KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2026 Cuma
°C

Araç filosuna 10 yeni takviye

Bingöl İl Özel İdaresi’nce filoya dahil edilen 10 yeni araç, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın katıldığı programla hizmete alındı. Kurdeleyi kesen Bakan Yılmaz, kamyonun şoför mahalline geçerek İç dizaynı incelemeyi de ihmal etmedi.

Araç filosuna 10 yeni takviye
03 EKİM 2013 PERŞEMBE 08:35
0
3705
2
AA aa

İl Özel İdaresince alınan araçların hizmete alınması için Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, AK Parti Bingöl Milletvekili Eşref Taş, Belediye Başkanı Serdar Atalay ve 23. Dönem Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun'un katılımı ile dün saat 16.30'da İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri (Köy Hizmetleri) bahçesinden tören düzenlendi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Işık, kurumlarında kullanılmak üzere 10 adet araç aldıklarını ve bu araçların toplam maliyetinin 1 milyon 878 bin lira olduğunu söyledi.

Yeni kazandırdıkları araçlar ile önemli çalışmalar yapmayı hedeflediklerini belirten Işık, vizyonlarının, bütçeyi doğru kullanmak ve kaynakların zamanında hizmete sunulması olduğunu ifade etti.

Işık, yeni araçlar ile ilgili, şu bilgileri verdi: "Kurumumuz araç parkının geliştirilmesi için toplam değeri 1 milyon 878 bin 307 lira olan araçlar aldık. İl Özel İdaresi hizmetinde kullanılmak üzere 1 adet TIR, 2 adet akaryakıt tankı ve 7 adet damperli kamyonu bünyemize kazandırdık” dedi.

Özel İdare'nin en fazla hizmet üreten kurum haline geldiğini belirten Bakan Yılmaz, araçların kuruma kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek: “Yeni araçlarımızın Özel İdare'mize, köylerimize ve Bingöl'ümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Kurdele kesiminin ardından yeni kamyonlardan birinin şoför mahalline geçen Bakan Yılmaz, araçların konforunun da iyi olduğunu söyledi ve güzel hizmetlere vesile olması temennisini yineledi.

Daha sonra Beraberindekilerle bahçe içerisinde yeni yapılan parkı da inceleyen Bakan Yılmaz, içerisinde balıkların bulunduğu havuzları beğendiğini, güzel bir ortam yaratıldığını söyledi. Bakan Yılmaz, daha sonra bahçe içerisindeki bazı alanları da inceleyerek buradan ayrıldı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
fikri aytekin (@Misafir_15862)
03 Ekim 2013 Perşembe 13:38
dogrudur araç geldi ama bekliye bekliye çüriyecek
ABUZER SİGA (@Misafir_15851)
03 Ekim 2013 Perşembe 09:49
Yaşar bey iyi poz vermiş. İnsan soramadan edemiyor. Kendisi için , kendisine oy vermiş. Buradan Gerçekten AK Partiye gönül vermiş yetkililere sesleniyorum. Önümüzde seçim var. Parti Ak Parti ama .Adaylar Ak değil. Önemli olan adayların ak ve pak olmaları. Bölgemizde gördük ki şahıslar ikinci planda kalıyor. Ak Partiye verilen oyların % 98 i Recep Tayyip ERDOĞAN için dir . Adayın katkısı % 2 dir. Genç te Yaşar ve Arif ANDİÇ herkes tarafından bilinen şahsiyetler. Bu ağaların sağ partilerle uzaktan yakından ilgi ve alakaları yok. Akadaylarolsun
23.04.2026
22:02
Bingöl UMKE`ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE'ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE Lojistik, Eğitim ve Operasyon Merkezi, uluslararası verifikasyon sürecini tamamladı. Düzenlenen törende Dünya Sağlık Örgütü bayrağı teslim edilirken, merkezin üç farklı EMT yapısıyla dünyada bir ilke imza attığı vurgulandı.
23.04.2026
21:52
Vali Çelik makamını Muhammed Selim`e devretti
Vali Çelik makamını Muhammed Selim'e devretti
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu Muhammed Selim Kısa'ya devretti.
23.04.2026
18:14
Ilıcalar Bölgesinin Sorunları Meclis Gündeminde
Ilıcalar Bölgesinin Sorunları Meclis Gündeminde
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, TBMM'de yaptığı konuşmada Bingöl merkez Ilıcalar beldesi ve çevre köylerde yaşanan yol, su, eğitim ve sağlık sorunlarının çözülmesini istedi.
23.04.2026
18:00
Okullarda
Okullarda '7 basamaklı güvenlik modeli' dönemi başlıyor
Şanlıurfa Siverek ve Kahramanmaraş'ta peş peşe yaşanan, 10 kişinin hayatını kaybettiği okul katliamlarının ardından İçişleri Bakanlığı harekete geçti. İçişleri Bakanı Mustafa Çitfçi'nin talimatıyla okullardaki güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırmak amacıyla '7 Basamaklı Okul Güvenlik Modeli' hayata geçiriliyor. Yeni sistemle her okulda özel bir 'Güvenlik Kurulu' oluşturulacak.
23.04.2026
17:42
Bingöl UMKE Uluslararası Arenaya Açılıyor
Bingöl UMKE Uluslararası Arenaya Açılıyor
Bingöl'de kurulan UMKE Lojistik, Eğitim ve Operasyon Merkezi, üç farklı EMT verifikasyonunun aynı anda gerçekleştirildiği ilk merkez olarak uluslararası alanda dikkat çekti. Dünya Sağlık Örgütü ve Azerbaycan'dan ekipler süreci yerinde takip etti.
22.04.2026
15:48
‘Yerel Kalkınma Hamlesi`yle Bingöl`e Yatırım Fırsatı
'Yerel Kalkınma Hamlesi'yle Bingöl'e Yatırım Fırsatı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı kapsamında TRB1 Bölgesi'nde yatırımcılara 301 milyon TL'ye kadar destek sağlanacak. Programda Bingöl için hayvancılık, arı ürünleri, su ürünleri ve termal turizm yatırımları öncelikli alanlar arasında yer aldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın