KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ocak 2026 Perşembe
°C

Anneler merhametin kalesidir

Bakan Yılmaz: “Bizleri dünyaya getiren, hayata hazırlayan, sevgisi, desteği ve sıcaklığıyla vazgeçilmez olan annelerimizin, Anneler Günü'nü kutluyorum” dedi.

Anneler merhametin kalesidir
11 MAYIS 2013 CUMARTESİ 01:29
0
1265
0
AA aa

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

‘Anneler merhametin kalesidir' diyen Bakan Yılmaz: “Yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemler gelecek nesillerin hayatına, toplumsal geleceğimize ışık tutmaktadır. Geleceğe umutla bakan, çalışkan, idealist bir neslin yetişmesine en büyük katkıyı anneler yapmaktadır. Bizi millet yapan, bizi birbirimize kenetleyen değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün, geleneklerimizin sürdürülmesinde en büyük pay yine annelerimize aittir. Annelerimiz, kadınlarımız ülkemizin kalkınmasında ve gelişmesinde en az erkekler kadar pay sahibidir ve olmalıdırlar. Elbette, elleri öpülesi annelerimizi yılın bir gününde hatırlamamız ve anmamız asla doğru değildir. Hayata dair her şeyin ilk öğreten, çocuklarının ilk yol göstericisi olan annelerimiz için, en iyi imkânları sunmak, sosyal yaşamda daha etkin rol üstlenmelerini sağlamak toplumsal sorumluluğumuzdur” dedi.

Bir toplumun ancak kadınlarıyla yüceleceğini belirten Yılmaz: “AK Parti iktidarında, anne kimliğini yücelten sosyal politikaların yanı sıra kadın çalışanlarımızın hakları ve kendilerine uygulanan pozitif ayrımcılık hissedilir bir biçimde arttırılmıştır. Eğitimden, sağlığa bütün alanlarda fırsat eşitliği sağlayacak düzenlemeler yaptık ve uygulamalar başlattık. Bir toplum ancak kadınlarıyla yücelebilir. Kadınlarımızın toplumsal yaşamımıza katkısının artmasının, ülkemizin gelişiminde bizlerin önüne yeni ufuklar açacağına inanmaktayım. AK Parti iktidarı olarak bizler, annelerin daha mutlu, bütün fertlerinin daha güler yüzlü olduğu bir Türkiye için canla başla çalışmaktayız. Bizleri koruyup kollayan, mutluluğumuzu kendi mutluluğu, üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen, baş tacımız annelerimize selam ve sevgilerimi iletiyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.01.2026
15:09
Bir Kültürün Ardından Ali Burtaşkıray`ı Anarken
Bir Kültürün Ardından Ali Burtaşkıray'ı Anarken
Folklorun ustası, Zazaca türkülerimizin hafızası ve Bingöl'ün yaşayan arşivi; aramızdan ayrılsa da izi, sesi ve nefesi bu topraklarda yaşamaya devam ediyor.
21.01.2026
14:53
Vali Çelik göreve başladı:
Vali Çelik göreve başladı: 'Birlikte çalışıp birlikte başaracağız
Niğde Valiliği'nden Bingöl Valiliği görevine atanan Cahit Çelik, kente gelerek görevine resmen başladı. Valilikte düzenlenen basın toplantısında konuşan Bingöl'ün yeni valisi Çelik; 'Bingöl'e hizmet edecek olmanın onurunu yaşıyorum. Birlikte çalışıp birlikte başaracağız' dedi.
21.01.2026
14:04
Bingöl Üniversitesi`nden önemli sıçrama! 765 Sıra Birden Yükseldi
Bingöl Üniversitesi'nden önemli sıçrama! 765 Sıra Birden Yükseldi
Rektör Çelik, Bingöl Üniversitesi'ni Webometrics sıralamasında 750–1000 bandına taşımayı hedeflediklerini, bu yükselişin ise kararlılıkla uygulanan yeni nesil üniversite vizyonunun somut bir göstergesi olduğunu ifade etti.
21.01.2026
13:40
Bingöl`de karla mücadele sürüyor
Bingöl'de karla mücadele sürüyor
Bingöl'de günlerdir etkili olan yoğun kar yağışının durmasının ardından kent genelinde ekipler, kar temizleme çalışmalarını hızlandırdı.
21.01.2026
13:28
Bingöl Basın Konseyi ile Deva Diş Kliniği arasında indirim protokolü imzalandı
Bingöl Basın Konseyi ile Deva Diş Kliniği arasında indirim protokolü imzalandı
Bayraktar; 'Basın emekçilerinin sağlık alanında avantajlı hizmetler almasına katkı sunmak, Bingöl Basın Konseyi olarak en değerli sorumluluklarımızdan biridir. DEVA Diş Kliniği ile yapılan bu iş birliğinin tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz' dedi.
20.01.2026
20:32
En çok çay tüketen iller açıklandı. Bingöl kaçıncı sırada?
En çok çay tüketen iller açıklandı. Bingöl kaçıncı sırada?
Türkiye'nin vazgeçilmez içeceği çay, en fazla Doğu ve Güneydoğu illerinde tüketiliyor. Karadeniz illeri ise listede gerilerde yer aldı. Açıklanan listede Bingöl'ün sıralaması ise şöyle oldu;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın