KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Mayıs 2025 Salı
°C

Anık,kongre ile ilgili açıklama yaptı

Bingöl Ak Parti Milletvekili Abdurrahman Anık,9 Eylül Cumartesi günü yapılan Ak Parti İl Kongresi ile ilgili açıklama yaptı.

Anık,kongre ile ilgili açıklama yaptı
12 EYLÜL 2006 SALI 13:25
0
2614
0
AA aa
BASIN BİLDİRGESİDİR


09 Eylül 2006 Cumartesi günü AK Partimizin Bingöl İl Kongresi Maliye Bakanımız Sayın Kemal UNAKITAN,AK Parti Grup Başkan Vekili Sayın Sadullah ERGİN, ve Ordu Milletvekilmiz Sayın Enver YILMAZ'ın  katılımlarıyla ve büyük bir coşkuyla yapılmıştır.Katılımlarından dolayı kendilerine şükranlarımı sunuyorum.

 Ayrıca bu coşkuya ortak olan değerli hemşehrilerimize,yoğun ilgi gösteren partililerimize ve medyamıza da teşekkür ederiz.

 Ancak kongre sonrası bir Milletvekili arkadaşımızın diğer diğer vekil arkadaşları için yaptığı talihsiz ne yanlış açıklama üzücü olmuştur.Kongremiz,teşkilatlarımızın ve delegelerimizin sağ duyulu davranışları sayesinde oldukça sakin ve seviyeli geçmiştir.Kongre esnasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmamıştır.Milletvekili olarak ta sandıkta bir görevim yoktu.Buna rağmen uzun süre salonda kalarak hemşehrilermizle sohbet ettim. ve daha sonra üç tane tziyeye katılmak üzere Karlıova İlçemize geçtim.Sandık açıldığında da bu ilçemizin köylerindeydim yani yine halkımızın içindeydim.Kamuoyumuz gerçekten herşeyi çok iyi takip etmektedir.Bu durum zamanı geldiğinde de çok iyi değerlendirilecektir.

Değerli Bingöl Kamuoyunun takdirlerine sunar,kongerimizin Bingöl'ümüz,Partimiz ve  memleketimiz için hayırlara veslile olmasını dilerim


                                                                            

                                                                                            Abdurrahman ANIK
                                                                                                                               Bingöl M.Vekili
 

BingolOnline Haber Servisi/Alper A.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.05.2025
15:02
Şırnak`tan Bingöl`e kitap kardeşliği
Şırnak'tan Bingöl'e kitap kardeşliği
Şırnak Yeşeren Gençlik Derneğince temin edilen kitaplarla, Bingöl merkeze bağlı Sancak beldesindeki ilkokula kütüphane kuruldu.
06.05.2025
15:02
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 7 şahıs tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 7 şahıs tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kilo 993,49 gram metamfetamin, 37,72 gram esrar ve 0,20 gram kokain ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 7 zanlı tutuklandı.
06.05.2025
15:01
FETÖ operasyonunda 208 şüpheliye gözaltı
FETÖ operasyonunda 208 şüpheliye gözaltı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl dahil 47 ilde FETÖ terör örgütüne yönelik icra edilen eş zamanlı operasyonda 208 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
05.05.2025
17:33
Bingöl Engelliler Platformu kuruluyor
Bingöl Engelliler Platformu kuruluyor
Yapılacak ilk toplantıda kuruluş amacının açıklanıp ve yönetimin kurulacağı, platform sözcüsünün ilan edilip çalışmalara hızla başlanacağı vurgulandı.
05.05.2025
16:39
Aile hekimliğinde ikamet güncellemesi!
Aile hekimliğinde ikamet güncellemesi!
İkamet ve kayıt adresi farklı olanlar dikkat: Aile hekimi kaydınız değişebilir. Sağlık Bakanlığı, 6 Mayıs'tan itibaren aile hekimi ile ikamet adresi farklı olan vatandaşların kayıtlarını otomatik olarak güncelleyecek. Yeni sistem ilçeler için değil iller bazında olacak. 1 ay içinde e devlet ya da e nabız üzerinden başvurursanız eski aile hekiminize dönebileceksiniz.
05.05.2025
15:26
Kriterler değiştirildi: Pert arabada hasar sınırı yüzde 60 oldu
Kriterler değiştirildi: Pert arabada hasar sınırı yüzde 60 oldu
Yeni sigorta düzenlemesiyle birlikte artık hasar gören araçların onarım maliyeti, aracın piyasa değerinin yüzde 60'ını aşmadıkça, sigorta şirketleri bu araçları perte çıkaramayacak. Böylelikle büyük bir pazar haline gelen pert araç kullanımının önüne geçilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın