KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Mayıs 2025 Salı
°C

Amatör lige yağmur engeli

Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi'nde Cumartesi günü oynanması planlanan dört karşılaşmadan ikisi, sahanın sular altında kalması nedeniyle ertelendi.

Amatör lige yağmur engeli
02 KASIM 2009 PAZARTESİ 12:37
0
1233
0
AA aa
Bingöl'de etkili olan ve birçok ev, işyeri ve kamu kurumunun sular altında kalmasına neden olan yağmur, futbol müsabakalarını da olumsuz etkiledi. Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi 2009–2010 sezonunun üçüncü hafta müsabakalarından Cumartesi günü oynanması planlanan Sivanspor-İl Özel İdaresispor ve Çaytepe Gençlikspor-Kervansarayspor karşılaşmaları, hakemlerin ‘sular altında kalan saha zemininde müsabaka oynanması uygun görülmemiştir' gerekçesiyle ertelendi. Karşılaşmaların ertelendiği Düzağaç Sentetik Saha'da Gençlik ve Spor İl Müdürü Şefik Kara ve personellerce sahaya akan suların önüne topraktan setler yapılarak suyun zemine daha çok yayılması engellendi.

Yağan yağmura rağmen Aşağıçarşı Sentetik Saha'da saat 11.00'de Belediye Bingölspor ile Ağaçelispor takımları karşılaştı. Bir taraftan rakipleriyle mücadele veren ekipler bir taraftan yağan yağmurla mücadele ettiler. Karşılaşmada gülen taraf Belediye Bingölspor oldu. Karşılaşma Belediye Bingölspor'un 3–2 üstünlüğüyle son buldu.

Günün ikinci karşılaşması yine aynı sahada Yeni Güveçli Gençlikspor ile Karlıova Yıldırımspor arasında saat 14.00'te oynandı. Rakibi karşısında oynadığı üstün futbolu 4 golle süsleyen Yeni Güveçli Gençlikspor sahadan 4–1 galip ayrıldı.

Haftanın Karşılaşmaları ve sonuçları şöyle:

KARLIOVA YILDIRIM SPOR : 1
GÜVEÇLİ GENÇLİK SPOR      : 4

GENÇ YİBO SPOR              : 4
SOLHAN GENÇLİK SPOR    : 1

KARDEŞLER SPOR            : 2
GENÇ MURAT SPOR          : 7


ILICALAR SPOR               : 3
ÇELTİK SPOR                   : 0

BELEDİYE BİNGÖL SPOR   : 3
AĞAÇELİ SPOR                : 2

Ertelenen Çaytepe Gençlik Spor ile Kervansarayspor maçı, Çarşamba günü saat 13.00'da Düzağaç Sentetik Sahada oynanacak. Sivanspor ile İl Özel İdaresi Spor maçı da, ileri günlerden belirlenecek tarihte oynanacak.

Bingol Kent Haber/Bingol Medya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
13.05.2025
14:38
Bingöl`de kamyonet takla attı: 1 yaralı
Bingöl'de kamyonet takla attı: 1 yaralı
Bingöl'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet refüje çıkıp takla attı. Kazada 1 kişi yaralandı.
13.05.2025
14:37
Hakkında hapis cezası vardı! Polis yakaladı
Hakkında hapis cezası vardı! Polis yakaladı
Bingöl'de hakkında 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
13.05.2025
14:36
MEB Daire Başkanları Bingöl`de…
MEB Daire Başkanları Bingöl'de…
Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Bingöl'de temaslarda bulundu. Toplantıların ve ziyaretlerin, halk eğitimi faaliyetlerinin niteliğini artırmaya, yereldeki uygulamaların güçlendirilmesine ve eğitim politikalarının daha etkin uygulanmasına katkı sağlamasının hedeflendiği kaydedildi.
13.05.2025
00:33
Ankara BİNYAR`da seçim! Zazaoğlu güven tazeledi
Ankara BİNYAR'da seçim! Zazaoğlu güven tazeledi
Dernek faaliyetlerinin yalnızca yönetim kurulu üyeleriyle sınırlı olmadığını belirterek tüm Bingöllülerin desteğine ihtiyaç duyduklarını vurgulayan Başkan Yakup Zazaoğlu: 'Bu dernek hepimizin. Tüm hemşerilerimiz derneğimizin doğal üyesidir. Yeni dönemde projelerimizi daha da çeşitlendirecek, Bingöl kültürünü ve dayanışmasını Ankara'da daha görünür hale getireceğiz' dedi.
12.05.2025
17:33
Baran:
Baran: 'Bu topraklarda kardeşlik çiçek açmıştır'
PKK'nın silah bırakma kararıyla ilgili 'Aziz milletimizin yıllardır beklediği bir sürecin önemli bir eşiği olarak görülmektedir' sözleriyle yorumlayan MHP Bingöl İl Başkanı Osman Zeki Baran: 'Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin liderliğinde, Türk milletinin her bir ferdine sabırla, kararlılıkla ve fedakârlıkla ekilen huzur tohumları artık yeşermiş, umutla sulanan bu topraklarda kardeşlik çiçek açmıştır' dedi.
12.05.2025
16:59
Seven: `Yeni bir dönemin kapısı açılacaktır`
Seven: 'Yeni bir dönemin kapısı açılacaktır'
PKK, 5-7 Mayıs'ta topladığı kongresinin ardından fesih kararını ve silah bıraktığını açıkladı. Açıklamanın ardından değerlendirmesini paylaşan AK Parti Bingöl İl Başkanı Seven: 'Ülkemiz ve bölgemiz için bir milattır. Deklare edilen kararın somut olarak ve eksiksiz hayata geçmesi bir dönüm noktası olacak, terörün tamamen bitmesi halinde yeni bir dönemin kapısı açılacaktır' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın