KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Temmuz 2025 Cuma
°C

Alpaya, Umut Kervanı'nı ziyaret etti

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya beraberindeki heyetle, Umut Kervanı Bingöl İl temsilciliğini ziyaret ederek yapılan özverili yardım çalışmalardan dolayı teşekkürlerde bulunarak, tebrik etti.

Alpaya, Umut Kervanı`nı ziyaret etti
04 AĞUSTOS 2021 ÇARŞAMBA 17:42
9
1367
1
AA aa

Türkiye genelinde ve yurt dışında faaliyetlerde bulunan Umut Kervanı Yardım Platformu yıllardır Bingöl'de de yaptıkları yardımlarla birçok muhtaç, yetim ve yoksula umut olmaktadır.

Umut Kervanı Bingöl İl Temsilciliğine ziyaretlerde bulunan HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı ve yönetimini, Umut Kervanı İl Temsilcisi Mehmet Tamaç ve yönetimi karşıladı. Yapılan ziyarette Başkan Tamaç, faaliyetler hakkında HÜDA PAR heyetine bilgi paylaşımında bulundu.

Yapılan yardımların önemli olduğuna değinen HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Alpaya, şu ifadeleri kullandı: “Yıllardır yaptıkları yardımlarla adeta zenginle fakir arasında önemli bir köprü görevi gören ve İlimizde her yıl yardım faaliyetlerini katlayarak sürdüren Umut Kervanı Yardım Platformu'na teşekkür ediyoruz. Özelikle ülkemiz ve ilimiz için böylesi zor zamanlarda yoğun bir çaba ve mesaiyle muhtaç ve fakir ailelere gece gündüz demeden yardım ulaştırmaya çalışan tüm üye ve gönüllü çalışanlarını tebrik ediyorum.”

Ayrıca Alpaya: “Komşusu açken tok yatan bizden değildir şiarı benimsenmeli, böylesi zor zamanlarda insanlığa bir umut kapısı olmak her insanın özerine düşen bir vazifedir. Bu gayeyle herkes elinden geldiği ölçüde yardım kuruluşları aracılığıyla fakir ve yoksullara yardımlarda bulunmalı” açıklamalarında bulundu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84646)
05 Ağustos 2021 Perşembe 12:47
Rabbin rızasını gözeterek adım atan ve toplumda güzel izler bırakan tüm çalışmalar değerlidir ve bu çalışmaları yapan herkesi can u gönülden tebrik ediyorum.
11.07.2025
18:32
Bingöl`de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl'de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarda 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Garip Köyü'nde yakalandı. Sağgöze Köyü kırsalında ise 1.410 kök kenevir ve silah ele geçirildi, iki şahıstan biri yakalandı.
11.07.2025
18:30
DEM Parti Önergesine Yanıt İstedi
DEM Parti Önergesine Yanıt İstedi
DEM Parti gurubundan yapılan açıklamada: 'DEM Parti Belediye Meclis grubu olarak yaklaşık 4 ay önce verdiğimiz önergeye de hala cevap verilmemiştir ve Bingöl Belediyesi yaptığı torpillerle Bingöl gençlerinin vicdanının altında kalmıştır' denildi.
11.07.2025
17:59
LGS`de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu
LGS'de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu
Bingöl merkez TOBB Cevdet YILMAZ Ortaokulu öğrencisi Ahmet Kerem Katar, 2025 Lise Giriş Sınavı'nda (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu! Sonucu 'Bingöl'ümüzü gururlandıran büyük başarı!' notuyla paylaşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Yolun açık, başarıların daim olsun Ahmet Kerem!'
11.07.2025
17:29
Kuyuldar`dan çağrı!
Kuyuldar'dan çağrı! 'Herkesin fikrine, katkısına ihtiyacımız var'
Bingöl'ün acil çözülmesi gereken sorunlarını 'işgal, su, trafik ve deprem' başlıklarıyla sıralayan ve çözüm için kamu, sivil toplum ve halkın katılımı çağrısında bulunan Bingöl Kent Konseyi Başkanı Yunus Kuyuldar: 'Bu şehirde yaşayan herkesin fikrine, katkısına, deneyimine ihtiyacımız var. Bingöl'ü hep birlikte daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek istiyoruz' dedi.
11.07.2025
16:42
Budan Vakfı Bingöl`de 12 derslikli okul yapacak
Budan Vakfı Bingöl'de 12 derslikli okul yapacak
Protokol imza töreninde konuşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: 'Ahmet Bey okulun iç donanımını da tamamlayacak. Okulu araç gereçler, sıralar, akıllı tahtalarla donatacak ve devamında da okulun her tür ihtiyacı ile ilgili sürekli bizimle irtibat halinde olacak' dedi.
11.07.2025
15:45
Haftalık izinlerde yeni dönem
Haftalık izinlerde yeni dönem
İş Kanunu'na göre işçi tatil öncesi 6 gün çalışmalı ve haftanın 7. gününde 24 saat kesintisiz izin yapmalı. TBMM'de çarşamba gecesi kabul edilen kanunla turizm sektörü hafta tatili uygulamasında genel kuralın dışına çıkartıldı. Buna göre, turizm sektörü çalışanları işçiler 10 güne kadar çalıştırıldıktan sonra 11'inci gün hafta tatili yapabilecekler.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın