çözüm Komisyonu”nun kurulması da yer aldı.

“Yönetim ile esnaf arasındaki iletişimi güçlendireceğiz” diyen Zülküf Alpay, “Esnaf Oda'ya değil, Oda esnafa hizmet edecek” anlayışıyla göreve talip olduklarını ifade etti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_117234)
18 Aralık 2025 Perşembe 22:55
Heee kardeş, sende biraz hizmet et esnafa...
Hizmet için yanıp tutuşanlara secimsiz hizmet görevi vereceksin
26.03.2026
22:03
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.03.2026
21:49
Bingöl`de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl'de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl Valiliği öncülüğünde İl Milli Eğitim ve AFAD İl Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle öğrenci, öğretmen ve milli eğitim personellerine yönelik afet bilinci eğitimleri yaygınlaştırılacak.
26.03.2026
21:32
Karlıova`da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Karlıova'da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan toplam 232 konuttan 229'unun hak sahibi için noter kurası çekilecek. Kura çekimi 31 Mart 2026'da gerçekleştirilecek.
26.03.2026
21:20
Bingöl`de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de hayvancılığa nitelikli iş gücü kazandırmak amacıyla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce açılacak kurs için başvurular başladı. Eğitimler Nisan ayında gerçekleştirilecek.
26.03.2026
20:25
Vali Çelik`ten Bingöl Basın Konseyi`ne İade-İ Ziyaret
Vali Çelik'ten Bingöl Basın Konseyi'ne İade-İ Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Cahit Çelik, basının sorumlu yayıncılık ilkesine bağlı kalmasının önemine dikkat çekti; 'Popülizm ve etkileşim odaklı değil, doğru ve sorumlu yayıncılık ilkesiyle hareket edilmesi kıymetlidir' dedi.
26.03.2026
18:07
Kiğı`da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Kiğı'da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için ihale süreci tamamlandı. 119 milyon TL'lik projeyle bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın