Okul öncesi eğitimin önemi hakkında toplumsal bilinç oluşturulması amacıyla Zübeyde Hanım Anaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından ‘Anne Baba Eğitimi üzerine bir seminer düzenlenecektir.
16 Mayıs 2007 Çarşamba günü saat 18.30'da Kültür Merkezi'nde yapılacak seminer ile ilgili bilgi veren Zübeyde Hanım Anaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Şahin; Seminere konuşmacı olarak, Ankara'dan getirecekleri Çocuk Gelişim Uzmanı /Okul Öncesi ve Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Nebahat Boğut ve Yaşam Boyu Eğitim Derneği Başkanı Ali Ulusoy'un katılacağını söyledi.
Ankara'dan getirecekleri Boğut ve Ulusoy'un, anne babalara yönelik çocuklarla iletişim kurabilme, onları anlayabilme ve yetersiz kalınan noktalarda çözümler bulmaya yönelik bilgilerini paylaşacağını aktaran Şahin, tüm anne ve babaların seminere davetli olduğunu ifade etti.
BingolOnline / Bingöl Kent Haber