KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Haziran 2026 Salı
°C

Altın ödüllü yarışma yapılacak

‘Herkes İçin Kayıtlı İstihdam’ AB projesi kayıt dışı istihdam kurulu toplantısında konuşan Başkan Yıldız, proje kapsamında ödüllü bilgi yarışmasının düzenleneceğini belirtti.

Altın ödüllü yarışma yapılacak
20 MART 2017 PAZARTESİ 23:20
0
1641
0
AA aa

Solhan Belediyesi tarafından yürütülen ‘Herkes İçin Kayıtlı İstihdam' AB projesi için kayıt dışı istihdam kurulu toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıya Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Bingöl Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Muzaffer Çakar ve kurul üyeleri katıldı.

Solhan Tadım Kahve Köpüğü'nde yapılan toplantıda Proje koordinatörü Nihat İnan, katılımcıları program hakkında kısaca bilgilendirdi.

 ‘Herkes için kayıtlı istihdam' projesi komisyonunun üçüncü toplantısının yapıldığını hatırlatan İnan, “Bugüne kadar yaptığımız faaliyetler hakkında kısa bilgi vermek istiyorum. Proje ekibi oluşturuldu. Proje tanıtım toplantısı yapıldı. Kurum personeli eğitimi yapıldı. Sektör bazında eğitim seminerleri yaptık. Değişik kesimlere 10 adet eğitim semineri yapılıp her bir seminerimiz 150 kişiden oluşmaktaydı. Tanıtım materyalleri bastık. Kayıt dışı istihdam kurulu resim ve kompozisyon yarışmaları bilgilendirmeleri yapıldı. Okullarda seminerler düzenlendi. Kadın ve erkeklere yönelik bilinçlendir toplantıları yapılmaktadır. Kayıt dışı istihdam kurulu araştırmaları yapılacak.” ifadelerini kullanarak proje bünyesinde oluşturulan kurul üyelerine çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kurul toplantısına katılan Bingöl Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Muzaffer Çakar da katılımcıları slayt sunumu ile Sosyal Güvenlik Kurumu ve hizmetleri hakkında bilgilendirdi. Çakar, SGK'daki yeni düzenlemeler ve önümüzdeki aydan itibaren yürürlüğe girecek teşvikler hakkında da katılımcıları bilgilendirdi.

“HER KESİME ULAŞIP BİLGİLENDİRDİK”

Toplantıda konuşan Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ise şu ifadeleri kullandı; “Kayıtlı istihdamla ilgili projemiz; Avrupa Birliği projesi olup “herkes için kayıtlı istihdam” projemiz 360 proje arasında derece yaparak kabul edilen projedir. Bu proje kapsamında biz de yaklaşık 8 aydır bilgilendirme toplantıları tertipliyoruz. Bu çerçevede de birçok kesime ulaştık. Eğitimci arkadaşlarımızdan başladık, öğrencilere kadar birçok kişiye, kurum ve kuruluşa ulaştık. Ben ciddi katkısı olduğuna inanıyorum. Bizzat birkaç toplantısına katılma fırsatı buldum. Ciddi anlamda faydalandığımızı söyleyebilirim. Burada amaç; kayıt dışı istihdamı azaltmak, kayıtlı istihdamı ise çoğaltmaktır. Bu anlamda tertiplenen toplantılar ile birçok kişilerle ve kuruluşlarla bir araya gelindi, ortak istişareler yapıldı ve birçok alana ulaşıldı. Köy muhtarlarından belediye meclis üyesine, il genel meclis üyesinden vatandaşına ve öğrencisine kadar ciddi anlamda dolu dolu geçiyor çalışmalar. Projede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Gerçekten ilçe adını önem arz ettiği bir projedir. Mutluyuz, sevinçliyiz. İnşallah sonuna doğru gelirken ilçemize, bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu proje kapsamında biliyorsunuz öğrenciler arası resim ve kompozisyon yarışmaları olacak. Bu yarışmalar ödüllü olacak. Altın ödüllü yarışmalarımız farklı kademelerde olacak. Ödüller hem çocuklara bir katkı olmuş olur hem de bu yarışma ile proje kapsamını çocuklarımıza anlatmış ve onlar da anladıklarını yarışma vesilesi ile anlatmış olacaklar.  Projemizin ilçemize, bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.06.2026
00:09
Berdibek`in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu:
Berdibek'in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu: 'Artık yokum'
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in, 12Bingölspor'un eski Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ı yeniden göreve dönmesi için ziyaret etmesi, spor camiasında umut oluşturdu. Ancak Bingöl Online'a konuşan Özturan, dönüş ihtimalini kesin ifadelerle reddetti.
30.06.2026
00:08
Bingöl`de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl'de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Kenan Nihat Elçi, halk arasında 'Çukurbaşlı kara yılanı' olarak bilinen iki erkek yılanın dişi için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Elçi, mücadele sırasında her iki yılanın da boyun kısmında yaralanmalar oluştuğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı!
30.06.2026
00:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda 54 gramdan fazla esrar ile 9 kök kenevir ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.06.2026
00:05
Genç`te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç'te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi Projesi'nde yapım çalışmaları başladı. Yaklaşık 400 öğrenci kapasiteli merkezin, 2026-2027 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor.
30.06.2026
00:04
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Zorunlu trafik sigortasında hasar, onarım ve tazminat süreçlerini baştan sona değiştirecek yeni düzenleme 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe giriyor. Araç değer kaybı başvuruları otomatik yapılacak, orijinal parça kullanımına yeni kurallar getirilecek, ağır hasarlı araçlar ve kaza yerini terk eden sürücüler için daha sıkı uygulamalar devreye alınacak.
30.06.2026
00:02
Bingöl dahil 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Bingöl dahil 69 ilde uyuşturucu operasyonu
İçişleri Bakanlığı koordinesinde Bingöl dahil 69 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 708 kilo uyuşturucu madde ile yaklaşık 3 milyon uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonlarda 1.005 şüpheli yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın