KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Aralık 2025 Cuma
°C

Alpaya, sorunları Başkan Arıkan'a iletti

HÜDA PAR Bingöl İl Başbakanlığı Mahalle Temsilcileri aracılığıyla yaptıkları halk ziyaretleri neticesinde kendilerine iletilen sorun ve sıkıntıları, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'a aktardı.

Alpaya, sorunları Başkan Arıkan`a iletti
06 ARALIK 2021 PAZARTESİ 16:46
13
2233
0
AA aa

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığının, Bingöl Belediyesine yaptığı ziyarette, merkeze bağlı İnalı Kaleönü, Mirzan, İçmeler TOKİ ve Recep Tayyip Erdoğan Mahalleleri başta olmak üzere birçok mahallenin sorun ve sıkıntılarını mahalle raporları şeklinde sundular.  İletilen sorunların başında; Pazar yerleri, yol, ulaşım, asayiş, sağlık, park ve yeşil alanların yetersizliği gibi konular gelmektedir.

Konuyla ilgili açıklama yapan HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya, "Bingöl Belediye Başkanımız Sayın Erdal Arıkan ile görüşerek mahalle temsilcilerimiz ve halkımızdan dinlediğimiz birçok sorun ve sıkıntıyı kendilerine ilettik. Daha önce de Belediye Başkanımızla bu ve benzeri hususlarda görüşmüş ve yine halkımızın taleplerini birebir iletmiştik. Bu anlamda öncelikle her zaman için taleplerimizi olumlu gören ve bizleri hüsnü kabul ile ağırlayan Sayın Arıkan'a teşekkür ediyorum.

İlimiz küçük bir şehir fakat sorunları çok büyük bir durumdadır. Aslında birikme sonucu büyüyen sorunlarımız var dersek daha doğru olur. Halkımızdan her zaman için dinlediğimiz sorunların başında maalesef yol sorunu gelmektedir. Bunun yanı sıra kronikleşen sorunlarda vardır. Örneğin; Mevcut üst geçitlerdeki asansörlerin aktifleştirilmeli, sıklıkla kazaların olduğu hastane kavşağına trafik lambası ışıklandırması yapılmalı, kültür mahallesi ve hastane arasında araçlar ve yayalar için köprü yapılmalı, çarşı merkezinde engelli bireyler ve bayan vatandaşlarımız için wc planlaması yapılmalı, gençler arasında mahalli sokaklar arası futbol turnuvası yapılmalı,  sadece aileler için kullanılabilecek güvenli piknik sahaları oluşturulmalı, gençler için izci kampları programları yapılarak afetlere karşı kişisel beceriler kazandırılmalıdır. Bunların çözümü doğru hamlelerle olabildiğince minimize edilebilir sorunlardır. Tüm bunların yanı sıra daha birçok proje geliştirilebilir ve halkımızın hizmetine sunula bilinir. HÜDA PAR olarak hiçbir zaman yapılan bir müspet çalışmayı görmezden gelmedik. Dolayısıyla belediyemizin ve yetkililerimizin çalışmadığını asla söylemiyoruz fakat eksiklerin ve çözüme muhtaç birçok meselenin olduğu da aşikârdır.”

Alpaya, şunları söyledi: "Halkımız bizim için değerlidir. Dolayısıyla bizlere sorun ileten bir çocuk dahi olsa dikkate alır ve gereğinin yapılması için gayret ederiz. Bu anlamda İl Valimiz, Belediye Başkanımız, İl Özel İdaremiz gibi birçok kurum ve kurum amirlerimiz ile temas halinde olup her türlü sorun ve sıkıntıyı her zaman ve tüm mecralarda halkımız adına iletmekteyiz. Tabi sorunları iletmekle birlikte ayrıca takibi için ekiplerimiz ve komisyonlarımız mevcuttur. Bu hususta halkımıza hizmet etmek bizler için büyük önem arz etmektedir.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.12.2025
20:46
Bingöl Basın Konseyi`nden TSO`ya iade-i ziyaret
Bingöl Basın Konseyi'nden TSO'ya iade-i ziyaret
Kent ekonomisinin sürdürülebilirliği, yatırım ortamı ve basın–kurum iş birliğinin irdelendiği ziyarette, Bingöl'ün ekonomik gelişimi ve basınla kurulacak stratejik iş birlikleri masaya yatırıldı.
26.12.2025
20:30
Gripte Antibiyotik Uyarısı!
Gripte Antibiyotik Uyarısı!
'Yüzde 90'ı virüs kaynaklı' diyen Uzm. Dr. Hasan Elmas, gribal enfeksiyonlarda gereksiz antibiyotik kullanımının fayda sağlamadığını, aksine direnç ve hastane yatış riskini artırdığını vurguladı.
26.12.2025
15:38
12Bingölspor`a Disiplin Değil, Masa Başı Kıyımı
12Bingölspor'a Disiplin Değil, Masa Başı Kıyımı
Seyircisiz maç, başkana 150 gün hak mahrumiyeti ve para cezaları sonrası 12Bingölspor isyan etti. PFDK'nın kararları, 12Bingölspor cephesinde 'adil rekabet değil, masa başı cezalandırma' olarak yorumlandı. Kulüp, savunma hakkı yok sayılarak ağır ve orantısız cezalar verildiğini vurguladı.
26.12.2025
15:03
Üniversitelerde üç ay yaz tatili kalkıyor
Üniversitelerde üç ay yaz tatili kalkıyor
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, lisans eğitimi için planlanan uygulama hakkında açıklamalarda bulundu. Üniversite eğitiminin 3 yıla indirilmesini öngören uygulamada ders ve krediler korunurken, üçüncü dönem için yaz tatilinin kısaltılması planlanıyor. Alınan kararlar üniversiteler eylülde başlayıp temmuzda kapanacak.
26.12.2025
14:54
`Çifte zam` geliyor! 30 gün içinde ödenmeyen yandı
'Çifte zam' geliyor! 30 gün içinde ödenmeyen yandı
Prim borçlanmasını 2026'ya bırakanlar için fatura oldukça ağır olacak. Asgari ücrete gelen yüzde 27'lik aynı zamanda SGK'ya bağlı kalemleri de etkiliyor. Prim borçlanmasına gelen zam ile beraber prime esas günlük kazanç üzerinden uygulanan oran yüzde 32'den yüzde 45'e çıkarıldı.
26.12.2025
14:46
Bingöl`de Jandarmadan Suç ve Kaçakçılığa Geçit Yok
Bingöl'de Jandarmadan Suç ve Kaçakçılığa Geçit Yok
Bir haftada 29 olaya müdahale eden jandarma ekipleri, uyuşturucu, silah ve kaçak ürünler ele geçirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın