KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Appiah 15 milyona serbest

F.Bahçe yöneticisi Şekip Mosturoğlu Appiah için " Mutlu değilse 15 milyonu getirir ve istediği yere gider" dedi.

Appiah 15 milyona serbest
13 TEMMUZ 2007 CUMA 13:52
0
1244
0
AA aa
Fenerbahçe yönetimi, İngiltere'ye transfer olmak istediği yolunda haberler çıkan Ganalı yıldızın ayrılma koşulunu belirledi. Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, "Eğer bizle mutlu değilse 15 milyon euroyu getirir, dilediğini yapar" dedi.

Fenerbahçe, Ganalı yıldızı Stephen Appiah'a rest çekti. Ganalı oyuncunun Almanya'nın Shalke 04 takımı ile İngiliz Premier Ligi ekiplerinden West Ham'a gideceği yolundaki haberler sarı-lacivertli yönetimin sabrını taşırdı. Geçen yıl da benzer transfer söylentileri nedeniyle tavır koyan yönetim şimdi de "Appiah Fenerbahçe'de kalmak istemiyorsa getirir 15 milyon euroyu istediği takıma gider" kartını açtı.

Sarı-lacivertli kulübün asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, "Appiah şu ana kadar ayrılmak istediğine dair herhangi bir taleple gelmedi. İddiaları biz de medyadan izliyoruz. Kimseyi zorla tutmayız. Eğer burada mutlu değil ve bir başka ülkeye gitmek istiyorsa koşulları bellidir. Getirir 15 milyon euro bonservis ücretini dilediğini yapar" diye konuştu. Mosturoğlu geçen yıl Ganalı oyuncu için yapılan 12 milyon euroluk teklifi kabul etmediklerini de anımsattı.

'Takas olmaz'

Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanı konusunda aldığı son karardan sonra Teknik Direktör Zico'nun Avusturya kampı dönüşünde vereceği rapora göre hareket edeceklerini belirten Mosturoğlu, "Appiah için takas olur mu?" sorusuna "Mümkün değil" yanıtını verdi.
Avusturya'daki hazırlık kampında gösterdiği performansla Zico'nun gözüne giren Deivid'in gönderilip gönderilmemesi konusunda inisiyatifin Brezilyalı hocada olduğunu belirten Mosturoğlu, "Önceliklerimiz belli. Şu anda stopere ihtiyacımız var. Bunun yerli olması halinde mevcut kadroda sıkıntı olmaz" dedi.


hurriyet
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.07.2026
03:32
Bingöl`de Okullar Yeni Döneme Hazırlanıyor!
Bingöl'de Okullar Yeni Döneme Hazırlanıyor!
Yeni eğitim yılı öncesi eğitim yatırımlarına hız verildi. Bingöl İl Özel İdaresi, merkez ve ilçelerdeki okul ile pansiyon binalarını kapsayan güçlendirme ve onarım çalışmaları için ağustos ayında peş peşe ihaleler gerçekleştirecek.
29.07.2026
03:30
Bingöl`de Zehir Tacirlerine Darbe: 2 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Zehir Tacirlerine Darbe: 2 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yaklaşık 1,8 kilogram metamfetamin ile uyuşturucu hap ve eroin ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
29.07.2026
03:30
Bingöl`de Fideler Daha Yeni Çiçek Açtı, Komşuda Hasat Başladı
Bingöl'de Fideler Daha Yeni Çiçek Açtı, Komşuda Hasat Başladı
Bu yıl etkisini uzun süre sürdüren yağışlar ve serin hava, Bingöl'de sebze üretimini haftalarca geciktirdi. Komşu il Muş'ta ise 40 dereceyi bulan sıcaklık altında biber hasadı başladı, ürünler Türkiye'nin dört bir yanına gönderilmeye başlandı.
29.07.2026
03:28
Genç Viyadüğü Giriş ve Çıkışı Yenileniyor
Genç Viyadüğü Giriş ve Çıkışı Yenileniyor
Uzun süredir trafik güvenliği açısından eleştirilen Genç ilçe giriş ve çıkışı yeniden düzenleniyor. AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, bağlantı yollarının yapılacağını ve TOKİ konutlarını da kapsayan yeni ulaşım düzenlemesi için karar alındığını açıkladı.
29.07.2026
03:27
Canlı:
Canlı: 'Taklit Arttı, Bingöl Kültürü Geriye Düştü'
Düğünlerde Bingöl'e ait türkülerin giderek daha az seslendirildiğini, yöresel oyun ve kıyafetlerin yerini farklı kültürlerin taklidinin aldığını belirten Ses Sanatçısı Veysel Canlı, yerel hafızanın korunması için 'öze dönüş' çağrısında bulundu.
29.07.2026
03:24
Baraj Kapakları Açıldı, Murat Nehri`nde Mahsur Kaldı
Baraj Kapakları Açıldı, Murat Nehri'nde Mahsur Kaldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri kıyısında piknik yapan bir kişi, baraj kapaklarının açılmasıyla su seviyesinin aniden yükselmesi sonucu nehir ortasındaki adacıkta mahsur kaldı. Vatandaş, AFAD ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın