İçişleri Bakanlığı'nın Temmuz 2010 kararnamesiyle Bolu'nun Göynük Kaymakamlığı'na atanan Barış Cansu Aktan'dan boşalan Genç Kaymakamlığı görevine atanan Serkan Şeker, ani bir görevlendirmeyle Balıkesir Kepsut Kaymakamlığı görevine atandı. Genç Kaymakamlığı görevine ise Tunceli Vali Yardımcısı Muammer Köken atandı.
Göreve başladığı günden buyana güler yüzü ve vatandaşlarla kurduğu üst düzey diyalogla dikkat çeken ve ilçede ‘Şeker Kaymakam' diye adından söz edilen Serkan Şeker'in ani atamasının nedenlerini sorgulayan ilçe halkı, kararın siyasi olduğu görüşünde.
Halkla bütünleşen, yardımseverliği ve hizmet alanındaki yenilikleriyle halkın büyük beğenisini kazanan Kaymakam Şeker'in Genç'teki görev süresinin 6 ay bile olmadığına dikkat çeken ilçe halkı: “Bu işte bir iş var” diyerek kuşkularını dile getiriyor.
Genç ilçesi gerçekten 8 şiddettinde bir siyasi deprem geçirmiştir. Yeni bir kaymakam ve yeni projeler sunulacaktır bu ilçenin kurumlarının iş akışına, lakin asla gelen giden Şeker beyin yerini dolduramıyacaktır.
Gelen kusura bakmasın siyaseten yerinden oynatılmış tenzili rutbe olmuş olmasına rağmen, resen yapılan bu tayinleri, halk olarak biz tasvip etmiyoruz ve bu işin altında imzası olan,bu iş için peki diyen, bu iş için gönül koymama adına dediğin olsun sayın kazım ağa diyen devlet bakanı sayın Cevdet Yılmaz beyide kınıyoruz.
Bingöl Üniversitesi ve Maçka Belediyesi iş birliğiyle hazırlanan iftar programı, Vali Dr. Cahit Çelik ve il protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi. Genç şef adaylarının Bingöl ve Karadeniz yemeklerinden oluşan menüsü, davetlilerden beğeni aldı.
03.03.2026
03:36
Bingöl'de ABD ve İsrail'in İran'a Yönelik Saldırılarına Protesto
ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırıları, Bingöl Kent Meydanı'nda düzenlenen basın açıklamasıyla protesto edildi. Programda yapılan konuşmalarda saldırılar kınanırken, İslam dünyasına birlik ve ortak duruş çağrısı yapıldı.
03.03.2026
03:34
Yeni kanun teklifi: Bedelli askerliğe zam var
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, 19 maddelik kanun teklifini açıklarken bedelli askerliğe yüzde 25,2 zam geleceğini belirtti. Kripto Varlıklara işlem vergisi geleceğini, şans ve bahis oyunlarındaki reklamların da gider sayılmayacağını kaydeden Güler, kıymetli taşlara da yüzde 20 vergi öngörüldüğünün altını çizdi. İşte teklifin detayları…
03.03.2026
03:33
Bingöl'de park halindeki araç alev topuna döndü
Bingöl'de park halindeyken alev topuna dönen otomobil, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
03.03.2026
03:32
Bilaloğlu'nda kaza! 2 yaralı
Bingöl–Elâzığ karayolu Bilaloğlu (Mendo) Köyü mevkiinde kontrolden çıkan otomobilin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar, Bingöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
03.03.2026
03:30
Umut Kervanı'ndan Genç'te Ramazan Seferberliği
Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği Genç İlçe Temsilciliği, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda, et, nakdi yardım ve çeşitli desteklerde bulundu. Yapılan yardımların toplam tutarı on binlerce lirayı buldu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın