KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Temmuz 2026 Perşembe
°C

Alpaya'dan, Bingöl halkına teşekkür

HÜDA PAR Genel Başkanı Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu, İl ziyaretleri çerçevesinde Bingöl'de farklı çevrelerle bir araya geldi. HÜDA PAR Bingöl İl Başkan'ı Refik Alpaya, genel başkanın kentte teveccühle karşılanmasından dolayı, Bingöl halkına teşekkürlerde bulundu.

Alpaya`dan, Bingöl halkına teşekkür
13 EKİM 2021 ÇARŞAMBA 16:01
10
2401
0
AA aa

Hafta sonu Pazar öğleden sonra Bingöl'e gelen HÜDA PAR Genel Başkanı Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu, Bingöl'de 2 gün boyunca bir dizi temaslarda bulundu.

Yapıcıoğlu, Pazar günü ilk programı olan öğle yemeğinde STK, Oda temsilcileri ve Muhtarlarla bir araya gelerek, genelde Türkiye'de özelde ise Bingöl'deki sorun ve sıkıntıları dinledi. İkindi vakti Bingöl merkez yeraltı çarşı esnafını dolaştı. Yapıcıoğlu yaptığı esnaf ziyaretinde yine büyük ilgi gördü. Gün içindeki ziyaretleri sonrası Yapıcıoğlu, akşam İl ve ilçe teşkilatlarıyla ve sonrasında özel bir programla gençlerle bir araya geldi.

Gezinin 2'nci gününde Yapıcıoğlu sabah basınla buluştu ve gazetecilerin sorularını cevapladı, Bingöl de patlamada hayatını kaybeden FEDAŞ çalışanı ailelerini de ziyaret eden Yapıcıoğlu gün içinde bazı taziye ziyaretleri ve akabinde Eğitim camiasıyla bir araya geldi. Son olarak Yapıcıoğlu 102.0 frekansında yayın yapan Bingöl FM'in konuğu oldu. Radyo programdan sonra, Yapıcıoğlu Bingöl'den ayrıldı.

"Yapılan ziyaretlerde Bingöl halkının gösterdiği teveccühüne karşı teşekkürü borç biliyoruz"

Bingöl halkına teşekkür eden HÜDA PAR Bingöl İl Başkan'ı Refik Alpaya, "Bu 2 günlük Bingöl ziyaretimizde bizleri güzel karşılayan esnafımıza, davetimize icabet eden katılımcılarımız olan STK temsilcileri, Mahalle Muhtarlarımız, Oda temsilcileri, Eğitim camiamıza ve verdiğimiz basın kahvaltısına gelip sesimizi duyuran basın mensuplarına en içten dileklerimle teşekkür ederim. Allah birlikte hakikatin peşinden yürümeyi hepimize nasip etsin." dedi

Alpaya, "Bu vesileyle geçtiğimiz günlerde hain bir patlama sonucu hayatını kaybeden 2 FEDAŞ çalışanımızın ailelerine tekrardan başsağlığı diliyorum. Parti olarak Bingöl halkının sorun ve sıkıntılarını önemseyerek halkımızın bizlere bu yolda verdiği destekleri boşa çıkarmamak ve şehrimize daha güzel hizmet etmek için çaba göstereceğiz." Şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.07.2026
13:41
Bingöl`de Köy Yollarına Sıcak Ayar!
Bingöl'de Köy Yollarına Sıcak Ayar!
Vali Cahit Çelik'in incelediği yeni asfalt plenti, Ağustos ayının ilk haftasında üretime başlayacak. Saatte 160 ton üretim kapasitesine sahip tesisle birlikte Bingöl'de yıllık 100 ila 150 kilometre sıcak asfalt yapılması hedeflenirken, İl Özel İdaresi yol yapımında dışa bağımlılığını da tamamen sona erdirecek.
22.07.2026
13:04
Bingöl`de 30 kişiye iş fırsatı: Başvurular başladı
Bingöl'de 30 kişiye iş fırsatı: Başvurular başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından yürütülecek İşgücü Uyum Programı kapsamında Orman İşletme Müdürlüğü ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünde toplam 30 kişi istihdam edilecek. Başvurular 26 Temmuz'a kadar alınacak.
22.07.2026
02:18
Bir Saz, Bir Gurbet, Bir Ömür
Bir Saz, Bir Gurbet, Bir Ömür
Mehmet Boğatekin'in hikâyesi, Bingöl'de bir dut ağacının dallarında başlayan türkülerle, yıllar sonra ahırda gizlice çalınan bir sazın izinde gurbete uzanıyor. 40 yıl boyunca memleket hasretini türkülerine taşıyan Boğatekin, bugün kaybolma tehlikesiyle karşı karşıya olan Zazaca'nın ve kültürel hafızanın yaşatılması için ses veriyor.
22.07.2026
02:17
Bingöl`ün afet risk haritası yeniden şekilleniyor
Bingöl'ün afet risk haritası yeniden şekilleniyor
Bingöl'de 2027-2031 İl Afet Risk Azaltma Planı için hazırlıklar başladı. Vali Cahit Çelik, başta Yedisu fay segmenti olmak üzere kentin afet risklerine karşı daha dirençli hale getirilmesi için yapı stokunun güçlendirilmesi ve riskli yapıların dönüşümünün önemine dikkat çekti.
22.07.2026
02:16
Bingöl`de iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl'de iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl-Elâzığ karayolu Adliye karşısında iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
22.07.2026
02:15
Yeşilay Bingöl`den semt pazarlarında bağımlılıkla mücadele çalışması
Yeşilay Bingöl'den semt pazarlarında bağımlılıkla mücadele çalışması
Yeşilay Bingöl Şubesi, bağımlılıkla mücadele kapsamında semt pazarlarında vatandaşlarla bir araya gelerek farkındalık çalışması gerçekleştirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın