KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Eylül 2025 Perşembe
°C

Annesi adına yaptırdığı okulu ziyaret etti

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, annesi adına yaptırdığı Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Annesi adına yaptırdığı okulu ziyaret etti
22 MAYIS 2017 PAZARTESİ 22:57
1
2642
0
AA aa

Bahçıvan Holding ve İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, beraberindeki iş adamları ve Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü ile birlikte rahmetli annesinin adını taşıyan Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğrenciler ile bir süre sohbet etti.

Okulun kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Bahçıvan, “Görevimizden dolayı hayatın bize verdiği sorumluluklardan dolayı birçok seyahat yaptık ve birçok okulu ziyaret ettim. Bu okulun benim için değeri çok farklı. Sizin bu bayrağa, bu ülkeye, bu toprağa bağlı olduğunuz inancıyla burayı sizlere bıraktığımız için gurur duyuyorum. İnanıyorum ki sizler bu ülkemizin Birliği, bütünlüğü, kardeşliği yarınlar için her biri bir değer olarak Solhan'ımızdan Türkiye'mizin muhtelif yörelerine hizmet için ülke aşkı için koşacaksınız. İnşallah içlerinizden eğitime gönül veren ve aynı sizler gibi pırıl pırıl gençler çıkacak. Sizlere çok daha yakın olmak için adım adım izlemeye gayret ediyoruz ama üstümüzdeki sorumluluktan dolayı bu her zaman maalesef mümkün olmuyor. Özellikle Muş'a iki günlük bir seyahate gelirken benim kıymetli dostum Niyazi Başkanımın, okulun bu noktaya gelmesinde sağ olsun büyük emekleri oldu. Değerli kardeşimiz 2-3 hafta önce İstanbul'da iken dedim ki Muş'a gelirsek eğer uçaktan iner inmez önce Solhan'a gelip Annemizle buluşacağız. Allah'a şükür sözümüzü yerine getirmiş olduk. Gördüğüm kadarıyla okulumuza da iyi bakıyorsunuz. Bir de yurdumuz açılmış hayırlı olsun. Tabii ki mevcut başarılar çok önemli ama biz sizden daha çok başarı bekliyoruz. Bu isim benim içinde, sizler içinde çok kıymetli onun için bu okulda okurken başarılarınızın daha çok yüksek olmasına diliyorum. Artık sizler hayatın olgunlaşma dönemindesiniz. Sizin yapacağınız çok işiniz var. Türkiye'nin yapacağı çok işi var. Onun için yan gelip yatmak lüksümüz yok, hep çalışacağız. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Bahçıvan, Öğrencilerin taleplerine duyarsız kalmayarak spor salonu, Çanakkale ve İstanbul gezisi sözünü verdi. Ayrıca beraberinde gelen Başhan Holding sahibi Hüsamettin Memiş'de bu sene mezun olacak 50 öğrenciye burs sözü verdi. 

Ziyaret sonunda Okul Aile Birliği Başkan Vekili Ahmet Ozan tarafından Erdal Bahçıvan'a, İlçedeki eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verildi. Bahçıvan ziyaret sonunda beraberindeki heyet ile birlikte tekrar Muş'a döndü.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.09.2025
12:16
Bir ilginç kaza! Bingöl`de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Bir ilginç kaza! Bingöl'de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Otobüsün hareket ettiğini fark eden sürücü kapıyı açmak istese de başarılı olmadı ve otobüs, park halindeki başka bir otobüse çarparak durdu. Kameralara yansıyan kazada maddi hasar oluştu.
11.09.2025
11:56
Bingöl`de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de 7 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli şahıs saklandığı adreste yakalandı. Yapılan aramada 1 adet tabanca ve 14 adet fişek ele geçirildi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
11.09.2025
07:37
`Haftada 4 gün mesai` iddiasına DMM`den yalanlama
'Haftada 4 gün mesai' iddiasına DMM'den yalanlama
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı basın yayın organlarında yer alan 'Orta Vadeli Program'da haftada 4 gün mesai uygulamasına geçileceği' yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
10.09.2025
18:23
Başkan Arıkan: `Bingöl`ün afet müdahale kapasitesi artıyor`
Başkan Arıkan: 'Bingöl'ün afet müdahale kapasitesi artıyor'
Bingöl Belediyesi, yeni İtfaiye Hizmet Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi – Arama Kurtarma Hizmet Binası'nın yapım sürecine başladı. Modern tesislerle birlikte şehir, yangın ve olası afetlere karşı daha hazırlıklı hale gelirken müdahale kapasitesi de önemli ölçüde artacak. Başkan Arıkan: 'Bu merkezle şehrimiz afetlere müdahale gücünü artıracak ve arama-kurtarma ekiplerimizin çalışmalarını tek çatı altında yürütmelerini sağlayacak.'
10.09.2025
18:21
Bingöl`de Tüketici Hakem Heyeti`ne 230 başvuru yapıldı
Bingöl'de Tüketici Hakem Heyeti'ne 230 başvuru yapıldı
Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, aldatıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
10.09.2025
15:30
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi`nde…
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi'nde…
HÜDA PAR İl Başkanı Refik Alpaya; 'Çalışmalara başlayan yeni firmanın yetkilileri, Millet Bahçesinin kasım ayına kadar bitirileceğini söylediler. Temennimiz, bir an önce bitirilip halkımızın hizmetine sunulmasıdır' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın