KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Araç filosu artık daha güçlü

Bingöl Belediyesi, hizmet ağına kattığı 5 milyon 770 bin 709 TL yatırım bütçeli 18 aracı tanıttı.

Araç filosu artık daha güçlü
11 HAZİRAN 2018 PAZARTESİ 21:01
8
2684
10
AA aa

Bingöl Belediyesi, kente en iyi şekilde hizmet verebilmek amacıyla satın aldığı yeni araçlar için tanıtım töreni düzenledi.

Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun kurum amirleri katıldı.

Programda konuşan Yılmaz, araç filosunun güçlendirilmesine paralel olarak hizmetteki kalitenin de daha da artacağını söyledi.

Bingöl Belediyesi'nin vatandaşlara hizmet etme noktasında var gücüyle çalıştığını kaydeden Yılmaz, “Belediyemiz hayata geçirdiği ve planladığı projelerle güzel işlere imza atıyor. Bizde belediyemize destek konusunda elimizden geleni yapıyoruz. Bugün araç filosuna dahil edilen yeni araçlarımızın belediyemize, ilimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Barakazi: “Toplam 40 yeni araç aldık”

Belediye Başkanı Yücel Barakazi ise göreve geldikleri günden beri toplamda 40 yeni araç alarak araç filosunu güçlendirdiklerini belirtti.

Barakazi, “Göreve geldiğimizde filomuzdaki araç sayısı 61 idi. Bu süreçte gerek öz kaynaklarımızı kullanarak gerekse İLKBANK aracılığıyla çeşitli envanterde 40 araç alarak bu sayıyı 101 yükselttik. Böylece araç filomuzu daha güçlü ve daha donanımlı hale getirdik. Şuanda tanıtımını yaptığımız 18 aracımızı alırken, KDV muafiyet belgesi sayesinde vergi ödemedik. Böylece bütçemize 843 bin 557 TL katkıda bulunmuş olduk” dedi.

Araç filosunun belediye çalışmalarında en önemli paya sahip olduğunu kaydeden Barakazi, şunları söyledi: “Göreve geldiğimizden bugüne kadar ilimize daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verebilmek için çalışıyor, araç filomuzu güçlendiriyoruz. Bunu sıklıkla vurguluyorum, yerel yönetimlerin en büyük gücü ve kapasitesi araç parkındaki iş makinelerinin sayısıyla eşit orantılıdır. Araç sayısında artış sağlandıkça buna bağlı olarak hizmet kalitesi de artacaktır.  Yeni araçlarımız, İlimize hayırlı olsun diyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Yapılan konuşmaların ardından 18 araç şehir turu atarak kamuoyuna tanıtıldı.                            

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28726)
12 Haziran 2018 Salı 16:56
Şimdi anlarız ne dediğini hala hala yapma ya (Ne Diyo Bu )
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28717)
12 Haziran 2018 Salı 15:10
bazıları da sırf muhalefet olsun diye yazıyor. Araç filosunun ilimize kazandırılması çok güzel olmuş. ha başkan beyden memnunmuyuz değiliz, hizmetleri yetersiz, halka karşı sağır ve dilsiz ama yaptığı güzel bir kaç şey var onları da eleştirmek hakkaniyete yakışmaz. fakat şunu söylemeden edemeyeceğim, istediğiniz kadar araç filosu getirin bunlar halka hizmet amaçlı kullanılmayacaksa neye yarar?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28715)
12 Haziran 2018 Salı 14:34
Hey yücel bey sen önce belediyedeki çöpçülerin maaş ikramiyelerini ver garibanlar 3 aydır bekliyor yazık deyilmi bayram öncesi ver sevinsinler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28695)
12 Haziran 2018 Salı 09:02
çok büyük hizmet maşallah sizede bu yakışır büyük projelerin adamları
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28693)
12 Haziran 2018 Salı 03:23
Gelecek dönemki Başkan gözün aydın NURTOPU gibi 5 milyon 770 bin 709 TL borcun oldu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28690)
12 Haziran 2018 Salı 03:16
Araç filosu ne işe yarıyor yine tek çalışan gariban temizlik işçileri kar temizlenmez yol yok olanda delik deşik yeni araç almışlar özel idare bahçesinde anahtar takılmamış bi dünya araç varken gelecek olan başkana gider ayak dost kazığı bu başka bişey değil.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28689)
12 Haziran 2018 Salı 03:16
Helal sana büyük baskan...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28683)
12 Haziran 2018 Salı 02:16
Mersedesi ne yaptın bir ara çok konuşuldu akibeti ne oldu belli değil Şehir pislik altında çöpten. Kaldırımlar işgalden geçilmiyor sen araç filosuymuş şuymuş buymuş basit şovlar peşindesin eğer ak parti seçimi kaybederse sebebi Yücel bey sen ile cevdet beysiniz inşaalah genel merkez bunları bilir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28674)
12 Haziran 2018 Salı 01:37
Yucel bey mi aldi yucel bey once bi eser gostersin hizmet gostersin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28668)
12 Haziran 2018 Salı 00:15
çöp aracı makam aracı bilmem ne aracı alın ama sakın itfaiye araçları almayın! milletin evi barkı yanmış kimin umurunda.
07.04.2026
00:23
Bingöl Devlet Hastanesi`ne Yeni Endoskopi ve Kolonoskopi Cihazı
Bingöl Devlet Hastanesi'ne Yeni Endoskopi ve Kolonoskopi Cihazı
Bingöl Devlet Hastanesi'ne kazandırılan yeni nesil endoskopi ve kolonoskopi cihazı hizmete alındı. İkinci cihazla birlikte tanı süreçlerinin hızlanması ve sağlık hizmetlerinde kapasitenin artırılması hedefleniyor.
07.04.2026
00:22
Sumud Filosu`nda İki Bingöllü İsim
Sumud Filosu'nda İki Bingöllü İsim
Gazze'ye insani yardım ulaştırmak amacıyla yola çıkacak Özgürlük ve Sumud Filosu'nda Bingöllü sendikacılar Nevzat Öylek ve Yunus Kava da yer alacak. Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, filonun Gazze'nin özgürlüğü ve insani yardımlar için büyük önem taşıdığını söyledi.
07.04.2026
00:21
Motosiklet kazasında yaralanan genç hayatını kaybetti
Motosiklet kazasında yaralanan genç hayatını kaybetti
Bingöl'de motosiklet kazasında yaralanan 24 yaşındaki Furkan Görgülü, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.
07.04.2026
00:20
Bingöl için zirai don uyarısı: Üreticilere 4 günlük kritik süre
Bingöl için zirai don uyarısı: Üreticilere 4 günlük kritik süre
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 8 Nisan Çarşamba akşamından 12 Nisan Pazar sabahına kadar zirai don beklendiğini duyurdu. Yetkililer, özellikle yüksek kesimlerde kuvvetli don riskine karşı üreticileri tedbirli olmaya çağırdı.
07.04.2026
00:19
Bingöl`de 146 Proje Masaya Yatırıldı
Bingöl'de 146 Proje Masaya Yatırıldı
Bingöl'de 2026 yılı kamu yatırımlarının değerlendirildiği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda kurumlar arası eşgüdüm vurgusu öne çıktı. Vali Cahit Çelik, tıkanan noktalarda hızlı karar ve sahada uyumlu çalışma çağrısı yaptı.
07.04.2026
00:18
Bingöl`den Giden Üsteğmen Türkiye Şampiyonu Oldu
Bingöl'den Giden Üsteğmen Türkiye Şampiyonu Oldu
Diyarbakır'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda mücadele eden Genç İlçe Jandarma Komutanlığı personeli Üsteğmen Murat Algül, altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın