KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Mayıs 2025 Çarşamba
°C

Anneler günü'ne özel program düzenlenecek

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Anneler Günü’ne özel bir program düzenleyecek.

Anneler günü`ne özel program düzenlenecek
11 MAYIS 2012 CUMA 00:05
0
1886
0
AA aa

Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Yüzenada ve Gündoğuşu çocuk evlerinde bulunan öğrenciler Anneler Günü'ne özel bir program düzenleyecekler. 

Etkinlikte, öğrencilerin hazırladığı skeçler sunulup şarkılar ve şiirler okunacak. Bingöl Musiki Cemiyeti ve Bingöllü mahalli sanatçıların şarkı ve türküler seslendireceği etkinlikte, Bingöl Halk Oyunları ekibi de bir gösteri yapacak.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Buyankara, yaptığı yazılı açıklamada ‘Kimsesizlerin kimsesiyiz' sloganıyla Anneler Günü'ne özel bir program düzenleyeceklerini söyledi. 

Programda müdürlüklerine bağlı Yüzenada ve Gün Doğuşu Çocuk Evleri'nde bulunan çocukların tiyatro ve skeç gösterisi olacağını söyleyen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut, programda Bingöl'ün mahalli sanatçıları ve Bingöl Musiki Cemiyeti'nin sahne alacağını belirterek, “ 14 Mayıs 2012 Pazartesi günü saat 19.00'da Belediye Kültür Merkezi'nde Anneler Günü'ne özel bir programımız olacak. Programımıza tüm Bingöllüler davetlidir” dedi. 

Buyankara, amaçlarının Yüzenada ve Gündoğuşu çocuk evlerinde kalan çocukları, Anneler Günü'nde yalnız bırakmamak ve onları unutamayacakları bir etkinlikle mutlu etmek olduğunu sözlerine ekledi.

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.05.2025
15:26
Bingöl`de izinsiz özel öğretim kurumlarına ceza yağdı!
Bingöl'de izinsiz özel öğretim kurumlarına ceza yağdı!
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yürütülen denetimlerde izinsiz faaliyet yaptıkları tespit edilenler ile mevzuat gerekliliklerini yerine getirmeyen özel öğretim kurumlarına yaklaşık 6 milyon TL ceza yazıldı. Ailelere 'izinsiz yerlere çocuklarınızı kayıt ettirmeyin' uyarısında bulunan Müdürlük yetkilileri, denetimlerin devam edeceğinin de altını çizdiler.
14.05.2025
14:53
Beşyol`daki cinayetin faili yakalandı
Beşyol'daki cinayetin faili yakalandı
Bingöl'de Ramazan Bayramı arifesinde Beşyol mevkiinde biri polis iki kişiyi yaralayan Y.B. polis tarafından yakalandı. Olayda, yaralanan sivil vatandaş hayatını kaybetmişti.
14.05.2025
12:56
Bingöl`de sürücü kursları ‘kazaların önlenmesi` gündemiyle toplandı
Bingöl'de sürücü kursları 'kazaların önlenmesi' gündemiyle toplandı
Trafik kazalarındaki sürücü hataları göz önünde bulundurularak eğitimlerin daha sıkı ve yoğun yapılması kararını alan Bingöl Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği, önleyici tedbirler çerçevesinde belirli güzergahlarda Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kurulması önerisinde bulundu.
14.05.2025
11:27
Bingöl`de okul servisleri denetlenip öğrenciler bilgilendirildi
Bingöl'de okul servisleri denetlenip öğrenciler bilgilendirildi
Bingöl'de Trafik Jandarması tarafından okul servisleri denetlenip öğrenciler uymaları gereken kurallar ve alınması gereken tedbirler noktasında bilgilendirildi.
14.05.2025
10:53
Bingöl`de Mayıs ayında kar ulaşımı olumsuz etkiledi
Bingöl'de Mayıs ayında kar ulaşımı olumsuz etkiledi
Soğuk hava dalgası ve yağışlar Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde yerini kar yağışına bıraktı, ulaşım olumsuz etkilendi. Karayolları ekipleri çalışmalarını başlattı, trafik akışında aksama olmadığı bildirildi.
14.05.2025
10:32
Engelliler Haftası`nda anlamlı farkındalık çalışması
Engelliler Haftası'nda anlamlı farkındalık çalışması
Duygu paylaşımının yapıldığı çalışmada empati deneyimleri de yaşatıldı. Bu tarz farkındalık etkinliklerin tüm eğitim kurumlarında sürekli hale getirilmesi çağrısında bulunan Korkutata'nın bir diğer çağrısı da Vali Usta ve Başkan Arıkan'a oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın