KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Eylül 2025 Salı
°C

Alpaya: 'PTT Şube ve ATM sayısı arttırılmalı'

PTT Bingöl Başmüdürlüğü'nü ziyaret eden Hüda Par İl Başkanı Refik Alpaya: 'Halka daha iyi bir hizmet sunulması için mevcut şubeler haricinde işlek olan merkezi caddelerde de PTT Şubesi veya ATM'lerin sayısının arttırılması gerekmektedir' dedi.

Alpaya: `PTT Şube ve ATM sayısı arttırılmalı`
26 EYLÜL 2022 PAZARTESİ 17:54
2
1332
1
AA aa

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya ve beraberindeki heyet, PTT Bingöl İl Müdürü Abdullah Taşdelen'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette PTT önlerinde oluşan uzun kuyruklarla ilgili açıklamalarda bulunan Alpaya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılan yardımların dağıtımının sadece PTT aracılığı ile değil bankalar ve başka alternatifler kullanılarak vatandaşlara dağıtılması gerektiğini belirtti.

Vatandaşların yaşadığı sıkıntıları PTT İl Müdürü Abdullah Taşdelen'e ileten Alpaya, “PTT merkezi önünde uzun kuyruklar nedeniyle insanlarımız mağdur olmaktadır. Bu sorunun ortadan kalkması için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılan yardımlar, PTT kurumunun yanı sıra bankalar ve başka alternatifler de kullanılarak yapılmalı. Böylece buna benzer sıkıntılar ortadan kalkmış olur ve vatandaşlarımız da kendilerine yapılan yardımlara daha kolay bir şekilde ulaşmış olur. Ayrıca bu gibi sorunların ortadan kalkması ve halka daha iyi bir hizmet sunulması için mevcut şubeler haricinde işlek olan merkezi caddelerde de PTT Şubesi veya ATM'lerin sayısının arttırılması gerekmektedir.” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95621)
26 Eylül 2022 Pazartesi 19:39
Üç beş maaş alanlara güzel bir hizmet olur.
02.09.2025
19:30
Kaya:
Kaya: 'Önergemiz acilen cevaplanmalı'
Yem-Süt arasa satışıyla ilgili İl Genel Meclisi'ne, İl Özel İdaresi'nce cevaplanması istemiyle verdikleri önergeye dikkat çeken DEM Parti İl genel Meclis Üyesi Aydın Kaya; 'Tüm kamuoyunun dikkatleri bu ihalenin üstündeyken neden kurum yetkilileri sus pus?' diye sordu!
02.09.2025
19:30
Bingöl Havaalanı İhalesi İptal Edildi!
Bingöl Havaalanı İhalesi İptal Edildi!
Bingöl Havaalanı PAT sahaları onarım işi ihalesi, DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından iptal edildi. Yeni yapılacak ihaleyle Bingöl Havalimanı pisti de uzatılacak.
02.09.2025
19:29
KYK başvuruları başladı! Bingöl`de kaç kontenjan var?
KYK başvuruları başladı! Bingöl'de kaç kontenjan var?
KYK başvuruları bugün itibarıyla başladı. Üniversiteliler, başvurularını 2-6 Eylül 2025 tarihleri arasında e-devlet üzerinden yapabilecek. Bingöl'ü tercih eden öğrenciler için kaç kontenjan var? İşte ayrıntılar…
02.09.2025
19:26
Bingöl`de jandarma ekipleri tarihi eser objeler ele geçirdi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarihi eser objeler ele geçirdi
Bingöl'de jandarma ekiplerince şüpheli bir araçta yapılan aramada çok sayıda tarihi eser obje ele geçirildi.
02.09.2025
19:26
Yeşil beyazın Umut`u eski takımına 3 attı
Yeşil beyazın Umut'u eski takımına 3 attı
Ziraat Türkiye Kupası 1. tur maçında 12 Bingölspor, konuk ettiği Mardin 1969 Spor'u 3 golle mağlup ederek tur atladı. Yeşil beyazlı ekibin gollerini ise, Mardin 1969 Spor'un eski futbolcusu Umut Dilek kaydetti.
02.09.2025
19:25
Bingöl`de 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi
Bingöl'de 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi
Durdurulan iki şüpheliye yönelik üst aramasında 2 adet ruhsatsız tabanca, şarjör ve fişek ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın