KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Ankara BİNYAR'da görev değişimi

Ankara'da faaliyet yürüten Bingöl İli ve İlçeleri Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim ve Kültür Derneği (Ankara BİNYAR) genel kurulu, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Tek listeyle gerçekleştirilen seçimde Yakup Zazaoğlu başkanlığındaki yeni yönetim görevi üslendi.

Ankara BİNYAR`da görev değişimi
28 HAZİRAN 2021 PAZARTESİ 15:27
7
2080
2
AA aa

Resmi başvuruların tamamlanmasının akabinde gerçekleşen devir-teslim töreninde Cemal Koçakelçi, hayırlı uğurlu olsun dilekleriyle görevi devrederken, Yakup Zazaoğlu da yapmış oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine ve yönetim kuruluna teşekkür ederek görevi devraldı.

KOÇAKELÇİ: “ÜZDÜKLERİM VARSA HAKKINI HELAL ETSİN”

Törende üyelere hitaben bir konuşma yapan Başkan Cemal Koçakelçi: “Her biri kendi alanında deneyimli ve değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla iki dönemdir yürütmekte olduğumuz bu görev sürecimizin değerlendirmesi tamamen siz değerli üyelerimizin ve hemşehrilerimizin takdirindedir. Görev yaptığım süre içerisinde, belki istemeyerek veya bilmeyerek de olsa bazı arkadaşlarımızın kalbini kırdıysam, hepsinden özür diliyorum. Haklarını helal etmelerini istiyorum, benden yana helal olsun. Yeni seçilen arkadaşların her zaman yanında olmaya devam edeceğim. Bana ne düşüyorsa bundan önce yaptığım gibi bundan sonra da yapmaya hazırım” dedi.

ZAZAOĞLU: “ÇALIŞMALARIMIZA TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEĞİZ”

Başarılı çalışmalarından dolayı önceki Başkan Cemal Koçakelçi'ye ve yönetim kuruluna çok teşekkür eden yeni başkan Yakup Zazaoğlu ise derneğin gelişimi, kalkınması ve Bingöl kültürünün en iyi şekilde temsil edilmesi adına tüm gayretleriyle çalışacaklarını ifade etti.

“Hepimiz için hayırlı olacağına inandığımız, Bingöl'ümüze ve ülkemize değer katacak yeni bir dönemi başlatmanın heyecanı içindeyiz” diyen Başkan Zazaoğlu konuşmasını; “Yeni dönem, yeni projeler ve yeni heyecanlar diyerek kolları sıvıyoruz. Hedefimiz, büyük bir özveri ile bugünlere getirilen Ankara BİNYAR Derneğimizin bundan sonra da hız kesmeden çalışmalarına hemşehrilerimizin de katkılarıyla devamlılığını sağlamaktır. Gençlere ve kadınlara yönelik etkinliklerimizi yoğunlaştırmak, hemşehrilerimiz arasında birlik ve dayanışmayı arttıran etkinlikler düzenlemek, sosyal alanda güçlü bir dernek profili oluşturmak da hedeflerimiz arasındadır. Cemal Başkan'dan devraldığımız bayrağı daha da ileri noktalara taşımak için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz. Ankara'daki hemşehrilerimiz başta olmak üzere herkesin derneğimize desteklerini sürdürmelerini bekliyoruz” şeklinde tamamladı.

Zazaoğlu, Cemal Koçakelçi ve yönetimine bugüne kadarki emek ve gayretleri için teşekkür ederken, derneğin gelişimi için birlik ve beraberliğin güçlü bir şekilde devamı temennisini de paylaştı.

Tören, plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Ankara BİNYAR Derneği Yönetim Kurulu şu şekilde oluşmuştur:

Başkan Yakup Zazaoğlu, Başkan Vekili Orhan Barulay, Başkan Yardımcısı Esra Ata, Başkan Yardımcısı Ahmet Boğatekin, Genel Sekreter Mehmet Emin Barslan, Sayman Sıtkı Musaoğlu ve üyeler A. Cabbar Sav, Ahmet Sav, Ali Haydar Han, Ayhan Dursun, Burhan Tanık, Burhanettin Alcu, Metin Artan, Muhittin Tuğal, Murat Ayverdi, Musa Kanlı, Nurettin Bahadır, Nurettin Tavlar, Ömer Bozoba, Ömer Öztoprak, Ömer Yalçın, Rıfat Balat, Süleyman Baysülen, Turan Yılmaz, Vahap Hansu, Vahap İşgör, Yusuf Saldız.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84063)
30 Haziran 2021 Çarşamba 10:34
Yakup bey ve ekibine başarılar diliyorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84054)
29 Haziran 2021 Salı 12:27
hayırlı olsun
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın