KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Aralık 2025 Cumartesi
°C

Anadol'un 1 yıllık serveti kol saati

CHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Kemal Anadol, geleneğini bozmadı ve bu yıl da mal beyanını açıkladı. Anadol'un sahip olduğu mallar listesine sadece bir kol saati eklendi.

Anadol`un 1 yıllık serveti kol saati
06 OCAK 2010 ÇARŞAMBA 16:00
0
1409
0
AA aa

Anadol'un, sahip olduğu mallar listesine, 2009 yılında sadece bin 800 lira değerinde ''Longines'' marka kol saati eklendi.

Kemal Anadol, yaptığı yazılı açıklamada, ''Mal Bildiriminde Bulunulması, Rüşvet ve Yolsuzluklarla Mücadele Kanunu''na göre verdiği mal bildiriminin, söz konusu yasaya göre ''Gizli'' tutulması gerekirken, bu gizliliğin rüşvet ve yolsuzlukla mücadeleyle bağdaşmadığını düşündüğünden kamuoyuyla paylaşmayı uygun bulduğunu kaydetti.

Daha önceki yıllarda verdiği mal beyanını da kamuoyuna açıkladığını belirten Anadol, bu yılda paylaşımını sürdürdüğünü ifade etti.

Buna göre, Kemal Anadol ve eşi Seren Anadol'a ait taşınmazlar içinde; İzmir Karşıyaka'da 1980 yılında alınan 140 bin lira değerinde mesken, 1991 yılında Foça'da arsa paylı dubleks ev, 2005 yılında 20 bin liraya alınan Foça Kozbeyli'de 6 bin 600 metrekare tarla üzerinde üzerinde 20 bin lira değerindeki ev (ölünceye kadar kullanım hakkı Kemal Anadol'a ait) bulunuyor.

Taşınır mallar içinde; 33 bin 600 lira değerinde Wolkswagen marka hususi binek aracı, 1979 ve 1988 yıllarında edinilmiş 17 bin 500 ile 10 bin lira değerinde Smith Wesson ve B. Browning marka tabanca ile 2009 yılında edinilen bin 800 liralık Longines marka kol saati yer alıyor.

AA

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.12.2025
17:06
İlaç alacaklar aman dikkat! Fiyatlar artıyor
İlaç alacaklar aman dikkat! Fiyatlar artıyor
İlaç fiyatlandırmasında kullanılan euro kuru, Cumhurbaşkanı kararıyla yüzde 17 artırılarak 21,67 TL'den 25,33 TL'ye yükseltildi. Resmî Gazete'de yayımlanan kararla birlikte ilaç barem değerlerinde de güncellemeye gidildi.
19.12.2025
16:48
İRAP`ta Son Durum: Bingöl`de 40 Eylem Tamamlandı
İRAP'ta Son Durum: Bingöl'de 40 Eylem Tamamlandı
AFAD ev sahipliğinde düzenlenen İRAP Değerlendirme Toplantısı'nda, Bingöl'de afet risklerini azaltmaya yönelik yürütülen çalışmalar ele alındı; plan kapsamında belirlenen 99 eylemden 40'ının tamamlandığı açıklandı. 6 Şubat Depremleri Sonrası Bingöl'e yapılan acil yardım miktarı da açıklandı.
19.12.2025
16:28
Bingöl Umut Kervanı`ndan Benin`de Gönüllere Dokunan Yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan Benin'de Gönüllere Dokunan Yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, hayırseverlerin bağışlarıyla Afrika'nın Benin ülkesinde yetim ve ihtiyaç sahibi onlarca aileye kalıcı ve acil yardımlar ulaştırdı.
19.12.2025
16:13
Atık malzemelerden kuluçka makinesi yaptı
Atık malzemelerden kuluçka makinesi yaptı
Bingöl'de civcivleri çok seven ancak temin edebilecek bir yer bulamayan elektrik mühendisi Enes Akgül, atık malzemelerden kuluçka makinesi yaparak kendi civcivlerini üretti.
19.12.2025
02:45
Bingöl`de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de yapımı süren yeni devlet hastanesinin, yalnızca sağlık hizmeti sunan bir yapı olmasının ötesinde; hasta ve hasta yakınlarını merkeze alan cami, refakatçi evi, kütüphane ve sosyal ikram alanlarını içeren sosyal donatılarla birlikte planlanması talep ediliyor.
19.12.2025
02:43
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Fırat Kalkınma Ajansı'nın teknik desteği ve Bingöl Üniversitesi'nin akademik katkılarıyla yürütülecek çalışmada, arıcılıkta verimliliğin artırılması ve katma değerli üretimin güçlendirilmesi amaçlanıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın