KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mayıs 2025 Pazar
°C

Ankaragücü, ankaragücü a.ş davasından vazgeçti

Ahmet Gökçek başkanlığındaki Ankaragücü Kulübü, Ankaragücü A.Ş'ye açtığı davadan vazgeçti.

Ankaragücü, ankaragücü a.ş davasından vazgeçti
16 ARALIK 2009 ÇARŞAMBA 14:18
0
1069
0
AA aa

Alınan bilgiye göre, Ankaragücü Kulübü'nün Ahmet Gökçek başkanlığındaki yönetim kurulu, Cengiz Topel Yıldırım yönetiminin, 19 Şubat 2009'da kurulan Ankaragücü A.Ş isimli şirkete, Ankaragücü kulübü adına açtığı davayı gereksiz buldu ve bu nedenle davadan çekilme kararı aldı.

Yıldırım döneminde davaya Avukat Ömer Aşık bakarken, yeni yönetim, davaya bakması için Mustafa Asım Kahyaoğlu'nu görevlendirdi. Ankaragücü Onursal Başkanı Cemal Aydın, avukat Ömer Aşık'a davanın devam ettirilmesi yönünde talimat verdi, ancak 4 Aralık'ta yapılan duruşmaya giren iki avukat, birbirinden farklı taleplerde bulundu. Kahyaoğlu, davadan çekildiklerini açıklarken, Aşık ise davanın devam etmesi gerektiğini savundu. Bunun üzerine mahkeme heyeti, iki avukattan vekalet istedi, ancak Gökçek yönetimi, sadece Kahyaoğlu'nun Ankaragücü kulübü adına yetkili olduğunu bildirdi. Ankaragücü adına davaya tek yetkili avukat olarak giren Kahyaoğlu, davanın uzamaması adına, Ankaragücü kulübünün davadan çekildiğini mahkeme heyetine bildirdi.

Öte yandan, bazı haberlerde yönetim kuruluna istifalarını sundukları belirtilen yönetim kurulu üyeleri Abdullah Bozdayı, Erdal Şanlı, Kaan Geçit ve Ahmet Sarı'nın, Ahmet Gökçek yönetimine dilekçe yazarak, istifalarını sadece noter kanalıyla sunmaları halinde dikkate alınmasını talep ettikleri öğrenildi. Bunun üzerine istifaların, yönetim kurulu toplantısında görüşülmediği kaydedildi.

AA

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.05.2025
16:07
Genç`te Engelliler Haftası`na Sessiz Ama Derin Bir Dokunuş
Genç'te Engelliler Haftası'na Sessiz Ama Derin Bir Dokunuş
Bedensel ve görme engelliler için kaldırımlarda empati uygulaması yapan HÜDAPAR Genç İlçe Gençlik Kolları üyeleri, kaldırım kenarlarına ivedilikle engelli rampalarının inşa edilmesi ve sarı takip alanlarının oluşturulması zorunluluğuna dikkat çektiler.
10.05.2025
15:47
Siyasi ve bürokrasiye eleştiri
Siyasi ve bürokrasiye eleştiri 'Nutuk atacaklar...!'
10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle açıklamada bulunan Altınokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, engellilerin sorunlarını özetleyip siyasi ve bürokrasiye sert çıktı: 'Bizleri öven, 'her birimiz engelli adayıyız' diye biten nutuklar atacaklar. Eğlenceli, ikramlı davetlerde ne kadar engelli sever olduklarını göstererek haftamızı kutlayarak görevlerini yapmış olmanın huzuruyla koltuklarına gömüleceklerdir.'
10.05.2025
15:12
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'ün Genç ilçesinde, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 444 gram esrar ele geçirildi.
10.05.2025
15:03
AJet`ten Anneler Günü`ne özel yüzde 40 indirim!
AJet'ten Anneler Günü'ne özel yüzde 40 indirim!
Türkiye'nin genç hava yolu markası AJet, Anneler Günü'nü özel bir kampanyayla kutluyor. AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası ile, tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda misafirlerine yüzde 40 indirim imkanı sunuyor.
09.05.2025
17:21
Vali Usta:
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik`ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın