KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2024 Cuma
°C

Altyapı ve üstyapı çalışmaları sürüyor

Bingöl Belediyesine bağlı ekipler altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam ediyor. Üstyapı kapsamında kaldırım yenileme çalışmaları, altyapı kapsamında ise yağmur suyu hattı çalışması sürüyor.

Altyapı ve üstyapı çalışmaları sürüyor
14 AĞUSTOS 2022 PAZAR 15:54
3
1528
7
AA aa

Bingöl Belediyesine bağlı ekipler altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam ediyor. Üstyapı çalışmaları kapsamında Beşyol mevkiinde kaldırım yenileme çalışmaları devam ederken, altyapı çalışmaları kapsamında ise Kültür Mahallesinde yağmur suyu hattı çalışması sürüyor. Belediye sosyal medya hesaplarından devam eden çalışmalara ilişkin yapılan paylaşımlarda şu ifadelere yer verildi:

“Olası su taşkınlarına karşı yağmur suyu hatlarımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Kültür Mahallesi yağmur suyu hattı çalışması.”, “Üstyapı hizmetleri kapsamında kaldırım yenileme-onarma çalışmalarımız devam ediyor. Beşyol.”

Altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, park ve bahçelerde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, park ve bahçelerde yapılan bakım ve onarım çalışmalarıyla ilgili şu ifadelere yer verildi:

“Çocuklarımız güven içerisinde doyasıya eğlenebilsin; vatandaşlarımızın keyifle zaman geçirebilmesi için park ve yeşil alanlarımızda bakım ve onarım çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94838)
16 Ağustos 2022 Salı 13:40
Park ve bahceler muduru Volkan beye kisisel sozum yok ama bir cok konuda eksik kaldigini belirtmek isterim. Sosyal medyada bize yardimci olun yeni fikirlerinizi paylasin diyor ama veridigimiz fikirler niyeyse havada kaliyor. isini bilen ve isinin ehli gorevlerinin basina gelmesi lazim.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94842)
16 Ağustos 2022 Salı 19:33
@Misafir Kullanıcı Fikrini söyle kardeşim havada kalmasın ayrıca söylediğin fikir sence uygulanabilir olabilir ama bizce olmayabilir... bana bir sözün yok ama işin ehli gelmesi lazım demişsin sözlerin tezatlıklarla dolu ama canın sağolsun kardeşim sen yine de gel bir çayımızı iç yüzyüze konuşalım sağlıcakla kal.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94816)
15 Ağustos 2022 Pazartesi 23:30
Göstermelik bu sadece
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94805)
15 Ağustos 2022 Pazartesi 09:42
Yapilan her emek icin tesekkur etmesinide biliriz cok sukur, ama alt ust yapi yapilirken bi zahmet ust yapilarin uzerindeki isgalleride aradan kaldirsaniz daha guzel hizmet olur mutlaka ve ayrica park ve bahceler calismalarida yetersiz diye dusunuyorum cunku bircok parkta otlar kurumus durumda, kultur parkinda cocuk oyun alanin durumunu anlatmaya gerek yok, bircok parlta icme suyu cesmesi yok veya yetersiz, ozellikle buyuk parklarda yetersiz buyuk agac ekimi olmamasindan dolayi gunduz sicaginda oturulmuyor, yas gurubuna gore yeni ve farkli oyun alanlarinin farkli yerlere yapilmasi gerekir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94802)
15 Ağustos 2022 Pazartesi 08:46
cumhurbaşkanının Bingöl ziyareti öncesi gezeceği yerleri geçeceği yolları yapıyorlar. geride kalanlar bu reklamlarla avunsunlar. 2023 büyük Türkiyede ak hizmetler gelmeye devam edecek
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94793)
14 Ağustos 2022 Pazar 22:57
Buradan Volkan Aybek abiye sesleniyorum. Abi sıkıntınız olduğu zaman bana söyleyin hallederiz demiştin. Tam 1 aydır park ve bahçeler müdürlüğünü arıyoruz sizi telefona vermiyorlar sürekli yapacaz yapacaz diyorlar bi türlü yapmadılar. SARAY MAHALLESİ RABİA PARKININ BASKETBOL SAHASININ POTALARI VE GECE İÇİN AYDINLATMA IŞIKLARI BOZUK. Volkan abi bu yorumu gördüysen bi el at be abi belediye çalışanları sürekli oyalıyorlar bizi. Gençler olarak yorulduk söylemekten yaz bitti daha ne zaman oynayacaz??
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94833)
16 Ağustos 2022 Salı 12:30
@Misafir Kullanıcı Tamam kardeşim gördüm gördüm için rahat olsun potaları onarmıştık yenilerini takmıştık demek ki yine kırmışsın:) şaka kardeşim yenisini koymuştuk kırılmış demek ki yeniden bırakırız kardeşim aydınlatmayı da hemen yaptırıyorum hayırlı günler
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
25.04.2024
13:07
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl'de 2019-2022 yılları arasında yüzey araştırmaları çerçevesinde incelenen 5 katlı Zağ Mağaları'nın binlerce yıllık tarihi olduğu tespit edildi. MS 100 ve 200'lü yıllarda ilk Hristiyanlar tarafından inşa edildiği ileri sürülen mağaraları daha sonra Müslümanlar da ilim merkezi olarak kullandı. Tarihi alanın çevre düzenlemesi yapılarak turizme kazandırılması bekleniyor.
25.04.2024
11:51
Bingöl Teksas`a mı döndü?
Bingöl Teksas'a mı döndü?
Her defasında farklı bir mahallede farklı bir silahlı kavga haberinin duyulduğu Bingöl'de son günlerin en fazla kullanılan cümlesi 'Bingöl, Teksas'a dönmüş.' Bunca silahlanma ve olaya karışanlar hakkındaki işlemler ise muamma!
25.04.2024
11:25
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
Bingöl Valiliği, birçok suçtan aranan ve 20,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısın yakalandığını duyurdu.
25.04.2024
11:23
Bingöl İŞKUR`dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl İŞKUR'dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Cevdet Baycuman, 2024 yılı İşgücü Piyasası Araştırması ile ilgili saha çalışmasının 15 Nisan- 17 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.
25.04.2024
11:22
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl, Elâzığ, Malatya, Tunceli ve Adıyaman için toz taşınımı uyarısı yaptı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın